На море в Лозенец - 2017/2018

• 57 495
  • 325
  •   1
Отговори
# 195
Равадиново - верно е въппрос на лично възприятие, но дори и така, този бутафорен кич няма как да не се признае като такъв; останахме разочаровани и от аквапарка им..може би защото беше вече септември, но няма да повторим.[/color]
Бихте ли споделили причината за разочарованието от аквапарка?

Понеже нахлувам в темата, ето нещо изгодно като цена на ласт минит: https://www.visit.bg/oferti-pochivki/last-minute-lozenec-rizort-lozenec-22879/. Пояснявам, че не съм почивала там, но го набелязвам за следваща година.

# 196
Аквапарка - за 4 членно семейство входа над 100лв.
На входа ви преравят чантата за храна и напитки, и ако носите такива биват изхвърляни.
Ще кажете : да, нали трябва да им вървят техните Simple Smile да, и аз съм твърдо "за", ако въпросните ставаха за консумация и бяха на цени като за нашия стандарт...
Порцийка картофи (пържени незнайно кога, намиращи се в огромна пластмасова кутия) 6лв; парче пица, печено най-рано сутринта защото беше като подметка - 6лв; хамбургер, който бе ужасен с наливна бира 11.50лв
Децата искаха шейк; така ама всичките са на бананова основа..на първия бар-няма; пращат ме на втория -и там няма, препращат ме на третия...е писна ми. Заявих им, че за цена 7лв на чашка, очаквам тях да ги снабдят с нужните им суровини, не да разкарват мен по баровете.
И за капак - не пуснаха децата на половината пързалки -къде нямали ръст, на други килограми..а върха беше, като отказаха на сина ми да го пуснат по "бавната река", защото бил малък, като в този момент слезе по-малко от него дете пред нас, и той самия попита "баткото" -ами него как го пуснахте?
Тук вече ми прикипя и виках управител...

# 197
Ясно, пропускаме го. И в аквапарка в Приморско е същото - ровят багажа, за една вода малка се оказах престъпник. Разровиха ми бельото, да не съм скрила нещо за ядене или пиене в него, още тогава на мен ми прикипя. Четох на Равадиново фейсбук страницата и цените ми се видяха височки, че ги питах изрично, обаче за тези цени да ми предлагат некачестевени неща - айде няма нужда.

# 198
  • В.Търново
От кога в аквапарка на Приморско ровят в багажа?Ходили сме няколко пъти и не са ни проверявали.Мислихме това лято да ходим до аквапарка в Равадиново, но за цял ден е 160лв за 4 човека, за половин ден 120лв, не знам дали си заслужава, защото нямат много пързалки, само детския пратер ми се струва, че си заслужава.А за 120лв .....Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes , само за едни детски пързалки....?Малкия е почти на 9год , но не бих го пуснала сам на големите пързалки все още, въпреки че има височината.

Току-що видях,че са пуснали семейни билети в аквапарка в Равадиново, нопак са ми много.
http://www.aquaparkneptun.com/index.php/ceni/?gclid=EAIaIQobChMI … EYASAAEgK5b_D_BwE

# 199
Моят лично го ровеха през 2016. Заради тъпото им отношение не повторихме.
И за мен е неоправдано висока цената. Евентуално за половин ден, по-става.

# 200
  • В.Търново
В Грабо за Приморско са пуснали ваучери.За половин ден е 18-19лв.Но там контрола по пързалките по принцип е притеснителен.

# 201
Моля да споделити мнения за Апат хотел Арго в Лозенец.

# 202
Уличките в Лозенец стават ли за ролери?! Паркче,алеи?

# 203
Моля да споделити мнения за Апарт хотел Арго в Лозенец.

# 204
В гугъл и букинг има по 30 ревюта за Арго.

# 205
Някой бил ли е в хотел Хавай на ул.Георги Кондолов № 27 ?  ... моля за впечатления, а също така и къде е подходящо за хапване? ..... Да е добро и с приемливи цени?

как беше,ние тази година ще сме и там и не съм настроена много,много след някои коментари.

# 206
някой има ли лични впечатления и отзиви от Sea and hill , Лозенец

# 207
някой има ли лични впечатления и отзиви от Sea and hill , Лозенец
Тъкмо се зачудих къде е тази сграда...и се оказа, че изобщо не е в Лозенец..не знам видяхте ли къде е на картата:
https://www.google.com/maps/place/Sea+Hill/@42.2030465,27.7986042,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0xa91dcf453cfb3e07!8m2!3d42.2030465!4d27.7986042

# 208
Някой със скорошно впечатление от вилно селище Бора?

# 209
Може ли препоръка за лекар в Лозенец и за ветеринар... дано има! Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт