Глиган или кифла - Summer edition 2017

• 463 430
  • 6 005
  •   1
Отговори
# 4 845
Ами те са няколко hot spots в лятна тема обсъждана от жени, минаваме ги всичките прилежно, някои се повтарят,  няма как.
Помолила съм темата да стои отворена до края на юли, тоест още 12 дни, обсъждайте с удоволствие и мярка Stuck Out Tongue Winking Eye
След това август ми е  зает,  ще почиваме усилено и така..Sunglasses

# 4 846
Има чудесни алтернативи, така че човек да не трябва "да се щави".
Кои методи имаш предвид?

# 4 847
Аз преди малко си почиствах веждите. Какъв друг щадящ метод има и не го знам? newsm78

# 4 848
Има чудесни алтернативи, така че човек да не трябва "да се щави".
Кои методи имаш предвид?
Фотоепилация например. Възможна е и в домашни условия с много добър успех.

Аз преди малко си почиствах веждите. Какъв друг щадящ метод има и не го знам? newsm78
Определено под "щавене" не е ставало дума за веждите, а за косми по тялото.

# 4 849
Фотоепилация например. Възможна е и в домашни условия с много добър успех...
Подобни методи действат само при хора с тъмни косми. Не всеки е такъв късметлия все пак Frowning1

# 4 850
Да си с тъмни косми е късметлийско, сериозно ли го мислиш? Hug
Аз съм супер щастлива, че съм светла, е, откъм вежди не е много ок, но  пак по-добре.

# 4 851
Фотоепилация например. Възможна е и в домашни условия с много добър успех...
Подобни методи действат само при хора с тъмни косми. Не всеки е такъв късметлия все пак Frowning1

Може. Моите са средна хубост - нито много светли,нито много тъмни и се повлияват много добре. Приятелки споделят същите впечатления.
Лазерната не става ли за такива случаи? С нея не съм запозната.

# 4 852
Лазерната епилация ми се струва добър метод, но доколкото знам в началото се ходи на два месеца, а през това време особено лятото... Виж ако се започнат зимата предполагам е супер. Може би ще погледна цените как вървят в Пловдив  Thinking

# 4 853
Не, не става и лазерната. Води се, че може да има някакъв лек ефект след сума ти процедури, но на практика няма почти разлика. Имам приятелка, която се занимава с това и ми обясни, че няма проблем да ми вземе парите, но на резултат да не се надявам.

Да, Ша, късметлийско е в днешно време, защото има начин да ги махнеш и да забравиш за тях.

# 4 854
Действително черните косми не са проблем, защото както Човече е казала, има достатъчно начини за премахването им. За какво са ми светли косми, щом както са казали по-горе, не се повлияват от фото или лазерна епилация?
Все ми е едно какъв е цветът им като така или иначе няма да си ги отглеждам, а ще ги махна.

белла дона, аз бих направила консултация в някой салон за лазерна епилация, те ще ти кажат най-добре дали ще подейства.
Откакто не си скубя космите, се родих. Много беше болезнено.

# 4 855
Е, то е мъх, който лятото съвсем  не се набива нито на очи, нито се усеща неприятно при допир. Аз по бедрата горе нямам никакви косми.

# 4 856
Еми значи оставам на опцията козметик, колкото и да е възмутително го преподчитам пред самобръзначката.

# 4 857
Крайно време беше да подхванем космите. Laughing

Не съм правила лазерна епилация, но не ми се струва лоша идея. Засега обаче само го обмислям. На козметик не ходя, щавя се с епилатор. Въобще не ходя на козметик-нито за почистване на лице, на маникюр много рядко. Каквото мога го правя вкъщи сама. На фризьор само за връхчетата на няколко месеца. Като си записвам час. Да вися и да слушам брътвежи, как не! Боядисвам се сама.
За извисена не се имам. Не слушам Шопен. Laughing

# 4 858
  • В Космоса
Крайно време беше да подхванем космите. Laughing

Хм, сефте ли ги подхващаме тук? Аз имам чувството, че отвсякъде космаци стърчат, която и тема да отворя. Много вълнуваща тема са за явно. На Ша гащите са ми по-приятна тема за обсъждане.

# 4 859
A кой може да ми гарантира, че в дългосрочен план тези методи за епилация са безвредни за тялото? То и солариумът беше много модерен навремето, но пък така хубаво си докарва рак на кожата...
Аз съм от късметлийките със светла кожа и окосмяване и почти нямам, та тези процедури са ми лесни на мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт