Десети клас 2017/18 - тема 77

• 85 412
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Честит празник на всички именници!!!
охлювче,  Hug , да ти е жив и здрав симпатягата!

Моя закова 6-ца по психология- много е добър  hahaha В техния клас са само 4 шестици и нямат нито една тройка за годината по абсолютно всички предмети. Поне това научих вчера. Преди две години гледах в сайта им колко деца бяха на поправителен и ми призляваше. Много се бях "спекла".

Кои оценки се смятат за стипендия? Всички годишни за 9-ти клас, включително ЗИП ли?

# 151
  • Варна
Здравей! Извинявам се за притеснението,но кой има право на стипендия?От кой клас се дават? Аз съм от ЕГ Crazy Hug

# 152
  • Пловдив
Здравей! Извинявам се за притеснението,но кой има право на стипендия?От кой клас се дават? Аз съм от ЕГ Crazy Hug

Ти сега си в 8 клас, видях те в другата тема. Имаш право на стипендия след завършване на 9 клас, защото тогава ще завършиш основно образование.  Peace

# 153
  • Варна

Ти сега си в 8 клас, видях те в другата тема. Имаш право на стипендия след завършване на 9 клас, защото тогава ще завършиш основно образование.  Peace
Благодаря! bouquet
И аз така си мисля,ама все пак да попитам  Crazy

# 154
Благодаря момичета!

Моя е с 5 по психология малко излишно се притеснявах, не е доволен от всички оценки, вчера му бяха потънали гемиите, но се надявам да е проумял, че е добре от време на време да се среща с учебниците Simple Smile

Алекс ти имаш много информация, ни за гривна знам, ни за пицария, но той още в 11 часа се беше позиционирал в руската гимназия, сигурно пак ще изкара някой час по италиански Simple Smile

# 155
  • нейде там, където ....
Благодаря! Честито и на останалите именници!

При нас вече всичко приключи. С оценките - преди повече от седмица. 6.00 очаквам аз, а младежа - стипендията наесен.  Laughing  Днес мина и последният проект, не в училище.   Party  Каквото направил - направил, резултатите ще дойдат след седмица.

# 156
  • ГОре на черешата...
Честит празник на имениците - да са здрави и щастливи bouquet!
Калоян в момента са на Калиакра. Дано е по-хладно, че тук е 39 градуса, не се диша Tired...

# 157
  • София
Честито на имениците.

И моята е с 5 по психология. Мисля че очакваше 6.
Мисля че като цяло класът им е от умните деца Simple Smile

Аз съм в Белград. Приложението на телефона ми показва 35 гр. Не знам до колко е реално. Нямам желание да изляза и да проверя Simple Smile

# 158
  • Пловдив
В Пловдив е 37 и обещава още да сгрее. Така че хич не се изненадвам, че при комшиите е също толкова топло.

# 159
  • Варна
Честит празник на имениците - да са здрави и щастливи bouquet!
Калоян в момента са на Калиакра. Дано е по-хладно, че тук е 39 градуса, не се диша Tired...

30 градуса е в момента, но си подухва леко, живее се Laughing
Моят младеж ще се разходи и утре до училище за бележник. Тази седмица май само разходки има до там.Тази година откъм присъствие поне го докара.Успехът не е това,което иска, ама късно се сети да понатисне с ученето. А и началото на годината не му започна по най-добрия начин, че се бях притеснила дали изобщо ще продължи напред. За стипендия няма да стигне с малко, но каквото-такова, важното е да са здрави!
Хубаво лято пожелавам на децата и на всички нас!

# 160
  • ГОре на черешата...
Точно, най-важното е да за здрави, другото са бели кахъри  Hug!

# 161
  • Пловдив
Дами, вашите слънца носят ли букети за класната или купуват общ от името на класа? За момента когато им раздава бележниците или дипломите ме интересува.

# 162
Ще носи ако успее да купи, защото въпреки, че дадох пари той явно е тръгнал в последния момент!

# 163
Дами, вашите слънца носят ли букети за класната или купуват общ от името на класа? За момента когато им раздава бележниците или дипломите ме интересува.

Аз съм купила, но първоначално беше съгласен, сега не го ще !  Wink

# 164
  • Пловдив
Моята днес спи. Бележникът беше даден вчера. Направили са изпращане на съученичка, момичето заминава при майка си в Англия. Та малко си е поплакало детето.
В СП ще има свободно място, ако някой желае.
За цветя не съм чула нищо, а и не питам. Достатъчно е голяма, за да преценя сама.
Сега чакам да видя какви свободни места ще обявят по паралелките за 10 клас и ще мислим.
Приятна ваканция на наборите.

Общи условия

Активация на акаунт