Счетоводител в нужда се познава 12

• 43 207
  • 758
  •   1
Отговори
# 705
здравейте пак за въпрос , при обявяване трудов договор срока от три дни в календарни или работни се брои
благодаря

# 706
  • София
здравейте пак за въпрос , при обявяване трудов договор срока от три дни в календарни или работни се брои
благодаря

календарни
при изтичане на срокът в събота/неделя - се зачита и понеделник

# 707
благодаря

# 708
Съжалявам, ако вече е коментирано, но не мога да влезна в системата на НАП с ПИК. Нищо не съм променяла като данни, но ме изхвърля, излиза нещо в червено no cashe, пробвах и през друг браузър, пак същото. Дали те са направили някаква актуализация, дали е бъг, дали защото е неделя - макар че съм изпращала декларация и в 3 ч. през нощта?

# 709
  • София
Специално днес попаднах на тема в др.счетоводен форум, че имат проблем. Не четох какъв е проблем.
Пробвайте утре. Надявам се утре да няма проблем.

# 710
Благодаря, така и ще направя или ще ги питам по телефона, имам още 2 дни Sunglasses

# 711
Току що пробвах да вляза с ПИК-няма проблем,влиза се !

# 712
При мен пак не стана - успях да отворя менюто, натиснах за декларация по чл.55 и.... бяла страница. Аз влизам като физическо лице, не знам дали това е от значение. Ще пробвам пак, ако не, утре ще звъня. Благодаря за отзивчивостта!

# 713
Не знам при мен си работи.Пробвайте в понеделник.Подавали ли сте друг път на този компютър и през същия браузър-Интернет Експлоуър? Ако не-грижата е в настройките.Ако да-не знам!
Сетих се и друго има една т.н компонента ,която зарежда бавно-да речем от половин до една минута.Изчакайте като сте в профила си.
Няма значени дали е с ПИК или с ел.подпис.В случая приверих с ПИК.

# 714
  • София
При  ПИК  не зарежда въпросната компонента. Там иска ПИК при влизане, и   като тръгнеш да подаваш. Джава настройките не играят.

# 715
Не се сещам какво може да е ,но при мен си работи-знаачи не е от сайта ,а от настройките,но какво точно не мога да помогна.
Проиграх с момента до падаване-ми върви си.

# 716
  • В полите на Пирин планина
При мен не работи с ел. подпис. Зарежда за малко и после ме изхвърля.

# 717
Късно снощи успях, след многократно сменяне на браузърите, рестарт на лаптопа... В един момент даже не ме допускаше до здравноосигурителния калкулатор.... Видях, че има някакви изисквания за настройките, но по-скоро за Мозила и отделно за ползване на КЕП, но за съжаление аз много, много не разбирам от протоколи и т.н. Стана през Microsoft Edge от втория път. Както и да е, важното е че успях, а април месец ще му мисля за Годишната. Отново благодаря на всички за съветите!

# 718
Здравейте, имам пак проблем шефа иска да гони служител за злоупотреби, доброволно не иска да подпише молба, дисциплинарно не искам,че ще си навлечем проблеми, остава ми по чл.328 ал.1 т.3, намаляване обема на работа, четох,че стигне ли се до съд ще трябва да доказвам намаляването на работата, какво ще ми препоръчате , да мине без главоболия

# 719
  • Варна
То и по 328 пак трябва да ти подпише предизвестието. Опитайте по 331, макар че като е злоупотребил, шефа ти едва ли ще иска. Реално можеш само дисциплинарно. Ако работника ти е проблемен, потърсете съвет от адвокат, или човек с опит в дисципл.уволнения, изпипайте всичко и няма да имате проблеми. И аз винаги съм се притеснявала дисциплинарно, и съм съветвала да се разбират по взаимно, но понякога нямаш друг вариант.

Общи условия

Активация на акаунт