Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 6

• 186 632
  • 728
  •   1
Отговори
# 270
  • Русе
Митонела, благодаря ти много!  Blush  Heart Eyes

# 271
# 272
  • София
Марчева, може ли по-подробно за тиквичките изглеждат като пържени  Simple Smile и хрупкави, с какво ги объркваш в плика после върху хартия ли ги печеш - много вкусна снимка  Simple Smile
Много изкушения в темата chef
Готова си  Wink Това даже не е и рецепта, бърза работа. Сега, за мен по-хубаво от нашенските пържени тиквички  - няма. На котлон, да си се усмърдиш на пържено , а след това да ги залееш с кисело мляко и копър, да направят една хубава млечна коричка между тях и... така.  Wink  Тези са бързи, чиста работа, вкусни са, на мен ми харесаха. Бързо свършват, означава че са се харесали.

http://recepti.gotvach.bg/r-75659-Тиквички_с_галета_на_фурна

.......................................
Мarcheva, ако кекса ви е дошъл в повече , да помогнем, а ?  Simple Smile
.........................

Не, да ти кажа.  Wink  Бях на една вила и там бяхме 10 човека, свърши за отрицателно време. Не очаквах. Представих се повече от добре!! Да споделя, този кейк си заслужава да се приготви, образуват се , отвътре, два пласта, бял и тъмен . Подправките му са в перфектна комбинация, влажен и силно ароматен, и най-вече нищо в него не дразни, като аромат. За съжаление не мога да кача разрязано парче , защо нямам. Всичко изчезна за отрицателно време, не очаквах, ама така стана. Записвам го в много успешни рецепти и най-вече е много лесен, въпреки че съм изписала цяла страница като рецепта. Ще се прави отново.

Да се допълня с една млечна царевица с подправки на фурна. То нищо работа, царевица като царевица, но подправките към нея "избиха рибата" Изядох три броя.. Mr. Green Ще ви ги изпиша, то рецепта няма, : четири броя млечни царевици се намазват с много меко масло разбъркано с 1 пълна ч. л. морска сол, малко повече да е, + 1/2 ч.л. лют червен пипер, ама лют да е, + 1/4 ч . л. чесън на прах, + 1 1/2 ч. л.   черен пипер . С четка се намазват и се пече на 200 градуса за не повече от 5-6 мин.,  докато попият подправките.

Последна редакция: нд, 16 юли 2017, 12:24 от marchеva14

# 273
Марчева благодаря  Hug следващите смятам да направя така обичам тиквички ама не чак съвсем препържени както ги иска милото - точно както ги описваш  Wink та смятам това да е компромисния вариант  Simple Smile

# 274
Нелка,
много се радвам да те видя тук. А тази супичка е направо истински разкош.

Момичета, страхотни вкусотии сте показали.

Аз отдавна се каня да покажа една неуспоима шоколадова торта, та едва днес успях да сваля снимките.
Определено си заслужава печенето на блатовете, идеална е за за повод и без такъв, но ако имате РД гостите ви ще останат очаровани. След такива вкусове на никой не му се мисли да ходи до сладкарница или до магазин. И букета е отгоре Simple Smile

ШОКОЛАДОВА ТОРТА С МАСКАРПОНЕ

Chocokate cake by Daniela Dineva, on Flickr

Chocokate cake by Daniela Dineva, on Flickr

# 275
  • София-Младост
Дарилка, невероятно красива, а уверена съм и вкусна торта. Flowers Hibiscus
Мереленда, този котлет ще го сънувам...до есента само, когато ще отпочна да готвя отново Blush
Марчева, линкът към тиквичките не се зарежда...аз ги намерих де
http://recepti.gotvach.bg/r-75659-%D0%A2%D0%B8%D0%BA%D0%B2%D0%B8 … D1%80%D0%BD%D0%B0

# 276
  • Плевен
Да си покажа баницата, направо от тавата.

Желая ви хубав неделен ден! Flowers Hibiscus

# 277
  • София
На колко градуса се пекът макарони на фурна ...знам че е на около 150/150 но свекърва ми фи е сложила на 300 .....да станели по—бързо !въпроса ми е дали не е прекалено много ?

# 278
На колко градуса се пекът макарони на фурна ...знам че е на около 150/150 но свекърва ми фи е сложила на 300 .....да станели по—бързо !въпроса ми е дали не е прекалено много ?

Отговора търси на ЛС

# 279
  • София
Скрит текст:
180 градуса!

# 280
  • София

Отговора търси на ЛС
Защо на.ЛС

# 281
  • Norge
Дарилче, вълшебна Дани!
Извини ме за вълшебното, но при вида на снимките не се сдържах  Heart Eyes
Достигнала си такова ниво във всичко, което правиш с толкова обич, че няма друго, освен суперлативи, което да ти напише човек!
Наслада за всички сетива  bouquet

# 282

Отговора търси на ЛС
Защо на.ЛС

Хм, - защото както видя отговора стана доста дълъг като обяснение, за което предварително се извинявам.  Hug bouquet
Чакаме отзив за макароните.

# 283
Прекрасни торти виждам! Crazy bouquet chef  Juls14, да ти е жива, здрава и късметлийка дъщеричката!  bouquet Апетитна баница (имам кори, сега ще спретна една, че то не се търпи само да гледа човек!), страхотни котлети.......изобщо вкусотии и изкушения, както винаги! Heart Eyes bouquet chef bouquet chef bouquet

Вкъщи картофени вкусотиики,

кюфтенца в млечен сос

и салата от тиквички.

# 284
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Лабрекс, благодаря! Simple Smile

и на Марчева за бързите тиквичките благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт