"София - Ден и Нощ" - 23

• 92 848
  • 758
  •   1
Отговори
# 165
Ох, мале #Crazy, Кокии - дух се вселил в него, хахах Laughing Laughing И той горкия, си мисли че има специални способности, добре че СтефитУ, пусна тока Joy

Току що си викам, Михаела защо яде букета  Shocked, пък то чушки имало в него Mr. Green Mr. Green
П.С - Мишето ми стана много симпатична Embarassed

Последна редакция: чт, 15 юни 2017, 23:11 от DebSs

# 166
Ох, мале #Crazy, Кокии - дух се вселил в него, хахах Laughing Laughing И той горкия, си мисли че има специални способности, добре че СтефитУ, пусна тока Joy

Току що си викам, Михаела защо яде букета  Shocked, пък то чушки имало в него Mr. Green Mr. Green
Зарзават букет Simple Smile

Защо слагат субтитри,когато всичко отчетливо се чува, а Боби  който като Харли Дейвидсън боботи и нищо не му се разбира-не слагат? Изобщо нищо не разбрах какво каза на Игликата Wink

Последна редакция: чт, 15 юни 2017, 23:12 от Georgey King

# 167
  • ВАРНА
Цитат на: DebSs link=topic=981521.msg35165130#msg351651

Току що си викам, Михаела защо яде букета  Shocked, пък то чушки имало в него Mr. Green Mr. Green

Аз пък реших че вече вегъните са преминали към вечеря с лилии и хризантеми?!   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Вече си представям вегъни на вечеря -  скъпа подай ми ако обичаш маргаритките на пара и ми нарежи четвъртинка от фрезията за десерт  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 168
Прегледах набързо снощната серия. Засмях се на репликата на ДанЮ: "Букета може да го сложиш във вазата или в хладилника по твой избор."  Joy
Мернах, че Кольо пак вилнее и превъртях напред.  Sick
На Аглика амбицията й я разбирам, защото се занимавам с танци цял живот и съм била в подобни ситуации, но тук определено не мисли за отбора си... Реално ще ги издъни, ако участва, защото няма да направи нищо с този крак  ooooh!

# 169
Засмях се на репликата на ДанЮ: "Букета може да го сложиш във вазата или в хладилника по твой избор."  Joy
Каза, че може да си го сложи във ваза или някаква чиния Mr. Green

# 170
Боби и Божидар спасяват Анастасия в “София – Ден и Нощ”

Боби и Божидар ще организират спасителна акция за Анастасия в “София – Ден и Нощ”. След като Росен отново посяга на майката на Асен, в епизода тази вечер Симона ще разкаже на баща си за тормоза, на който тя е подложена вкъщи. Боби и Божидар решават, че не могат да стоят със скръстени ръце в тази ситуация и измислят план, чрез който да ѝ помогнат. Какъв е той и дали ще проработи?

Дани пък отново ще бъде изненадан неприятно от своята шефка. След похвалите, които получи за своя сториборд, младият фотограф ще се озове в сконфузно положение и може да изгуби своята работа. Дали и този път ще успее да се спаси?

# 171
Тази история със сестричката на Асен е страшно безинтересна и изкуствена ..:

# 172
Михаела нарисувала Дани.. Останала съм с някакъв спомен, че и преди някоя го беше нарисувала, ама не съм сигурна newsm78 - Симона може би (нали тя обичала да рисува) Rolling Eyes И то беше същият с дълга коса, разбира се без Михаела до него.

Сестрата на Митко, искала да живее в квартирата Rolling Eyes
Айде и майката на Митко в другия епизод. Пак ще е весело сигурно Mr. Green Joy

# 173
Еее, това със сестрата на Митко ще е яко. Видя ми се много готина, има нужда от нови лица, дано майка ѝ не я прибере скоропостижно Simple Smile

# 174
Айдее СуперБоби и неговия човек в полиция пак спасяват положението.  Joy Joy Той Боби с 'неговия човек' оправи проблемите на цяла София.  Grinning Grinning Много зле...

# 175
Да, а в същото време с Коко не може да се оправи, който му се качва на главата и го подяжда.

# 176
Прегледах набързо снощната серия. Засмях се на репликата на ДанЮ: "Букета може да го сложиш във вазата или в хладилника по твой избор."  Joy
Мернах, че Кольо пак вилнее и превъртях напред.  Sick
На Аглика амбицията й я разбирам, защото се занимавам с танци цял живот и съм била в подобни ситуации, но тук определено не мисли за отбора си... Реално ще ги издъни, ако участва, защото няма да направи нищо с този крак  ooooh!
Да не си танцувала в балетно студио Арабеск?

# 177
Снощи го мернах малко, Ася и Коко си се хилеха на масата нещо  ooooh!

Видях и промото, на Митко сестра му изглежда симпатяга. Да видим дали ще я оставят и с кого ще я съберат.

Последна редакция: сб, 17 юни 2017, 10:36 от Анонимен

# 178
Снощи го мернах малко, Ася и Коко си се хиляда на масата нещо  ooooh!

Да, Коки каза че може да хипнотизира Митко, и говореше на някакъв измислен език Joy После каза на Митко, че ще му се случи нещо хубаво, и то взе че сестра му дойде Rolling Eyes

# 179
Видях и промото, на Митко сестра му изглежда симпатяга. Да видим дали ще я оставят и с кого ще я съберат.
Точно! Ама тази сестра да я бяха споменали, че съществува, сега изниква ей така-от нищото.
Даню докога ще търпи простотиите на шефката си, защо не напусне? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт