Глиган или кифла - Summer edition 2017

• 463 331
  • 6 005
  •   1
Отговори
# 5 085
А, никакъв проблем няма, абс. никакъв:) те всички жени като забременеят, и нищо не им става на кожата. И с времето не се отпуска.

За другите не мога да говоря, но моята се сви заедно с корема и няма никакви поражения. Ти от опит ли говориш или пак само си теоретизираш?

Била си от щастливките. Но мисля, че знаеш при болшинството от жените как стоят нещата. И го казвам от позиция на човек с татус в тази област, незасегнат от бременност и раждане.

# 5 086
Аз имам най хубавото секцио. Винаги ще сещам благодарна на лекаря,  който  ми го прави. Да го покажа?Stuck Out Tongue Winking Eye

# 5 087
Аз имам най хубавото секцио. Винаги ще сещам благодарна на лекаря,  който  ми го прави. Да го покажа?Stuck Out Tongue Winking Eye

А тука ще се сбориме. Моето е гордостта на гинеколога ми  Laughing Wink

# 5 088
Готова съм .Дай си корема Hug

# 5 089
Готова съм .Дай си корема Hug

Ша,  Joy Joy почваме ли се?

Ще ни анатемосат

# 5 090
  • постоянно
Аз пък родих с 45 шева - да ги покажа ?  Mr. Green

# 5 091
Има и още нещо- ако едно раждане не ти повреди корема, то някои жени раждат и втори, и трети път. И колкото и да се запази фигурата, няма как поне малко да не се отпусне кожата. И тогава фината татуировка започва да прилича на храсталак или петно.

# 5 092
Аууу, тази Her ни зakoпа JoyJoy
Респект Joy

# 5 093
  • До морето
Ражданията ли почваме да си мерим?!
Аз родих почти 4 кг. бебе за 15 минути без нито 1 шев. Да покажа? Grinning

# 5 094
Не бе, говорим доколко е мъдро да си татуираш слънчице около пъпа, защото след някое и друго раждане може да заприлича на увиснала паяжина.

# 5 095
Начи, пред Хер само ще мълчим  Embarassed

# 5 096
Ех, сега съжалявам, че не съм си направила татуировка на пъпа. Сега можех да играя на познай какво е това?

# 5 097
  • постоянно
Ех, сега съжалявам, че не съм си направила татуировка на пъпа. Сега можех да играя на познай какво е това?

Или открий 10 разлики по снимки преди и сега  Joy Joy hahaha hahaha

# 5 098
Само 10? Мне, нямаш представа за какво става въпрос  Mr. GreenВ този ред на мисли много люто завиждам на жени, минали през една, две, че и повече бременности, без сериозни поражения. Моята една ми разказа играта на кожата.

# 5 099
  • До морето
Една позната имаше котенце на пъпа. След раждане и качване и сваляне на 27 кг. котенцето бе трансформирано в огнедишащ дракон. True story!

Общи условия

Активация на акаунт