Влюбена съм в шефа си, но той е с 30 години по-голям от мен

• 58 243
  • 457
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Аз пък съм в очакване на авторката да се завърне и да ни накъпе едно хубаво  hahaha

Възможно е утре да се появи, предполагам изживява любовен уикенд, та едва ли и е до форум. Heart Eyes
Или ближе рани от приземяването.
Каквото такова, тя изборът го е направила, взела е и мерки по осъществяване на решението си. Сега също тръпна в очакване на развръзката имало ли е любовен уикенд във Велинград или рев и сополи пред " Сексът и градът " -1. Praynig

# 376
Така като гледам, пусналата темата приключи с тази регистрация.

# 377
Така като гледам, пусналата темата приключи с тази регистрация.

newsm78 Демек избяга.....!?!?!?!?  Naughty А, не! Ние тук цял филм измислихме, тя да изчезне без да разкаже края....за бой е направо!!!  #2gunfire

# 378
Момичета, филм явно няма да има...хвърляйте пуканките и кофите със сладолед...поне няма да надебелеем, че тази тема на някой май така ни действаше  Sick

# 379
Напуснах работа след разговора.

Не коментира ситуацията, но ме покани на вечеря. Не изглеждаше особено изненадан, беше странно.

# 380
  • Варна
Няма да е нито първия,нито последния шеф и мъж, който ще се възползва  Tired

# 381
  • София
Ама мина ли вечерята или предстои?

# 382
о, колко удобно - хем ще се възползва, хем вече не си му в офиса, та да му създаваш неудобства с емоциите си.

# 383
Въпреки всичко пожелавам щастие на авторката, да се наслади на момента и да има успехи в новата работа. Всяка връзка е опит, ще си извади поука, каквото и да стане занапред!  Peace

# 384
  • Сф
Не разбрах защо си напуснала , мина ли тая вечеря и какво си казахте.Защо е позволил д а напуснеш? Хората на 50 са широкоскроени, постъпила си глупаво с напускането точно сега, според мен! Peace

# 385
Напуснах работа след разговора.

Не коментира ситуацията, но ме покани на вечеря. Не изглеждаше особено изненадан, беше странно.
Явно не си първата рибка в мрежата.
Дано всичко се нареди по най добрия начин за теб.

# 386
Не се хабете, хора, пързалка е това. Peace

# 387
Не се хабете, хора, пързалка е това. Peace
100%  Peace Много  прозрачна развръзка.

# 388
Какво да измисли девойката...те вариантите не са много.

# 389
Ама мина ли вечерята или предстои?

Предстои.

Благодаря за подкрепата (на тези които ме подкрепиха и не ме нападнаха настървено), а и на тези, които ме нападнаха, всичко хубаво, да сте живи и здрави.

Темата може да се заключи.

Общи условия

Активация на акаунт