"София - Ден и Нощ" - 23

• 93 144
  • 758
  •   1
Отговори
# 195
За мен не е красива. И това няма общо с героинята и в сериала.

# 196

И веждите почнат да се извиват като агонизиращи червеи  Joy

Търсех точното сравнение  Joy Да не говорим, че да си сложиш профилна снимка по сутиен... Колкото и да е хубава, на мен това ми я сваля в очите  Tired

# 197
Голяма красавица е тази Сабина - Радостина Владимирова:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10210139653556418&se … ype=3&theater
   да бе -супер, оня ден я гледах в едно старо съдби на кръстопът, беше се натресла при някаква нейна приятелка дет живее с гаджето си и все недоволна и чупи вежди и бърчи нос,сякаш не е на безплатна квартира там ,а господарка на апартамента... май тя за таквиз роли става само

Последна редакция: пн, 19 юни 2017, 16:34 от Georgey King

# 198
  • Gotham City
Като видя "таквиз" и лошо ми става.

Иначе хубаво момиче, както знаят голяма част от ветераните в темата, повече я харесвам от Рая, но честно ако трябва да си кажа, ако не я знаех от телевизията, сигурно не бих я забелязала на улицата, ако я срещна, но пък малко са тези, които биха ме впечатлили, така че, не съм критерий

# 199
Нова съквартирантка в "София – Ден и Нощ"

Нова порция смях, забавления и любовни проблеми очакват героите в риалити сериала "София – Ден и Нощ" тази седмица от понеделник до петък в 22:30 ч. по NOVA.

Сестрата на Митко – Юлия най-неочаквано се нанася в квартирата при останалите с  намерението да остане. Бягаща от лични неприятности в Свиленград, тя няма къде другаде да отиде. Митко е поставен пред свършен факт, но я подслонява с неохота и страх. Опасенията му се оказват реалност, когато разярената му майка пристига в квартирата да търси дъщеря си. Леля Мария е убедена, че Юлия се крие някъде в София и е твърдо решена да я открие, каквото и да й коства това. Ситуацията искрено забавлява всички приятели, но не и самия Митко, който се оказва между чука и наковалнята. Ще успее ли той да се справи с криеницата и с взривоопасния характер на майка си?

Добри новини ще има за Ася. Тя още веднъж си доказва, че може да разчита на Боби винаги и за всичко. Той успява да намери решение за проблемите й на работното място. Шансовете да я върнат на работа в езиковата школа са все по-големи. Какъв начин открива Боби, за да помогне на Ася?

Не толкова приятни вести очакват Галя. Тя преживява абсолютен шок от новина, която научава без да иска. Миналото на Жоро Италианеца го застига и обърква общите им планове за красива и искрена връзка. Каква е истината и как ще се справят двамата в тази напрегната ситуация?

# 200
Ееее Супер Бобката пак ще спасява света. Сега ще помогне на Ася,ще помогне на майката на Асен. Много ясно и неговият човек в полицията ще удари едно рамо Joy Абе да знаете,че ако Супер Боби е бил на Титаник,той със сигурност нямаше да потъне Joy Joy Joy

# 201
  • София
На Михаела прическата ми е SickПоне русото го е оправила.

# 202
Дани и Михаела издържаха цял половин епизод да са в добри отношения  Joy Joy

# 203
Дани и Михаела издържаха цял половин епизод да са в добри отношения  Joy Joy

Половин,ама от кратките  Simple Smile

# 204
Коко замесва леля Мария в ново приключение в “София – Ден и Нощ”

Старателно пазени тайни излизат наяве, като стават причина за забавни приключения за едни и тежки разговори с признания за други от героите в “София – Ден и Нощ”. В епизода на риалити свериала тази вечер по NOVA съквартирантите правят всичко възможно да опазят в тайна от леля Мария местонахождението на сестрата на Митко. Воден от желанието си да помогне на своя най-добър приятел, Коко се представя за ясновидец и дава на майката на Митко “кукички” какво върши Юлия и къде се намира. Вместо обаче да накара леля Мария да се върне в Свиленград, както го е помолил Митко, със своите предсказания Коко поставя началото на едно забавно нощно приключение в клубовете на столицата с неясен край. Как ще завърши одисеята на леля Мария?

Една тайна ще излезе наяве и е на път да обърка връзките на Галя и нейните приятелки. Стела разбира, че детето на Марго е син на Жоро Италианеца. Дали ще разкрие тази информация за ухажора на Галя и как ли ще реагира нейната приятелка, ако разбере?

# 205
Ще има да гледаме пак на Галя жалния поглед.

Леля Мария беше забавен персонаж, но последните пъти с нея пресолиха манджата, така че не очаквам серията да ме впечатли.

# 206
Тази вечер ще е доста интересна серията tv

# 207
  • София
Майката на Асен да не реши да си иска Божидар обратно и после да има newsm29 с Марина.

# 208
Леля Мария се напи... Mr. Green
Митко е много смешен с този диалект и като легна при майка си и каза:"Майко, дай да си натопля краката"  Joy  Joy

# 209
Като видя "таквиз" и лошо ми става.

Иначе хубаво момиче, както знаят голяма част от ветераните в темата, повече я харесвам от Рая, но честно ако трябва да си кажа, ако не я знаех от телевизията, сигурно не бих я забелязала на улицата, ако я срещна, но пък малко са тези, които биха ме впечатлили, така че, не съм критерий
какво толкоз лошо мнение имаш за "таквиз"?Ползвам уличен изказ.Или ти  в своето ежедневие винаги граматически правилно говориш сигур Simple SmileМежду другото:Проверих си с проверка за правопис и не ме коригира Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт