Училищата в район Младост, София - V част

• 100 041
  • 756
  •   1
Отговори
# 360
  • София
 С никой нямам сметки за уреждане. Лично аз следя 125 и се радвам, че и 4-та група имат шанс за прием. Бъдещите родители на първокласници, по статистиките могат да се ориентират за къде има наплив и къде ще имат шанс при  кандидатстване с по-ниска група и без местоживеене и адрес.

# 361
  • София
Само не разбрах за какво е показателна статистиката. Пред 125то преди 10г се спеше и даже децата от околните блокове не влизаха, а сега шанс за прием имат и тези от 4та група. Това може да се счете за показателно, мда...

# 362
  • нейде там, където ....
Само не разбрах за какво е показателна статистиката. Пред 125то преди 10г се спеше и даже децата от околните блокове не влизаха, а сега шанс за прием имат и тези от 4та група. Това може да се счете за показателно, мда...

А преди 11 ми бутаха листовки в ръцете на всеки ъгъл - запишете детето си при нас. Но аз вече го бях записала другаде.

# 363
  • София
125то върви стремглаво надолу с бесни темпове, но това е обществена тайна, дето не се обсъжда публично и сега ще ме разчекнат Simple Smile Иначе ми е болно де, учила съм там до 7ми клас и като гледам в какво го превърнаха ми е жал.

# 364
А не е ли важно и колко паралелки има за първи клас всяко училище?! И какви още критерии за прием има, които не са огласени?!

# 365
125то върви стремглаво надолу с бесни темпове, но това е обществена тайна, дето не се обсъжда публично и сега ще ме разчекнат Simple Smile Иначе ми е болно де, учила съм там до 7ми клас и като гледам в какво го превърнаха ми е жал.

Дай малко повече информация, моля.

# 366
през различните години и броят първокласници е различен
за родените през 2000 и 2005 например беше мъка приемането в първи клас, защото децата бяха много - за 144 се бореха по две деца за едно място (по спомени)

# 367
  • София

Дай малко повече информация, моля.
Писах ти на лично съобщение, че наистина не ми се влиза в излишни полемики.
На статистиката отговорих, защото така адски манипулативно се внушава нещо, което е толкова далече от истината, че направо не ми се говори Simple Smile

# 368
Аз лично смятам, че за начален етап не е чак толкова голямо значението къде ще е детето, стига да не е в клас с много ромчета и трябва госпожите да са свестни и отговорни.

# 369
За начален етап е най-важна класната. Никакво значение няма в коя сграда ще учи детето, дали ще е нова, какви са мебелите и дали директорката е мила и любезна.
Е, хубаво е училището да е близо до дома и дотам.
За съжаление никой предварително не знае каква класна ще се падне на детето му.
С дъщеря ми не съм проучвала, нито търсила отзиви за учителките. Имахме късмет с прекрасен преподавател.
Сега със сина ми тепърва ще видим, ще бъде в първи клас в 10-то.

# 370
  • София
Аз лично смятам, че за начален етап не е чак толкова голямо значението къде ще е детето, стига да не е в клас с много ромчета и трябва госпожите да са свестни и отговорни.

Да ти кажа, напоследък се оказва, че българчетата от конкретни висши прослойки, са доста по-проблемни от ромчетата... Wink

# 371
И още нещо - за едни родители даден преподавател може да е супер, но за други - не. Колкото хора, толкова и мнения.

# 372
Vrabcho_, клас сдружение ли е?

# 373
За всеки етап най-важно е дали класният ще е свестен. Може детето да е в "най-елитното" училище и калпав класен да омаже всичко. Има много случаи на класове в хубави, желани училища, които се разпадат заради класен, на когото не му се занимава с проблемите на класа и разбира това си задължение само като водене на дневника.

# 374

Общи условия

Активация на акаунт