Влюбена съм в шефа си, но той е с 30 години по-голям от мен

• 58 229
  • 457
  •   1
Отговори
# 390

Темата може да се заключи.
Неееее, ми чи то сега започва интересното, имай милост, тук има бременни жени, искаме да разберем хепи енда как ще се осъществи. 1dating txtloves
 newsm18 newsm18 newsm18

# 391
Стана ми интересна темата поради аналогии и погледнах данните, с които момичето се е регистрирало. Ако са верни, то астрологично тя наистина има предпоставките историята да е съвсем вярна. Мелодраматичност по Луна, интензивни романтични чувства, напълно лишени от реална обосновка, потенциал за сериозно кариерно развитие и т.н. и т.н. 

# 392
Стана ми интересна темата поради аналогии и погледнах данните, с които момичето се е регистрирало. Ако са верни, то астрологично тя наистина има предпоставките историята да е съвсем вярна. Мелодраматичност по Луна, интензивни романтични чувства, напълно лишени от реална обосновка, потенциал за сериозно кариерно развитие и т.н. и т.н. 
Може ли да дам моите данни на лични, да ми кажеш и на мен нещо хубаво. Praynig

# 393
Предвид лаконичния и студен завършек на фона на останалите излияния на авторката, продължавам да смятам, че или лъже или ни пързаля. Ако ли пък не - успех ѝ желая.

# 394
А-хаааа!
Обаче усещам леко разочарование и хлад - "Беше странно". Няма радост и тръпнещо очакване.. Сега ще.отиде, ще.види, че чичкото не е вече толкова вълнуващ и край.

# 395
Неее на авторката не и е стискало да предприеме действия и сега не иска да и се натрива носа  Crazy

# 396
Но как...? Нали напуснала работа... smile3545

# 397
Моят завършек:

Човекът не е знаел как директно да я отреже, затова я е поканил на вечеря, където ще й обясни, че много я харесва, но....имат голяма разлика; не иска да се замесва с колежка, макар и бивша; има си приятелка; гей е .....или каквато там причина му хрумне, за да не я унижи директно. Peace

Дано да греша и срещата да е цветя и рози!  Heart Eyes

# 398
Моят завършек:

Човекът не е знаел как директно да я отреже, затова я е поканил на вечеря, където ще й обясни, че много я харесва, но....имат голяма разлика; не иска да се замесва с колежка, макар и бивша; има си приятелка; гей е .....или каквато там причина му хрумне, за да не я унижи директно. Peace

Дано да греша и срещата да е цветя и рози!  Heart Eyes

И ще я кани на среща, за да я отреже?
Ееее стига бе  Crazy

# 399
So Lucky, ще ти пиша на лични. Hands V

Нормално е да отговори така момичето тук, сдържано, поне за мен. Както и да е било странно за нея - този човек едва ли е идиот, за 2 години трябва да е забелязал вълнението й когато е около нея, колкото и умело да може да се прикрива. Няма как да е бил изненадан, както и самата тя споделя. От негова страна какво да направи - най-естественото би било да я покани на вечеря, дори и съвсем нищо да не последва, дори и в чисто физически план. Което е и най-вероятно, без да искам да съм лош пророк, дано греша, желая й късмет. Би било много грубиянско да я изгони или да я накара да се чувства още по-зле по някакъв начин. Човекът изглежда като наистина да има някакво ниво на поведение все пак. Поне от споделеното така звучи.

А и каквото и да се случи, важното е опитността, която ще натрупа, всеки изживява това, от което има нужда за духовното му израстване. Карма. Място за подигравки и осъждане не би трябвало да има.  

# 400
Не каниш на вечеря, човек когото смяташ да отрежеш. Камо ли като си на 50 - тогава правилата на "играта" са ти напълно ясни и няма място за благотворителни мили жестове.

Да поканиш колежка на вечеря не е признак на добро възпитание. КОЛЕЖКА каниш на кафе, разговор, най-много обяд. Вечерята е друго нещо.

# 401
Според мен дядото иска да се облажи с агнешко, права е Дорис, не я е поканил ей така, евреин да се бръкне за вечеря ако смята да я отреже...по скоро не.

# 402
Изчетох там...каквото имаше за четене и след последната реплика  за развоя на събитията, вече  грам не вярвам  на авторката. Значи, служител на фирмата ми ще напусне, някак ще ми обясни, че го прави, щото   има чувства към мен и аз - без повече разговори ще му приема оставката, пък и ще го поканя  на вечеря...Стига бе Laughing Надявам се  това да си е пързул отвсякъде, щото иначе би ми станало мъчно  ...или страшно Rolling Eyes

# 403
Изчетох там...каквото имаше за четене и след последната реплика  за развоя на събитията, вече  грам не вярвам  на авторката. Значи, служител на фирмата ми ще напусне, някак ще ми обясни, че го прави, щото   има чувства към мен и аз - без повече разговори ще му приема оставката, пък и ще го поканя  на вечеря...Стига бе Laughing Надявам се  това да си е пързул отвсякъде, щото иначе би ми станало мъчно  ...или страшно Rolling Eyes
Налей си нещо бе жена, сериала е по средата. Popcorn

# 404
А, той сериала свърши. Режисьорът поиска да заключат темата, ама като не знае как става, ние тука още си пишем. Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт