Игри за пораснали

• 10 480
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Имам две такива игри, завряни са в шкафа, защото освен див смях, друго не могат да предизвикат. Има някакви карти с инструкции...абе изобщо нещо, което трудно ще ти създаде настроение за секс.

Не съм само аз начи, ура  Grinning
А Cards against humanity e супер готина, издирвам я в настолен вариант.

Авторката, може да играете обикновена игра и победителят си избира наградата Simple Smile
На мен поне много ми действа състезателният елемент - хокей на маса, боулинг, билярд, покер, каквото ти душа иска. Загубили като цяло няма  Blush

# 16
  • София
В началото е готино, но като поиграете повече, а и ако сте доста близки, несъзнателно се губи моментът на обективността и изненадата при избора на най- готиното съчетание, защото се знае кое от кого е. Всеки си има стил и специфично чувство за хумор, включително черно. Grinning

# 17
Аз пак не знам за какво иде реч, много съм смотана  Embarassed
И аз.     Embarassed
Много се чудих дали да си призная, че Мамасита ей сега ще долети да ми рекне колко сексуално неграмотна съм....    Laughing

Малко извън темата - защо винаги "кълвеш" Сирен?  Умна и начетена жена, която има не само теоретична подготовка по много обсъждани въпроси.

# 18
  • Варна
Аз пак не знам за какво иде реч, много съм смотана  Embarassed
И аз.     Embarassed
Много се чудих дали да си призная, че Мамасита ей сега ще долети да ми рекне колко сексуално неграмотна съм....    Laughing

Малко извън темата - защо винаги "кълвеш" Сирен?  Умна и начетена жена, която има не само теоретична подготовка по много обсъждани въпроси.

Ще почетеш ще видиш Laughing
Ама не си мисли, че Сирената се впечатлява,че някой я дъвчи,хич не и дреме .

# 19
  • София

Еротични игри с условия и предизвикателства... Брях! "Намерете лявата цица на партньорката. Под нея е скрит ключът към следващата задача...  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт