Благодаря ти за интервюто на Хазал

Няколко кадъра и от партито след приключване снимките на 1 сезон.

прегръдки и на теб
не напразно хората са казали, какво ли не прави една прегръдка 

историите се повтарят в друго време , други лица
примери бол затова,а на Хазал и Еркан, тя личи от далече не напразно, хората ги спрягат ,както и аз
Габи 
и аз благодаря за милите думи компанията е важна 
Включвам се в темата,тъй като на един дъх изгледах всички серии и току-що приключих
Благодаря на всички момичета за инфото, снимките и клиповете.
Ще пиша утре пак да споделя впечатленията си

такива са нашите сладури, пленяват от раз

добре дошла тук
, да си призная честно изненада ме и то много приятно, не съм го очаквала, като зная как не ти се гледаше, заради болестта на Айше, нали очакваше да стане драма... А как оправиха нещата,
малко фантазе, но... нали е добър изход - радваме се. 
много харесвам гифчета по принцип, а за АСК съм виждала само в туитър, много красиви има, но не мога да ги вадя така, че да се виждат, а и не съм от тези, които ще се хванат да се учат и как се правят
Не ми стига търпение за това де... предпочитам наготово да намирам и слагам неща.
Ама... много се надявам да видя още много гифчета с Омер и Зехра, че съм решила и да си добавя едничко в подписа 
) https://www.youtube.com/watch?v=qK8T0EVbgJs

Образите на ГГ много ми допадат.Най-много ми хареса как любовта преобрази изцяло Омер-заприлича ми на Джамил от Мелодията на сърцето.Тъй като съм гледала много турски сериали,имам база за сравнение в хубавия смисъл на думата.За сетен път съм изумена как при толкова дизита успяват да ме изненадат сценаристите-това са стотина на година и все пак има нещо ново,въпреки тривиалната романтична нишка
Млади и неопитни,ноооо просто страхотни
Чак бях затаила дъх,докато го гледах тая седмица по цели нощи.Имам пропуски на някои места,че нямах търпение да видя нишката на Зехра и Омер,но от днес почвам да наваксвам 
Не се съмнявам, че ще е интересно при вас
Хубав сериал, хубави актьори, хубави хора списващи темата... 
Нещо като Биг Брадър, но по скоро, като Дебел Брадър 
добре дошла тук!
Ти си тази, на която аз и още няколко дружки дължим много
, ако не беше ти... да ни препоръчаш тази ''Пепеляшкина приказка''... сега нямаше да сме тук. Много ти благодаря за съвета да погледна АСК! 

- аз поне обичам да гледам такива 
Привет и на всички останали!

Благодаря ви за многото информация,снимки,инфо,
.Но ако се появи ще си хареса Омер, задължително,богат е, най важното за нея, но той едва ли,защото и знае мръсните игрички и проблемите които създаваше на Зехра.А пък може и да се появят истинските и майка и баща,пък да не излезе ,че Корай и е брат.
със сигурност във втори сезон ще намерим и истинските родители на Зехра, а и подозирам, че ще има някаква връзка и с обкръжението на Омер, има нещо оплетено там. Тази вражда на семействата, кой кого е наранили и защо толкова Хилми мрази Керванджиолу.. къде е майката на Омер...
Изобщо много разкрития ни чакат.
А и както ни намекнаха още в началото на сериала и сега на финала на сезона в документа, който Ясемин извади май се очаква появата на брата, който е бил армията, та... очаквам той да е новият лош в интригата. 
Препоръчани теми