Глиган или кифла - Summer edition 2017

• 463 483
  • 6 005
  •   1
Отговори
# 5 505
Да, да, добрите учители само чакат Сирен да ги повика...

# 5 506
  • Бургас
Ох,чакай да ти дойдат. Laughing

# 5 507
Ами имам си някои контакти с учителки, какво да се прави. Английски, музика...по принцип доста учители ходят по домовете.

Като дете още през 90-те у дома идваше учителка по английски. Не знам защо звучи чак толкова екзотично.

# 5 508
Добрите учители са презаети и си имат малки школи с много деца на списък и не ходят по адреси.

# 5 509
Точно така: а родителите трябва да се заредят с голямо търпение, ако искат детето им да посещава смислен курс с добър учител - справка - курсовете в СМГ и не само.

# 5 510
Има и достатъчно добри, които ходят. А и не ми трябва светило в крайна сметка.

Моята учителка по пиано понякога ходи по адреси, има и други като нея, които ходят.

Изобщо- не е невъзможно, ако мама не се пише максималист и не си постави за мисия в живота да развозва. Има и такива майки. Ще видим какво ще се постигне накрая...

# 5 511
  • София
Идеята на извънкласните занимания са не само да са извън училище, а и да са извън дома. Детето да смени обстановката, да сесрещне с други деца на друго място. Доори ходенето на езикова школа е не само учене на език, а наполовина социализация, а балет или групов спорт вкъщи малко трудно ще учи, нито ще намери нови приятели, ако учителките идват на крак. Не става все да ти е до вратата и детето да ходи самичко.  Направо си е транспортиране половината време - единият на едни неща, другият на други, а третият, както е при теб, съвсем в трета посока ще избие.

# 5 512
Точно това обяснявах, но явно тя живее в друга вселенска реалност. Иначе не намирам как може да има толкова неадекватни включвания при положение, че има деца уж..

# 5 513
  • Бургас
Сирен,още са ти малки децата.Най-малката ми е най-малкия проблем.Като тръгнат на училище,ще се сблъскаш със системата.

# 5 514
Славче, Мамасита никога с нищо няма да се сблъска. Тя просто ще започне да философства по различен начин.

Писала е, как разведените жени с деца за нищо не стават (това, докато беше щастливо омъжена), писала е и как бракът е задължителен за уважаващите се жени. Сега напоява с това колко е прекрасно да си разведена с дете  и как веднага си намираш мъж, който ти прави още две, но няма никакъв смисъл да се жени.
И за работата има различни теории.

Такова раздвоение, дори и във форум си е повдигащо въпроси.

# 5 515
  • Ямбол
Какво толкова им развозвате на тези деца? Те затова ли са такива разногледи и ги избива на агресия?
И на системата какво ѝ е?
Адаптивните и можещите се справят във всякакви ситуации. Не така стои въпросът при онези, на които майките им са постоянно до тях и им казват кое след кое следва.

# 5 516
Отгледах сама дете и нито в миг не съм го развозвала.

# 5 517
Какво толкова им развозвате на тези деца? Те затова ли са такива разногледи и ги избива на агресия?
И на системата какво ѝ е?
Адаптивните и можещите се справят във всякакви ситуации. Не така стои въпросът при онези, на които майките им са постоянно до тях и им казват кое след кое следва.

Ти плюй в пазва Simple Smile. Синът ти е доказано оправен и за това така мислиш, а и в по-малки градове, децата стават самостоятелни по-рано. В по-големите си е тегаво, а и родителски амбиции има замесени. И аз тук освен на късни тренировки и купони не си давам зор да развозвам, а и имам късмет, че всичко е на относително близко.

Не всички имат този късмет.

# 5 518
Какъв апокалипсис и предначертахте на Сирен само Mr. Green

Я, вижте хората какви изисквания имат към потенциалната жена до тях  Mr. Green
Търся си приятелка

# 5 519
И аз се чудя какво толкова има да им се развозва на тези деца. Големи амбиции, голямо нещо.

Общи условия

Активация на акаунт