Глиган или кифла - Summer edition 2017

• 463 413
  • 6 005
  •   1
Отговори
# 4 860
Никога не съм ходила на солариум. Ужас ми е това подобно на ковчег нещо. Не ми трябва изкуствен тен. С бяла кожа съм и честно, никога не ми е било проблем дали имам тен.

# 4 861
Да обобщя накратко: с дълги нокти съм-лоша домакиня, ходя на фризьор всеки месец- губя излишно време, обезкосмявам се при козметик- давам на някой си да ми пипа тялото, отврат! Купя си дреха в ярък цвят- несъобразила се с възрастта си кифла съм. 😱😱
Забрави и ако си и дебела... избегала работата!  Joy hahaha
Е, то е мъх, който лятото съвсем  не се набива нито на очи, нито се усеща неприятно при допир. Аз по бедрата горе нямам никакви косми.
Повечето жени са така, но намесят ли се хормонални проблеми нещата стават различни.

Последна редакция: ср, 19 юли 2017, 21:18 от Анонимен

# 4 862
Жади, ква възраст, кви 5лв 😂 Не си толкоз древна, зелена си почти колкото мен.

Или след 23 годишна възраст вече мятаме фереджета? 😁

# 4 863
Като гледам, все още върви самозаблудата колкото по-дебела в лицето и тялото, толкова по-накъдрена и с привличащ внимание цвят грива, ярък грим и чеервило. явно .
Изобщо не бях обръщала внимание, обаче си много права! Веднага се сетих Илияна Йотова. Точно отговаря на описанието ти.

# 4 864
Е, то е мъх, който лятото съвсем  не се набива нито на очи, нито се усеща неприятно при допир. Аз по бедрата горе нямам никакви косми.
Това е нещо друго. Но количеството косми нямат връзка с цвета, има такива с тъмни, които никакви ги няма, както и светли, прилично количество.

# 4 865

Емотикон с бурка.

Наистина ми е странно това анатемосване на жени ходещи в какъвто и да е салон.

# 4 866
Крайно време беше да подхванем космите. Laughing

На Ша гащите са ми по-приятна тема за обсъждане.
Да питам дали може да заковеме една: тема направо Joy
То голям зор с тея гащи.

# 4 867
Липсва ми доброто старо време, в което да си кифла беше 2-3 неща. Сега кифлата има разнородни характеристики, поне 40 приложения, може да съществува във всякакви вариации и да бъде намерена почти навсякъде, до степен, че дори в ССФ вече се разпознават кифленски симптоми. Кифло-еволюция!

# 4 868

Емотикон с бурка.

Аз си мислех, че тези дето не ходят ги анатемосват. Laughing

# 4 869

Емотикон с бурка.

Аз си мислех, че тези дето не ходят ги анатемосват. Laughing
И аз.. newsm78

# 4 870
Осмичка, Контеса...не видяхте ли, че вече не е така?  Laughing

# 4 871
Аз тоеа което разбрах е, че хората просто са толкова невротични съанали, че  нямат нерви за тези неща, не обичат да ги пипат, не обичат да им праеят нищо по тялото, като изтезание приемат един сешоар и час при маникюрстка.
Аз пък с кеф ходя да ми правят разни работи, и на масаж ходя, хич не ме притеснява. 

# 4 872
Осмичка, Контеса...не видяхте ли, че вече не е така?  Laughing
Нещо не ми се вярва.

Аз не обичам да вися в салоните, но ми харесват резултатите след това прекарано време там и не ми пречи чак толкова. Ако беше така, то щях да съм се отказала отдавна.

Обожавам масаж и ходя на педикюр по-честичко специално заради ултра-мега функционалните масажни столове за гърба. Иначе харесвам рефлексология, аромотерпия и обожавам СПА с минерални води и всякакви водни процедури.

Преди имах повече време, защото работех само 3 дни седмично и на всеки 3 седмици си правех нокти, а на 5 седмици и кола маска и цвят на косата. Т.е 2-3 пъти на всеки 5 седмици посещения.

Единственото, което ми липсва, но нямам ищах за него е фитнес залата с дружките и класовете по Тай Бо, Пилатес и Аква Аеробика, както и ежедневната разпускаща ароматна сауна след тренировка.

Солариуми съм ползвала сумарно 5 пъти през живота си. Но ползвах повече спрей тенове ако желая да имам загар без слънцето.

Последна редакция: ср, 19 юли 2017, 22:57 от Анонимен

# 4 873
  • Ямбол
Когато няма разнообразие, кифлата се радва на сешоара, маникюра и масажа и естествено празнодумието на тези, които ѝ го правят. Другите си имат достатъчно много други забавления и контакти, че да си губят времето с тези неща или поне не толкова често, че да им заемат ежедневието.

# 4 874
  • София
Брех, Ша нямала косми, само мъх. И като вземем предвид другите и предимства - да ѝ завиди сериозно човек.

Общи условия

Активация на акаунт