Влюбена съм в шефа си, но той е с 30 години по-голям от мен

• 58 255
  • 457
  •   1
Отговори
# 285
И аз съм на това мнение.
Пълнолетна била, голям праз. Някои хора и на 16 имат акъл, други, ако зависи от мен, и на 26 няма да получат картбланш да действат самостоятелно.
Нито е ненормална авторката, нито е тъпа, нито е лош човек, просто е наивна и когато се дава съвет на някого, би следвало подобни обстоятелства да се взимат предвид. Не да се поставя на нейно място, не да се поставя на мястото на майка й. А в случай на второто, наистина извънредно ме съмнява да кажете на щерките си "давай, маме, троши си главата" или "давай, да те отреже и да се свършва".
Има грешки, които въобще не е нужно да бъдат направени, за да се знае, че са грешки.

# 286
Не може да очакваш нищо от човек с възрастова разлика от 35 години и нагоре .За него ти ще си салфетка и след първото второто третото чукане ще те захвърли . Тези неща не стават така както вие жените си ги мислите срещнала го и я заболял корема защото тоя я похвалилТърси си истиснки приятел на твоите години .Пак ти казвам като мъж За него ти ще си салфетка и нищо друго.явно ти липсва бащината грижа и си наивна Това ,че си малка го разрбрахме. Не бъркай нещата на 20 и на 50 г мъж той е умрял репродуктивно Той нито може такъв да направи здраво и качествено дете нито да те заобича заради самата теб .Да предположим ,че направите деца. Когато ти си на 40 как ще казват децата на таткото на детето ти .Прадядо ?///

# 287
  • София
Най- важното в случая според мен е, че ще получи много грешна представа за секса, ако такъв й е първият, а може и травма да й остане. За него ще е просто чукане, както ти казаха, и второ- на 50 не е като на двайсе  Peace Не се заблуждавай от свръхпотентните застаряващи господа из форума.

# 288
Аз си мисля, че ако този човек е имал някакви чувства към теб за толкова голям период от време (две години), все е щял да намекне по някакъв начин за това. Нали знаеш - мъжете винаги правят първата крачка.  Grinning Не мисля, че е редно да напускаш работата си заради това - твърдиш, че си доволна и удовлетворена от нея, е тогава защо да я напускаш? Не е сигурно, че като напуснеш работа ще имаш връзка с този човек. А той семеен ли е? Разведен? Има ли деца?

# 289
Мила  този човек е много вероятно децата му да са на твоя възраст така ,че тук не му е мястото за любовна афера и авантюра не и за автентично  добра връзка
Плюс това той  ти е работодател.
Най големият проблем може да възникне  именно тук , когато се създаде  връзка м/у работодател работник.
От това ,което споделяш изглежда читав и коректен човек и той би трябвало да има представа за разликата ви,но не се осланяй .Трофей като теб няма да стои зле в нито един мъжки дневник.
Както ти казах ти го харесваш платонически и вероятно като баща , който може би ти липсва  или го виждаш като някакъв суров модел ,но отвъд това не е редно и не трябва да го опорочаваш в сексуални взаимотоношения с работодателя защото ще ти съсипе  работата първо,бъдещите връзки.
Не дай боже да стигнеш до нежелана бременност , което ще остави в теб марки за цял живот .....
Нещо което работи не се пипа и не се поправя това е правило!
Сигурно те цени щом те хвали и си му важен работник допусни  такова нещо .
Ходи си на работа и не напускай заради някакви  само твои виждания ,които обективно не съществуват.
Няма никаква взамимност на чувства при вас.
Намери си автентични приятелчета на твоята възраст с които можеш да споделяш и да сте весели и необременени души.Много мъже 99% биха се възползували от теб и твоята ситуация казвам ти го не за да те спирам ,а за да знаеш. Гледай малко по трезво и над нещата.
Живота е пред теб И има още да '''те боли''' корема.. Simple Smile
Връзка м/у  младо момиче и  човек с 30г е единственно сексуална ,а самата разлика е рецепта за бедствие.
Нито той може да ти даде това което ти засужаваш в живота или дори и  в леглото нито ти може да му дадеш нещо повече от мимолетно удоволствие.

# 290
  • у дома...
Силно религиозен евреин и неженен на 50 години? Е това вече не е за вярване!  Тоз "левент"  си е направо за Червената книга.

Девойката е решила да му се обясни и всички "за" и "против" са безсмислени... После ще има тема - "Обясних се на шефа, тей не ме обича - защо мъжете са такива свине?". Всяка проява на любезност и добро възпитание ли е признак на влюбеност?

P.S. Колегата от съседния кабинет /по-млад с 15 години от мен/ ме черпи бонбон и идва да си говорим. Влюбен е в мен, нали? bash

# 291
P.S. Колегата от съседния кабинет /по-млад с 15 години от мен/ ме черпи бонбон и идва да си говорим. Влюбен е в мен, нали? bash

Задължително!  Mr. Green Peace

# 292
Не те ли свива коремът (от бонбоните)?  Wink

# 293

Напълно възможно е. Питай го  Mr. Green Ако си готова да прежалиш бонбоните.

# 294
Както ти казах ти го харесваш платонически и вероятно като баща , който може би ти липсва  или го виждаш като някакъв суров модел ,но отвъд това не е редно и не трябва да го опорочаваш в сексуални взаимотоношения с работодателя защото ще ти съсипе  работата първо,бъдещите връзки.

Да. Млади момичето често залитат по такива фигури на авторитет/власт. В гимназията половината випуск имахме платоничен crush по един учител - а той на външен вид не беше въобще нещо особено. Слава Богу, никоя не го обърка със сексуално привличане.

Не мисля, че ще получи някаква грешна представа от самия секс, по-скоро ще се травмира, когато нещата приключат, защото е пълна с илюзии, че това е нейният човек.

# 295
  • у дома...

Напълно възможно е. Питай го  Mr. Green Ако си готова да прежалиш бонбоните.

Само, ако почне да ми купува сладолед! Иначе прежалвам любовта, бонбоните - не!

Малко сериозно - мило момиче, не бъркай сексуалното привличане с любовта! Не бъркай доброто възпитание с проявата на интимно-любовен интерес. А и, за да си лоялен към фирмата и да даваш всичко от себе си, някои шефове и гол кючек са готови да играят...

# 296
Силно религиозен евреин и неженен на 50 години? Е това вече не е за вярване!  Тоз "левент"  си е направо за Червената книга.

Те като дойдат в България всички са ергени или вдовци.
Пък после току почерпят за поредното дете, родено от благоверната.

# 297
Пък после току почерпят за поредното дете, родено от благоверната.

А, благоверната. Нашият ги беше навъдил 3-4 деца от различни българки за няма и 3 г. живот в София.  Rolling Eyes

# 298
Аз имах предвид  официалната жена, в чужбина.
Тук за пред глуповатите девойчета са все ергени.

# 299
Силно религиозен евреин и неженен на 50 години.
Ами подготви се и  дано ти хареса сватбата с суперрелигиозният защото на суперрелигиозните еврейски сватби булката присъствува само 5 минути докато баща и я изпрати .
После сватбата продължава само по мъжки и суперрелигиозно по закон
 https://www.youtube.com/watch?v=HCJxsbaVR3s

Общи условия

Активация на акаунт