На море в Лозенец - 2017/2018

• 57 582
  • 325
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Здравейте,
тази година доста закъсняхме с организацията на морето.
Открих свободни места в Алпина. Дали някой има пресни отзиви от този сезон, защото доста негативи са отнесли през миналия. От тур-операторската фирма ме увериха, че проблемите били отстранени, но... аз да си проверя Innocent

Благодаря!

# 166
Здравейте, за първи път тази година ще бъдем в Лозенец. Ще бъдем в хотел Луксор. Ще Ви помоля да споделите мнение за хотела,за плажа също. Благодаря предварително ! Simple Smile

# 167
Здравейте, за първи път тази година ще бъдем в Лозенец. Ще бъдем в хотел Луксор. Ще Ви помоля да споделите мнение за хотела,за плажа също. Благодаря предварително ! Simple Smile

Наши приятели бяха там преди около седмица-останаха много доволни. (внимавайте със шахтите)
Централния плаж аз не го харесвам; ако сте с малко дете - хотедете в двата му края(в северния за предпочитане), където е по-плитко, иначе като влезнете и е почти до кръста..

# 168
MTV Благодаря много ! Да,с дете сме. А имате ли представа как са свободните зони? Отново благодаря ! Simple Smile

# 169
MTV Благодаря много ! Да,с дете сме. А имате ли представа как са свободните зони? Отново благодаря ! Simple Smile

В двата края; ето камера на живо от централния, за да добиете представа:
http://free-webcambg.com/Lozenets-03-webcam-live-online-plaj-cen … emeto-weather.htm

# 170
Благодаря много ! Simple Smile

# 171
  • В.Търново
В Лозенец имат проблем с шахтите??

# 172
В Лозенец имат проблем с шахтите??

В района на х-ла, за който питаха, са издигнати, защото не са асфалтирани улиците Wink

# 173
  • София

В двата края; ето камера на живо от централния, за да добиете представа:
http://free-webcambg.com/Lozenets-03-webcam-live-online-plaj-cen … emeto-weather.htm
Еееееи там в далечината при скалите е идеално. Свободна зона, плитко, чисто, до сърф училището. Размятат се и патки де.

# 174
  • в страната на чудесата
Здравейте, някой знае ли каква е цанета на чадър и шезлонги на плажа в Лозенец, а също така ме интересува и за плаж Оазис?

# 175
Здравейте, някой знае ли каква е цанета на чадър и шезлонги на плажа в Лозенец, а също така ме интересува и за плаж Оазис?
На централния плаж комплекта е 18 лева - 2 шезлонга + чадър.

# 176
Тези хора нормални ли са, 18 лв за шезлонги и чадър? Че то един плаж ще ти излезе 50лв, затова всеки гледа да е на ол инклузив.

# 177
А всеки ОИ ли гарантира безплатен чадър и шезлонг на плажа? Не съм фен на ОИ, но всяка година хвърлям поглед и на такива оферти. И все нещо базово не И към О-то.

# 178
  • в страната на чудесата
На централния плаж комплекта е 18 лева - 2 шезлонга + чадър.
Много благодаря! Прочетох една статия в която пише че цената е 30 лв.

# 179
А всеки ОИ ли гарантира безплатен чадър и шезлонг на плажа? Не съм фен на ОИ, но всяка година хвърлям поглед и на такива оферти. И все нещо базово не И към О-то.

Не всеки, но досега ние когато сме ходили винаги са били включени в цената. Преди три четири години плащахме в Синеморец, но беше символична цена, нещо от сорта на 5,6лева.
Относно ОИ съм 50/50, тъй като е еднообразно и скучно,имам предвид храниш се на едно и също място всеки ден. Миналата година бяхме в Оазис дел маре Лозенец и почти всяка вечер се хранехме навън, защото храната беше под всякаква критика. Но пък хотела и плажа си заслужаваха.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт