Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за хотели и ресторанти в Лозенец?
Какви са впечатленията от хотелите Дамянов и Дамянофф в Лозенец?
Какви са впечатленията от хотелите в Лозенец?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за хотели и ресторанти в Лозенец?
Форумът предлага различни препоръки за хотели и ресторанти в Лозенец. Някои от хотелите, които получават положителни отзиви, са хотел Дамянов, хотел Сънрайз, Оазис дел Маре и Амбелиц. За хранене се препоръчват ресторантите на хотел Сънрайз, механa Воденицата, грил бар до плажа и ресторант By G в Арпаджик.
-
Какви са впечатленията от хотелите Дамянов и Дамянофф в Лозенец?
-
Какви са впечатленията от хотелите в Лозенец?
Хотел Sunrise получава положителни отзиви за своята чистота, удобно местоположение на плажа и вкусна храна. Въпреки че може да няма налични свободни места за определен период, хотелът предлага уютна атмосфера за семейна почивка. Отзивите за хотел Oasis del Mar са смесени; някои гости хвалят чистия и обширен плаж, както и спокойната вода, докато други се оплакват от храната и обслужването в хотела. Въпреки това местоположението на първа линия и качеството на плажа са плюсове. Хотел Vue в Лозенец е ново допълнение към района тази година. Въпреки че няма конкретни отзиви, той се намира на брега на морето и може да бъде интересен избор за тези, които търсят нови хотелски опции в курортното селище.
-
Какви са впечатленията от плажа в Лозенец?
-
Какви са цените на чадърите на централния плаж в Лозенец?
Взимаш спрей за гадини и си решаваш проблема.Но, като цяло курорта си е ок- има заведения и за бедни, и за богати. Ходя в Лозенец от 15г. и, на централният плаж не стъпвам, а седя по два месеца на морето. Ходя на Корали,и на Китен-в края на плажа и кънпинга.Открих и един страхотен плаж миналата година,чист и почти пуст, но там не пускат с кучета. Имам кокер-шпаньол. На Корали,през седмицата почти няма никой. Спокойно и тихо. Но лошото е, че няма къде нито да хапнеш,нито да изпиеш една бира.Ходи се или Кумкашлъ, или на Морско конче. Хладилната чанта решава проблема с напитките, и някой и друг сандвич.
, но няма да оставим нещата така!

В единия край на южният плаж на Китен наистина горе-долу става, но пак се пренаселва, а и ако се случи да вали после поне два дни се влива кал от рекичката.

Моля те прати ми на ЛС. линк към ФБ групата, за да се включа и аз. На 19 юни отивам и аз в Лозенец, ако е нужно ще се включа.