Влюбена съм в шефа си, но той е с 30 години по-голям от мен

• 58 248
  • 457
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Какво беше това престъпление, за което ще го вкарат в затвора и как бившата му го е приписала?  newsm78

Не питай, защото няма да ти се обясни.
Важното е, че господинът се е измъкнал елегантно, оставяйки прекрасни спомени.
Което не е изненада- винаги е лесно да метнеш във върбите младото и наивното, и да си осигуриш обожанието му.

# 346
Няма значение какво е станало..
Разделиха ни обстоятелствата, всеки си пое по пътя, останаха прекрасни спомени и емоции пожелавам на всеки да му се случват емоции, към които като се върне да настръхва и му се разтуптява сърцето..
Добре щом за някои няма вариант да ме е обичал /въпреки че да живеем заедно и т.н. не ми се вижда да ме е използвал - даже той готвеше, чистеше  Laughing /
хората се събират, разделят предполагам и при вас е така? ... важното е, че го е направил по най-уважителния начин, че до последно не е спрял да се интересува от мен.. колко от вашите бивши гаджета няма значение какви.. са се интересували как сте, имате ли нужда от нещо, без да очакват нищо в замяна..
когато бях останала без работа, той беше разбрал чрез общи приятели, всеки ден ми звънеше да ме пита имам ли какво да ям, беше ми платил телефона, намери ми работа в една фирма на негов познат и не е получил нищо в замяна... колко мъже са такива?

# 347
Няма значение какво е станало..
Разделиха ни обстоятелствата, всеки си пое по пътя, останаха прекрасни спомени и емоции пожелавам на всеки да му се случват емоции, към които като се върне да настръхва и му се разтуптява сърцето..
Добре щом за някои няма вариант да ме е обичал /въпреки че да живеем заедно и т.н. не ми се вижда да ме е използвал - даже той готвеше, чистеше  Laughing /
хората се събират, разделят предполагам и при вас е така? ... важното е, че го е направил по най-уважителния начин, че до последно не е спрял да се интересува от мен.. колко от вашите бивши гаджета няма значение какви.. са се интересували как сте, имате ли нужда от нещо, без да очакват нищо в замяна..
когато бях останала без работа, той беше разбрал чрез общи приятели, всеки ден ми звънеше да ме пита имам ли какво да ям, беше ми платил телефона, намери ми работа в една фирма на негов познат и не е получил нищо в замяна... колко мъже са такива?

Бившето ми гадже от гимназията е така грижовен. Само че аз в другата тема съм писала, че нямам нужда от грижите му hahaha Иначе с мъжа, с който се разделих преди година и половина и досега поддържаме нормални отношения, като се видим ,,здрасти, как си?'' . Водим съвсем нормални разговори.

# 348
  • Варна
Така като гледам, развръзката още я няма. А тъкмо ми стана интересно как ли ще завърши мелодрамата....  Crossing Arms

# 349
Май няма да разберем

# 350
Може сега да са заедно и като се освободи мацката, ще пише.

# 351
  • София
Ако този мъж е имал някакъв интерес към теб за две години щеше да ти го покаже. Да напуснеш работа, която те устройва за евентуална връзка с чичко шеф за мен е глупост.
Съвета ми ( който няма да чуеш ) е да не си губиш времето, а да се ориентираш към нещо по подходящо.
Зависи.Аз имам собствена практика и като наема да работи някой за мен,не бих си позволил да флиртувам,ако служителя ми е красива жена,никога не бих пробвал флиртове...така е и за пациентки....За да излезна на среща с мой подчинен или моя пациентка от работата,тя трябва да ме покани по недвусмислен начин.Не мога да си позволя да рискувам репутацията си
Така и кой 50 годишен ще отхвърли млада жена,и то неженен.Действай момиче

# 352
thedentist, като мъж не би ли предпочел клиентката/пациентката да ти покаже недвусмислено, че има интерес към теб и тогава ти, ако имаш интерес към нея да направиш първата крачка? Т.е. да я поканиш на кафе например. Няма ли да чувстваш иначе, че тя ти изземва ролята?

# 353
  • София
Няма значение,аз не съм добър сваляч  и не разбирам езика на тялото и намеците,трябва ми много силен сигнал,в живота често се е случвало да бъркам нормално приятелство отношение и да се заблудя,че жената ме харесва.За това...казвам....ако аз съм шефа и съм на 50 трябва жената да ми покаже много силен знак,за да я поканя на среща.Защо жената да не изземе ролята.
 Тя има нужда да направи нещо в случая.Преуспял мъж на 50,сам...кой ще го вземе-разбира се,че най-нахалната,упоритата и амбициозната.Така че жената,понякога трябва да направи първата крачка

# 354
А, аз не споря, просто ме интересуваше твоята гледна точка като мъж.

# 355
Виж ти как било станало вече... Добре, че се омъжих... Щото каквато съм срамежлива и чакаща мъжете да ме заговорят, като нищо щях да си остана без мъж  Shocked

Авторката да се включва вече... Тука толкова хора я чакаме...

# 356
  • Варна
Днешните мъже са така, седат и чакат.Но пък и днешните жени са доста агресивни, та явно се сменят ролите.

# 357
nik_4y58 , разбира се, че няма значение какво е станало. Щом ти е останал чудесен спомен. Всичко в живота е опит и ни прави, каквито сме.  Peace

ПС: Не мисля, че изобщо авторката ще се появи!  Thinking

# 358
Здравейте. Не съм сигурна кой е точният раздел, където е уместно да публикувам тази тема, но след като разгледах всички, прецених, че това ще е най-удачният. Първо искам да кажа, че не съм мама, направих си регистрация тук, защото мисля, че ще намеря адекватни мнения по въпрос, който ме измъчва от няколко години.

Накратко, от две години съм влюбена в един мъж, който за съжаление ми е шеф. Работя в чуждестранна компания от деветнадесетгодишна и се справям добре, по думите на колеги. Едновременно с това продължавам и образованието си. Когато за пръв път видях шефа си още не знаех, че ми е шеф, така да се каже. Разминахме се на излизане от един ресторант и за пръв път в живота си усетих нещо, което не мога да обясня. Никога досега не бях изпитвала чувства към човек от срещуположния пол. Никога. Просто не се интересувах. Но това беше нещо различно. Стомахът ми се сви на топка, имах чувството, че някой ме е сритал с всичка сила в корема. Получих силно сърцебиене, имах чувството, че ще припадна. Наистина много ми е трудно да обясня как се почувствах, но просто знаех, че това е любовта на живота ми и това е единственият човек, с когото мога да бъда щастлива. Подчертавам, че тогава не го познавах, беше просто един мъж, когото виждам за пръв път през живота си.

Цяла нощ не можах да заспя, прехвърлях събитието в ума си и си казах, че ще обикалям край този ресторант през уикенда, че може пак да го засека. На следващия ден отивам на работа... и ми казват, че шефът е дошъл на посещение. Мина покрай мен и ми се усмихна. Сигурна съм, че не ме помнеше, но беше толкова учтив и деликатен. Изглеждаше на около 35-40 години, по-късно разбрах, че всъщност е на 50, но че никога не се е женил и няма деца. Чужденец е, но живее в България последните няколко години. Колегите казваха, че е особняк, но аз не им обръщах внимание. След този ден още няколко пъти сме се засичали и веднъж ми каза колко е впечатлен от работата ми, била съм най-младата и съм вършела толкова добра работа. Аз само благодарих, имах чувството, че ако кажа нещо повече, ще се издам много брутално. И така от две години съм неописуемо влюбена. Ходя на работа с удоволствие, защото знам, че той е там. Търся си поводи да го виждам по-често.

Моля ви дайте ми съвет. Да напусна ли работа, за да имам шанс за връзка с този човек? Много го обичам, страх ме е, че ще се издам пред колегите и вече няма да ме уважават.

Покажи му, че го харесваш, но не натрапчиво както правят жените, а деликатно, щом е чуцденец няма да хареса нашенското настъпление. А може ако усетиш, че и той има симпатии към теб да му кажеш.

# 359
Какво беше това престъпление, за което ще го вкарат в затвора и как бившата му го е приписала?  newsm78

Залагам на изнасилване. Законната го е извършила със страпон от кибер кожа и е успяла да заблуди жертвата, че в нея е проникнал възрастният жребец.

Общи условия

Активация на акаунт