Глиган или кифла - Summer edition 2017

• 463 302
  • 6 005
  •   1
Отговори
# 5 190
Не ми се получава с калибрирането Simple Smile. Хубавото е, че съм темерут и съм си самодостатъчна.

# 5 191
Да бе, на тези години ако ги увелича.....
Всичките са свестни, ама няма привличане. Малко като пубер съм, ама,,,
Да бе, направо на тези  НАПРЕДНАЛИ години да лягаш и да се примиряваш..

Последна редакция: сб, 22 юли 2017, 07:47 от Анонимен

# 5 192
Аз съм си самодостатъчна, ако излезе някой, ок, ако не още по-добре, защото няма да готвя Simple Smile.

# 5 193
Аз съм си самодостатъчна, ако излезе някой, ок, ако не още по-добре, защото няма да готвя Simple Smile.
Може пък някой готвач да те грабне Laughing И любител градинар  Wink

# 5 194
Даунче, не се заричай. Тъкмо се наслаждавах активно на самодостатъчността си - и ме отнесоха..))

# 5 195
Тези, в повечето случаи са ми извън възрастовата категория. Казала съм, че когато прехвърля 50, ще проям агнешки, до тогава ще съм консервативна Simple Smile.

# 5 196
Даунче, не се заричай. Тъкмо се наслаждавах активно на самодостатъчността си - и ме отнесоха..))
Скоро пак си говорихме по тази тема с приятелки. Като не ни е било до мъже, отвсякъде нападения, а иначе обратното.  Laughing

# 5 197
Скоро пак си говорихме по тази тема с приятелки. Като не ни е било до мъже, отвсякъде нападения, а иначе обратното.  Laughing
+1
Агнешко винаги.

Последна редакция: сб, 22 юли 2017, 07:46 от Анонимен

# 5 198
Не ги искам бе хора. Искам си да съм сама. Добре ми е, само пубера си искам.

# 5 199
  • София
Кой ти пречи да си сама, щом толкова искаш? Блокваш ги всичките по всички комуникационни канали (вербални и невербални) и си решаваш проблема.

# 5 200
Като видя някоя едра и висока жена със също така едър и висок мъж, си представям от това двустранно натрупване на едри гени, че ако жената роди от него, новороденото ще е 5-6 кила и с дебело странно лице на възрастен. Хората с висока и тънка структура често се раждат дребни до средни, не са от най-високите деца, а израстват в пубертета, обаче тези едрите обикновено са си едри отпреди раждането и изглежда доста болезнено раждането в такива случаи, като деца също са едри, и ако са момичета с тази акселерация, изкуствени храни и ГМО, съчетано с гените, може да носят 47 номер обувки и да не могат да минават през вратата фронтално. Но пък тогава ще им е доста трудно да си намерят по-едър мъж от тях, така че може да се задоволят с някой по-изящен.

# 5 201
Като видя някоя едра и висока жена със също така едър и висок мъж, си представям от това двустранно натрупване на едри гени, че ако жената роди от него, новороденото ще е 5-6 кила и с дебело странно лице на възрастен. Хората с висока и тънка структура често се раждат дребни до средни, не са от най-високите деца, а израстват в пубертета, обаче тези едрите обикновено са си едри отпреди раждането и изглежда доста болезнено раждането в такива случаи, като деца също са едри, и ако са момичета с тази акселерация, изкуствени храни и ГМО, съчетано с гените, може да носят 47 номер обувки и да не могат да минават през вратата фронтално. Но пък тогава ще им е доста трудно да си намерят по-едър мъж от тях, така че може да се задоволят с някой по-изящен.
Party
кукумицинка, ти от кои високи си? От едрите или от високите с тънка структура?

Гените са имтересно нещо, но гореописаното не е винаги вярно.

Последна редакция: сб, 22 юли 2017, 07:45 от Анонимен

# 5 202
Средно едра съм, не от най-едрите, родила съм се 3.450 кг, но все пак не бих рискувала, ако реша да се размножавам, с едър и висок мъж. Преди няколко дни гледах по новините за бебе, което беше 6 кила с такова странно небебешко лице. Не дадоха родителите, но си ги представям как изглеждат и искрено се надявам, че майката не е родила вагинално, защото главата на бебето беше с размер на диня рекордьор от Любимец.

# 5 203
Но пък тогава ще им е доста трудно да си намерят по-едър мъж от тях, така че може да се задоволят с някой по-изящен.

Това, дето го описа, изглежда като да няма задоволяване.

# 5 204
  • София
кукумицинка, това коя звезда ти го нашепна? Напълно нормално е високите да раждат високи в повечето случаи, рядко ще се появи някой запъртък. Обичайно децата се раждат доста под 5 кила, а ако докарат около тези килограми, най-често има някаква патология през бременността и няма нищо общо с височината на родителите. А и дължината на бебетата не е кой знае колко различна, 51-52 сантиметра е обичайно дори за децата, които са на високи родители.

Общи условия

Активация на акаунт