Влюбена съм в шефа си, но той е с 30 години по-голям от мен

• 58 448
  • 457
  •   1
Отговори
# 315
АбсурТ, той обекта на обожанието също е от миналия век. Подозирам, че една подобна офанзива направо ще го изкара от строя и ефектът ще бъде точно обратен на желаното в случая.

Затова не е добре да има 30+ години възрастова разлика. Различни поколения, различни похвати така да се каже.

# 316
  • София
АбсурТ, той обекта на обожанието също е от миналия век. Подозирам, че една подобна офанзива направо ще го изкара от строя и ефектът ще бъде точно обратен на желаното в случая.

Затова не е добре да има 30+ години възрастова разлика. Различни поколения, различни похвати така да се каже.

Е, нали това се опитваме да ѝ обясним толкова време, ама не прифатя! Mr. Green

# 317
Ама, аз съм от миналия век и затова посъветвах девойката да влети в кабинета, да сграбчи за пакета обекта на обожанието си и да го просне на диванчето. Joy

Ми, ако няма диванче, ко прайм, аааа?!? Ша земе се просне човекът на земята, да се сецне, мани, мани!!! Whistling

# 318
Дано не посмее!

# 319
все се надявам темата да е пързалка или ако не е, момичето да се откаже да атакува чичкото.
не искам да си представям колко ще е унизително “шефе, напускам, защото си падам по тебе, ти си първият мъж, в когото се влюбих", произнесено на един дъх на английски (освен ако авторката междувременно не е взела с2 по иврит).

# 320
  • Варна
Съмнява ме да има смелост да му се обясни.Ще почакаме авторката на темата да видим развръзката.

# 321
Съмнява ме да има смелост да му се обясни.Ще почакаме авторката на темата да видим развръзката.
Може и да не се появи повече.

# 322
Според мен темата е 100 % пързалка, а авторката ще се появи по някое време да ни разкаже как се оказало, че шефът е тайно влюбен в нея и плакал по цели нощи преди тя да му признае. Rolling Eyes

# 323

Според мен темата е 100 % пързалка, а авторката ще се появи по някое време да ни разкаже как се оказало, че шефът е тайно влюбен в нея и плакал по цели нощи преди тя да му признае. Rolling Eyes

Shocked hahaha rotfImbo #Silly

# 324
  • София
А според мен не е пързалка. Познавам такива хора и на доста по-сериозна възраст. Вероятно е типаж, който не си пада по реални, а по фантазорни връзки, защото са най-безопасни. Или нещо подобно.

# 325
Може и да е пързалка, но наистина има такива хора.
От онова, което съм видяла имам няколко извода:
- нищо не може да ги отклони от идеята, нито съвети, нито примери, ни-що
- чичкото (в някои случаи си беше дядко) е напълно дискретен и ползва предпазни мерки
- след кратка авантюра тя си продължава живота напред по нормален начин, с мъже на нейната възраст, семейство, деца, а историята остава един спомен без никакви негативни последствия

Така че какъвто и съвет да дадете, тя ще го направи, но нищо лошо няма да й се случи.

# 326
  • София
Ще ѝ се случи- няма да разбере, че да се предлага на тепсия на всеки, когото е харесала, е предпоставка да се държат с нея като с изтривалка.
И като се изтрият у нея или директно я прекрачат, ще изпадне в депресия и всички модерни днес състояния.........

# 327
Всъщност се държат доста кавалерски и почтително, след приключването на връзката също, нещо като към дъщеря и сякаш това изпарява романтичните чувства на девойката и лесно преживява раздялата. Никакви драми няма после.
Вероятно има и изключения, но споделям само онова, което съм виждала на живо като развитие.

# 328
Аз бях свидетел на подобен случай. Той - на 38, женен с две деца, а тя - на 21. Не й беше първият , но не знам как успя да й завърти главата. Близка приятелка ми е и ми е разказвала. Говорех й да не му се подлага, но все едно обяснявам на стената отсреща. Стигна се до там, че той да се развява с новото агънце пред очите й. После се върна при нея. Тя пак го прие. Отново съм говорила на стените. И като го прие, той директно й говореше,че е само за секс, че не й отвръща на чувствата и прочие. Да не говорим колко е унизително да си втора цигулка и да се съобразяваш и да се криеш от друга жена.  Хайде , в случая на авторката предполагаме, че не е женен. Но разликата е голяма. Скептична съм към връзките , при които между партньорите има голяма възрастова разлика.

# 329
  • out of space
Защо всяка връзка трябва да е перспективна? Та ако на 20 не си изживееш безперспективните връзки, кога- на 35 ли?
Я си живей младостта и не се замисляй кое перспективно и кое не. Но умно- трябва да знаеш кога да спреш.

Общи условия

Активация на акаунт