Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 6

  • 186 379
  • 728
  •   1
Отговори
# 165
  • Русе
  • Мнения: 8 807
Марчева, да, видях, благодаря ти. Може и да пробвам така, както си писала.  Hug
Пепчо, както беше в рецептата правих, ама не знам що не стана.  Hug

# 166
  • Мнения: 9 453
Фурните са различни трябва да хванеш чалъма на твоята Hug

# 167
  • Мнения: 1 265
                                 Здравейте дами   bouquet Hug

Eй, СЕМ-че  Hug Изобщо не го мислѝ, ами купувай машинка, та да зарадваше сина.
Брашното за паста съвсем не цапа по същия начин както бялото (брашно).
Не знам обаче дали го има навсякъде.Hug

Нели - ти явно ни четеш  Hug Laughing; а защо не показваш понякога от вълшебните ти произведения! По друг начин не мога да ги нарека.
пеп-4о - ехааа, аз съм щастливка newsm78 #Crazy; Тук понякога в супермаркетите се намират готови изпечени платки за Павлова.

Момичета, няма да ви изреждам - вие си знаете, че всички сте неустоимо вкусни  chef bouquet

# 168
  • Norge
  • Мнения: 2 311
Sem-че   Heart Eyes, честно, съвсем случайно попаднах тук вчера.  Blush Беше ми много драго да видя и теб, и разни други стари и скъпи другарчета, къде с канибали, къде - без  Hug
И веднага се отправих да прочета за арпа-фидето, в детството си умирах за него!

Сега вече ще ви следя, а ако се случи да има и у дома нещо интересно, може да споделя.  chef
Хиляди  Hug

# 169
  • Русе
  • Мнения: 8 807
Фурните са различни трябва да хванеш чалъма на твоята Hug
Дано да го хвана, че много обичам целувки и подобни блатове.  Hug

# 170
  • ВАРНА
  • Мнения: 5 060
 Да споделя и моя опит с блата за Павлова.Дори на вентилатор 120 градуса са доста,защото целта е да съхне.Ако са целувки става,понеже са малки по обем,но за блат не.Бързо засъхва външната част и тази коричка не позволява проникването в дълбочина.Аз обработвам на 90 градуса повече от час.

# 171
  • Русе
  • Мнения: 8 807
Да споделя и моя опит с блата за Павлова.Дори на вентилатор 120 градуса са доста,защото целта е да съхне.Ако са целувки става,понеже са малки по обем,но за блат не.Бързо засъхва външната част и тази коричка не позволява проникването в дълбочина.Аз обработвам на 90 градуса повече от час.
Благодаря!  Hug
Май точно така се получи и при мен на 120 гр.

# 172
  • Плевен
  • Мнения: 614
Скумрия със задушени зеленчуци


салата


зелен боб

# 173
  • София
  • Мнения: 12 219
Шакшука, бързо и лесно, точно за тези горещини нечовешки





и още, Свинско бонфиле с гъбен сос и глазирани моркови



и десерт Птиче гнездо от меренг , крем Шантили и пресни ягоди



Картофена баварска салата



и още , ама от преди дни
Ригатони с италиански подправки и кайма. Ригатоните стоят изправени в тавичката и се заливат със сместа. Много е интересно и ефектно.


Последна редакция: нд, 02 юли 2017, 11:46 от marchеva14

# 174
  • Мнения: 12 745
Марчева, разкошно меню! Всичко изглежда много вкусно  Heart Eyes

# 175
  • Мнения: 4 132
Марчева, откъде ригатони   newsm78

# 176
  • Мнения: 12 745
Е от магазина  Simple Smile
Поне в нашия има на няколко фирми.

# 177
  • София
  • Мнения: 12 219
Марчева, разкошно меню! Всичко изглежда много вкусно  Heart Eyes
Благодаря, мила!

Марчева, откъде ригатони   newsm78
Има на Barilla навсякъде по суперите. Ето, тази търсиш. Прави , къси и широки.
Скрит текст:

# 178
  • Мнения: 2 152
нещо като 3 в 1: Рибено картофени кюфтенца и не само

http://batimiti.blogspot.bg/2017/07/blog-post.html



хрупкавите топчета



и миш маш с печени червени чушки

# 179

Общи условия

Активация на акаунт