Глиган или кифла - Summer edition 2017

• 463 359
  • 6 005
  •   1
Отговори
# 5 025
И аз съм от тези, които загубиха тотално косата си след раждането.
Но дори не мисля, че беше само резултат от бремеността, други тежки драми бяха тогава.
Помня, че се подстригах късо на 3-я месец след раждането - и в следващите 14 г. си ходих така.
После се престраших пак да опитам..)

# 5 026
Аз обичам много да експериментирам с косата си и съм минавала през доста  прически и цветове.

Но като девойка и млада жена имах различна коса.  Също както и кожата се променя, така и поддръжката отнема все повечко време. За който го има.

Сирен, аз си приличам на зомби постоянно тогава hahaha

Последна редакция: пт, 21 юли 2017, 00:14 от Анонимен

# 5 027
Има един виц по темата с косите  Laughing :

# 5 028
Има истина във вица, но не съвсем..аз съм с права коса. Никога не съм искала да бъда къдрава или чуплива. Вярно, че понякога правя някакви вълни или букли, за разнообразие. Но харесвам правата много повече.
Докато имам познати, които ненавиждат къдравите си коси и ги изправят постоянно.

# 5 029
Я, да ви питам, вие топирали ли сте бретончета Mr. Green http://www.highviewart.com/krasota/pricheski-ot-80-te-godini-koi … -s-glas-8498.html
Скрит текст:

# 5 030
За косата ясно, обаче да запитам- до каква възраст е приемливо да се носят кожени дрехи? Кожени якета най-вече.

# 5 031
За косата ясно, обаче да запитам- до каква възраст е приемливо да се носят кожени дрехи? Кожени якета най-вече.
Това защо?
Докогато желаеш.

# 5 032
Ами пак от един момент нагоре вече не изглежда готино. Внушението е или за строга господарка, или за шаманка, според модела. Бих казала- 45 някъде.

# 5 033
Коженото яке според мен без проблеми може да се носи от всякакви възрасти, е зависи и от модела има някои, които изглеждат много младежки, има и други по-обикновени.
Но кожен клин или нещо такова е ту мъч според мен  Laughing за каквато и да било възраст

# 5 034
Мамасита, стига и ти, да го е страх човек да остарее-  забрана на късите панталони, сега и на кожените якета 😕

# 5 035
Ами пак от един момент нагоре вече не изглежда готино. Внушението е или за строга господарка, или за шаманка, според модела. Бих казала- 45 някъде.
Някои хора не носят поради етични причини, а други са рокаджии и на мотори с кожени дрехи винаги. Тези другите в садо-мазо средите са друг типаж.

Аз харесвам кожени дрехи, мебели и прочие.

# 5 036
Стига де- тъкмо имам чисто ново кожено яке. И кожен клин от зимата..))
Въх!)

# 5 037
Мамасита, стига и ти, да го е страх човек да остарее-  забрана на късите панталони, сега и на кожените якета 😕

А, на мен не ми пука, ама все пак да знам дали не дебнат същества като Кукумицинка, които ще се хванат за перлите и ще припаднат, ако нося кожено яке след 35.

# 5 038
Аааа не се отказвам и  от кожените якета. Имам поне 3-4 и много си ги обичам. Скоро си купих и кожена пола, която ще нося като застудее.

# 5 039

А, на мен не ми пука, ама все пак да знам дали не дебнат същества като Кукумицинка, които ще се хванат за перлите и ще припаднат, ако нося кожено яке след 35.
Не се коси и си носи новите дрехи. Хората никога от нищо не са доволни в болшинството.

Общи условия

Активация на акаунт