Планк за всички

• 78 572
  • 449
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Сега се отваря. Интересни упражнения.
Подариха ми преди време такава топка, не можах дори да я пробвам, кучето я разкъса за секунди /таз гадна булонка  Laughingама ми липсва/
Ще трябва да си взема скоро пак.

Топка или булонка?  Mr. Green

Като за начало може да се прави и без дъмбела.

Може да включите и ренегатско гребане.

# 196
Видях, че можело и такъв планк

Ако не ви зареди изображението го отворете в нов раздел и го заредете отново.

От тук https://www.youtube.com/watch?v=zPMTHhI7AmQ

Тази програма ли правите? Ужас, не мога  Mr. Green

Но пък заради клековете вчера, днес съм с мускулна треска на краката.
Оооо, и аз ще пробвам планк с изпънати ръце или както там се казва. Добра идея е.
Това с голямата топка, че и гиричка на крака трудно ми се вижда, за мен поне.
А за мусулната треска, както вече ти казах и аз имам. Почти ми беше поотминала, ама като увеличих клековете и пак се върна. Иначе краката си ги чувствам по-здрави вече, макар да не се вижда отвън.Wink

# 197
Змия, това упражнение и милион да ми дават няма как да го направя. Браво на теб!
Бях в цикъл и три дни само с гиричките си правих упражненията, но днес се захващам отново сериозно.
Аз клековете ги правя 3х15.
Изобщо от всяко упражнение правя минимум по 15 повторения и поне две серии.

# 198
Joy

Ще ми се и двете. Засега куче не мога да взема. Една приятелка ми дава йорките чат пат да го гледам и мачкотя.
Дано мускулната треска ми мине, но няма да спра с клековете.

# 199
Ще издържаш ли на клекове с болка? Аз си починах 1-2 дни, защото много е болеше, само като ходя, да не говорим като клякам. Но при теб може да не е толкова силна. YumKissing Face

# 200
  • Пловдив
По едно време правих програма на Джулиан, която се правеше 10 поредни дни. Б*х му майката, ама я направих Mr. Green Адска мускулна, ама аз се трепех. Зарязах я на 15-тия ден(вторите 10 дни са с друга програма), защото отидохме на море. После така и не поднових Laughing Но е много добра програма.

# 201
Ще издържаш ли на клекове с болка? Аз си починах 1-2 дни, защото много е болеше, само като ходя, да не говорим като клякам. Но при теб може да не е толкова силна. YumKissing Face

Абе издържам. Но аз съм малко мазохист.

# 202

Абе издържам. Но аз съм малко мазохист.

А аз обратното. Изобщо не мога да издържам на болка, дето се вика мека Мара.Smile

# 203
  • Euskal Herria
Дайте примерни упражнения за тези клекове. Не ме плаши мускулната треска, просто често имам световъртежи, та това ме спира.

# 204
Има и такова предизвкателство, което е 31 дни. Но за мен това са много клекове. Но и аз ги увеличавам през няколко дни.

# 205
Олеле, тази програма не мога и не искам да я правя  Mr. Green

# 206
Олеле, тази програма не мога и не искам да я правя  Mr. Green
Малко е брутална, може би за истински спортисти. Не знам кой би издържал 250 клека.SmileSmirkThinking

Само да ви кажа, че току-що пробвах планк с изпънати ръце и издържах 20 сек. Не мога да преценя кое ми е по-лесно. Май е еднакво.Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 15 юни 2017, 16:56 от тинити

# 207
# 208
И аз изпробвах планка с изпънати ръце. И мисля, че ми е много по-лесно. Може би защото ръцета са ми кекави, имам с тях проблем. Явно с изпънати ми е по-лесно. И пак усещам напрежение в тялото. Малко по-слабо е като че ли от другия планк  newsm78

# 209
Със свити на мен ми е по-удобно, всеки трябва да намери най-подходящия вариант за себе си.

Изрових топката, след малко се залавям. Laughing Дъмбела ще го включа по-късно, за да не се натоварвам допълнително, а и съм сигурна, че няма да мога като за пръв път. Blush

Общи условия

Активация на акаунт