Как се казват нашите деца....

• 15 979
  • 107
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Борис и Юлия.

# 16
  • Сан Франциско
Христиана

# 17
  • Най-красивата страна
Дъщеря ни се казва Вероника.

# 18
Павел и Магдалена

# 19
Много хубави имена на всички дечица Heart Eyes

# 20
  • София
Моите дъщери-близначки са Елиза и Калия. Simple Smile

Много хубава тема, ще следя с интерес!

# 21
  • Варна
Нашата дъщеря се казва Габриела. Heart Eyes

# 22
Едино момче -Георги.

# 23
Аз съм приятно изненадана. Страхотни имена.
Абе, аз ли съм най-шашавата тук???

# 24
  • добрич
Светослав

# 25
  • Нейде из лудите гори...
Ая и Жара са имената на нашите дъщери.

# 26
  • Перник
Иван и Надежда. Heart Eyes

# 27
Лъчезара и Емил

Много харесвам Александра и все съм си мислила, че ако имам дъщеря ще се казва така. Но като студентка сънувах, че имам момиченце Лъчезара, едно такова русичко и синеоко. Когато видях за първи път дъщеря си реших да й дам името от съня си, тя беше една такава свита, уплашена, прекалено дребничка за възрастта си. И така сънят се сбъдна - имам си Лъчезара - тъмно руса и пъстроока Flowers Sunflower

# 28
Ако аз бях сънувала някое име,със сигурност щеше да е то.😊 Ама сънувах момче-русо и къдраво 😃 А имам момиче-много бяла,с тъмна коса и засега синьо-кафяво/сини,зелени очи,ама май отиват към пъстрите.
Аз пък цял живот си мислех,че ще е или Анджелика(Анджела) или Елизабет.И всички бяха сигурни,че ще е Елизабет.Ама таткото с Е,и нали не искахме на никой,та стана испанакия вариант на Елизабет.😊Не зн защо се отказах и от Анджела,може би защото иначе щеше да се води,че е на баша ми кръстена.Общо взето никога не съм си мислела,че бебе ще се казва така,споменах името като едно от любимите ми,и ММ се влюби и яко се запъна,после взех да си я наричам така и така си и остана.
Тодичка,що да си шашава?Дала си две хубави класически имена на дъщеря си.Много мислех и аз за двойно,и варианта ми беше Анна Лорена(ама на ММ нещо му дойде твърде странно).Другите ми фаворити бяха Елиза и Луиза.Емили и Ема,а също и Емилиана в последно време нещо взеха много да ми влечат,та си ги пазя за второ(ако се решим някога и ако е момиче).

# 29
  • Габрово
Габриел и Даная

Общи условия

Активация на акаунт