Влюбена съм в шефа си, но той е с 30 години по-голям от мен

• 59 131
  • 457
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Мили хора, защо отъждествявате едно признание, че съм влюбена в него с "поднасяне на тепсия"? Внимателно ще подбера думите си, разбира се, няма да го кажа така, както го пиша тук: шефе, влюбена съм в теб от 2 години, не мога да спя, плача за теб.

Ако не изпитва нищо към мен, поне ще знам, че съм направила крачка и съм опитала да бъда щастлива.

Ами, както и да подбереш думите, фактът е, че му се поднасяш на тепсия.
Но, когато една жена няма грам достойнство и самочувствие, се вре в ръцете на мъжете, та дано някой да я съжали и я запише към бройките си.

ПП. На майка си посмя ли да кажеш какви си ги намислила или и тя е съгласна- щом е чужденец и шеф, да не го изпускаш в никакъв случай.

Повдига ми се от такива............

# 196
Доколкото разбирам, тя иска да му каже с думи, че го харесва. За мен това си е вид обяснение . Ако смята да му покаже интерес по някакъв друг начин, така според мен ще е по-добре.

# 197
Мили хора, защо отъждествявате едно признание, че съм влюбена в него с "поднасяне на тепсия"? Внимателно ще подбера думите си, разбира се, няма да го кажа така, както го пиша тук: шефе, влюбена съм в теб от 2 години, не мога да спя, плача за теб.

Ако не изпитва нищо към мен, поне ще знам, че съм направила крачка и съм опитала да бъда щастлива.

Ами, както и да подбереш думите, фактът е, че му се поднасяш на тепсия.
Но, когато една жена няма грам достойнство и самочувствие, се вре в ръцете на мъжете, та дано някой да я съжали и я запише към бройките си.

ПП. На майка си посмя ли да кажеш какви си ги намислила или и тя е съгласна- щом е чужденец и шеф, да не го изпускаш в никакъв случай.

Повдига ми се от такива............

Добре, вие като си харесате някой (не коментираме дали е шеф или не, дали е стар или млад, богат или беден) , значи ли, че ако направите първата крачка - значи че му се врете и му се поднасяте на тепсия.  Shocked Вие го изкарахте все едно тя ще отиде там гола и ще му се хвърли на врата и ще му се обясни в любов  ...
Момичето ще направи намек и ще види какво ще излезе.

# 198
Този чичко ще я травмира за цял живот независимо дали ще си легне с нея веднъж или изобщо няма да й обърне внимание. Защото и да се получи връзка, тя ще е мимолетна, изцяло на сексуална основа. А никое 20 годишно момиче без опит с мъжете, не заслужава такъв развой на събитията за първия си досег с мъж. Това ще те бележи за цял живот. Не го прави! Наистина напусни, но за да си далеч и да си избистриш мислите. Хората нали са казали далеч от очите, далеч от сърцето. Не си го причинявай! Той няма какво да губи, не го забравяй.

# 199
Добре, вие като си харесате някой (не коментираме дали е шеф или не, дали е стар или млад, богат или беден) , значи ли, че ако направите първата крачка - значи че му се врете и му се поднасяте на тепсия.  Shocked Вие го изкарахте все едно тя ще отиде там гола и ще му се хвърли на врата и ще му се обясни в любов  ...
Момичето ще направи намек и ще види какво ще излезе.
Каквото и да излезе, все сама ще се е прецакала.

# 200
Едно е да покажеш на някой мъж, че те интересува, друго е да отидеш и да му го кажеш!

Има много начини да му го покаже, не мисля, че напускането е такив, а пък обяснението още по-малко!!!

Тя си знае, разбира се, но за мен това е поради липсата й на опит с мъжете и тяхното мислене. Peace

# 201
И защо да има проблем да отидеш и да му кажеш? Някои така сме се и омъжили после.

# 202
То принпно няма лошо, но така първо ще го шокира, второ ще му се "поднесе". Не е добър вариант в тази ситуация според мен. Ако той първи загатне, че я интересува, може да му каже, но за момента единственото, което се е случило е да седне до нея на вечеря и да я похвали за работата й....Не е много "любовно"....Тя си знае, де, нейна си работа, ние само си чешем клавиатурите.  Peace

# 203
Наистина ли давате съвети на 20 годишно девствено момиче как да се обясни в любов на 50 годишен мъж и това да бъде бляскавият старт в нейния любовен живот?!?  Shocked

# 204
Според мен изобщо не е добър вариант да бленува за шефа си, но ако е решила, че иска нещо, по-добре направо да си поиска, малко по-добре формулирано, разбира се, и да види дали другата страна има интерес. Дълги свалки с намеци и флиртове на работното място, още повече с шефа -  Sick, точно си е унижение и отврат.

# 205
  • София
Според мен изобщо не е добър вариант да бленува за шефа си, но ако е решила, че иска нещо, по-добре направо да си поиска, малко по-добре формулирано, разбира се, и да види дали другата страна има интерес. Дълги свалки с намеци и флиртове на работното място, още повече с шефа -  Sick, точно си е унижение и отврат.

Хи,хи!
Права си, къде ще губи време с дълги свалки- отврат!
Направо влита в кабинета, хваща го за пакета с едната ръка, а с другата му разкопчава ципа.
И му прилага " суплес", за да го метне на диванчето! Mr. Green

Какъв ли п.тьо е тоя, при когото жената трябва да го играе мъж!?

# 206
absurT, не е толкова в губенето на време, колкото че там не им е мястото за подобни неща. Така или иначе ще прави нещо нередно и неетично, поне да не се излага пред колегите. Дори да го хване за пакета в неговия кабинет, унижението ще е по-малко, отколкото да хвърля влажни погледи и да флиртува, особено с месеци - няма как да не го видят околните. Що да е путьо, на колеги и подчинени не е прието да се гледа като на сексуални обекти.

# 207
Такива хитри лисици под прикритието на невинни и девствени, ама най-обичам !!!

Що ли пък не се влюби в някое бедно състудентче, а точно се прицели в богатия шеф, щото чула, че е сам...

Скъпа, той може да е сам защото има десет неангажиращи любовници, или защото е гей, или защото е странен и играе соло...и т.н.

Разбирам, че и без да го познаваш го обичаш, ли обичаш...

Нищо чудно и майка ти да ти дава криви акъли и тя самата да иска да те набута зорлем на някой чичко- паричко... Та и тя да поживее на дърти години покрай твоя успех !!!

# 208
Как може да коментирате момичето, че нямало достойнство, че е сметкаджийка пък и майка и вече разбрахте каква е? От къде ви просветнаха тези откровения, може би знаете вече и прабаба и с какъв морал е била по една пуснта от правнучка и тема. Това е много грозно.

# 209

Хи,хи!
Права си, къде ще губи време с дълги свалки- отврат!
Направо влита в кабинета, хваща го за пакета с едната ръка, а с другата му разкопчава ципа.
И му прилага " суплес", за да го метне на диванчето! Mr. Green

Какъв ли п.тьо е тоя, при когото жената трябва да го играе мъж!?

И се моли на следващото работно място да не разберат за случката.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт