Твърде не съм си починала, но сменихме малко мястото, баткото е много щастлив - това ми стига!
Защо да е късно? Консултацията протича обикновено по следния начин - детето се мери и тегли, като се мери дължина, обиколка на главата и на гърдите. Последния път гледаха срамните устни, гледаха фонтанелата, после прегледаха бебка - гърло, преслушване на белите дробове. Може и нещо друго да е гледала, но аз не съм разбрала. После педиатърката обяви бебето за здраво, както си и беше, и сестрата сложи първия хексацим и първия синфлорикс. След един месец пак. Ако бебето не е здраво за някоя консултация ще отложим ваксините, но останалите неща си важат. А и доколкото помня сега има три приема на тези ваксини, така че само още два пъти ще слагат. След това бяха някъде след годината и толкова.
Увеличиха ни капките витамин Д на 4 бр. Педи каза, че не е фрапиращо и се дължи на бързия растеж.Вече тежи 7.100 и 64см. Сложиха ни втория прием на ротарикса и 5валентната ваксина. Каза да започна захранване със 50 мл сок и плодово пюре
Аз не съм съгласна , но тя настоява.Вие ще захранват ли? Ние вече сме изцяло на АМ
Препоръчани теми