Училищата в район Младост, София - V част

• 98 071
  • 756
  •   1
Отговори
# 270
  • София-Младост
Ако  не бъркам чак септември се разбира кой учител на коя паралелка е.

# 271
  • София
Отново се включвам с въпрос, извинявам се предварително, ако е глупав: Мога ли да подам документи в две училища в квартала и да я приемат и в двете на първо класиране? Двете "кандидатури" пречат ли си една на друга, може ли да се окаже от два стола на земята, т.е. неприета никъде? Flushed

# 272
  • София
Можеш.

# 273
  • София-Младост
Просто ако е приета и на двете трябва да изберете едното и да я запишете. Така на едното място ще освободите за второ класиране.

# 274
Здравейте! Интересувам се от мнения за учителите, които тази есен ще бъдат на 1-ви клас в 81 СОУ. Има ли мами, чиито деца са сега в 4-ти клас там?

# 275
Здравейте. Интересувам се от началните учители в 118-то. Тези, които през май ще приключат 3ти клас и догодина ще поемат четвърти. Дъщеря ми ще бъде в първи клас септ. 2020 година.

# 276
  • София
Интересува ме някой може ли да ми каже какъв е изпита по рисуване след 4 клас в 144СУ?

# 277
Здравейте, бих искала да събера информация за предучилищните групи в младост-ките училища, но не намирам нищо по въпроса в темата.
Кандидатствали сме в 10то, 144то, 131. Още се колебая между опциите за ранно изучаване на английски в 10то и 131во, и 144то (дали има танци и изкуства още от предучилищна? И принципно за 144то не мога да разбера какви танци изучават)
Благодаря предварително за всяка трошица информация Simple Smile Слънчев ден!

# 278
Синът ми е в момента в предучилищна в 10-то.
Какво те интересува по-точно?

# 279
  • София
144 - народни танци.
Има и опция за допълнителен английски с мисис Ели, квалифициран в ОК преподавател.

# 280
Синът ми е в момента в предучилищна в 10-то.
Какво те интересува по-точно?

Интересува ме всичко Simple Smile)) Как са преподавателите? Базата добра ли е? Доволни ли сте като цяло? Детето щастливо ли е там? Simple Smile Също ако имате представа до колко часа са полудневните/целодневните подготвителни групи Simple Smile Мерси!

# 281
144 - народни танци.
Има и опция за допълнителен английски с мисис Ели, квалифициран в ОК преподавател.

А дали тези занимания са валидни и за предучилищните групи?

# 282
предучилищната в 144 е обикновена, няма профил
танци, инструменти, рисуване - от първи клас

# 283
Отговарям поред: нашата госпожа е прекрасна. Синът ми я обича и я слуша. Заради нея започна с желание да си пише луличките и дори да оцветява, което преди мразеше.
Тя е тих и скромен на вид човек, но явно добре си ги държи в клас, защото я слушат. Жалко, че ще е само в ПГ, дано случим и на класна в първи клас.
Базата не е нищо особено - държавно училище. Сменена дограма, що-годе хубави мебели по стаите, а от тази година и индивидуални шкафчета сложиха на всички ученици. Но не е лукс.
Полудневните са до обяд, но не знам точно до колко часа. Учат само първа смяна всички. Малките започват в 8.30, което е човешко.
Целодневните с Луис Карол следобед, както сме ние, са от 8.30 до 17 часа. После има възможност да се запише детето на някой спорт и да е до 18 часа.
Детето ми се чувства добре, бързо намери приятели и свикна с различните порядки в училище. Но това е строго индивидуално.
Ако имате още въпроси, може и на лично, да не досаждаме тук с тежки постове.

# 284
  • Пловдив/София
о, не, моля ви, пишете повече тук, че информацията е много постна за всички училища в младост...Нека съберем малко.

Аз се интересувам от 145то, 128мо и 125то, за ПУК и малки класове, но почти не се пише за младостките училища...освен в темата Шилер, но оттам много неща за реда в самото училище остават неясни.

Общи условия

Активация на акаунт