Съмнения

• 9 458
  • 178
  •   1
Отговори
Здравейте, нова съм тук. Искам да помоля за друго мнение, защото съм много объркана и не знам какво да мисля или предприема.
Мъжа ми има две малки деца от друга жена(те не живеят с нас) , аз имам едно малко дете . Живеем заедно и те се чуват всеки ден по телефона, аз не съм правила проблем, но когато попитам тя какво каза, той се обръща и казва нищо сега какво искаш от мен и след това цяла вечер не ми говори дори спа в друга стая. Влиза в банята с телефона, крие го, постоянно е на без звук. Не съм го проверявала и да поискам няма възможност, защото и до тоалетна ходи с телефона.

# 1
Какви са ти съмненията? Че има чувства към бившата, че има трета и затова се крие?

# 2
Какво значение има за теб какво му е казала бившата?

# 3
Мисля, че крие нещо от мен. Аз съм в добри отношения с децата , те идват при нас често, но когато той говори с нея и аз просто попитам каквп е казала и той вече е ядосан.

# 4
  • Варна
При две и то малки деца за мен е нормално да се чуват всеки ден. Спри да го питаш. Може след време сам да започне да ти споделя. Откажи се от проверката на телефона. Дори и да има нещо, ще лъсне някой ден.

# 5

Ами как да няма значение, аз коя съм ? Нямам ли право да знам. Мисля, че ако мой бивш се обади аз бих споделила с него, а не да се държа така.

# 6
  • Варна
Може да мислиш, но истината е, че не е длъжен. Извинявай, но все още си никоя. Нямате брак, нямате общо дете.

# 7
При две и то малки деца за мен е нормално да се чуват всеки ден. Спри да го питаш. Може след време сам да започне да ти споделя. Откажи се от проверката на телефона. Дори и да има нещо, ще лъсне някой ден.
Благодаря ти, това е добър съвет, но някак ме човърка и се чувствам втората.

# 8
И аз ще попитам. Какво значение има какви са темите им на разговор? Защо те интересува, какво те чопли и не ти дава мира?

# 9
Крие нещо, дали с бившата, дали с друа.

# 10

Ами как да няма значение, аз коя съм ? Нямам ли право да знам. Мисля, че ако мой бивш се обади аз бих споделила с него, а не да се държа така.

В тяхните взаиомоотношения ти си никоя. Сори. Новата на бившия. Тя надали го пита ти какво му говориш през деня.

# 11
Ами ние живеем заедно, правим опити за бебе, искаме да сме заедно, но защо се държи така с мен ? Защо крие телефона си постоянно?

# 12
  • Варна
Виж сега, без да те отчайвам, но ти СИ втората. Имало е жена преди теб. Родила му е две деца. Това не е без значение. Взела си човек с минало. Той няма да го зачеркне заради теб, а и не би трябвало, все пак им е баща на тези деца. Хубаво е, че приемаш децата и имаш добри отношения с тях, това е стъпка в правилната посока. Но не го притискай, защото това е най-краткия път към раздялата.

# 13
Ти си новата, тя е майка на децата му. Кое мислиш, че ти дава право да водиш разпити?

# 14
Да, приемам децата, грижа се за тях като мои, когато са тук. Все пак и аз имам дете от друг, но ние се чуваме веднъж в месеца само. И вчера след като го питах тя какво каза и той се ядоса, моето дете влезе в стаята при него и той му каза махай се.

Общи условия

Активация на акаунт