На море в Гърция 2017 - II

• 136 006
  • 834
  •   1
Отговори
# 435
Посъветвайте ме дали да купувам предварително билети за ферибот - Игуменица -Лефкими.  Пътуваме в средата на месеца, което си е силен сезон и е добре да имаме билети. Но понеже пътят  до там си е дълъг, не ми се иска да се ангажирам с конкретен час, който бихме могли да пропуснем. Какъв е вашият опит?

# 436
  • ново
За Кавала колко часа ми трябват да го разгледаме, предвид, че сме с малко дете в кпличка?
Ако ще се качвате до крепоста ще ви е доста трудно. Баирът е голям, калдаръмени тесни улици и много жега. Не знам дали е удобно за количка, но 2-3 часа може би ще уплътните.

# 437
  • София
За Кавала колко часа ми трябват да го разгледаме, предвид, че сме с малко дете в кпличка?
Ако ще се качвате до крепоста ще ви е доста трудно. Баирът е голям, калдаръмени тесни улици и много жега. Не знам дали е удобно за количка, но 2-3 часа може би ще уплътните.

Безсмислено е да ходят в крепостта. Вътре няма какво да правят с бебето, защото всичко е със стълби. Може би до църквата на високото само има смисъл, но до там е по-нормално качването. После отзад площада с паметника и къщата на Мохамед Али и обратно. Но това не променя часовете.  Wink

Крайбрежната алея е много приятна, особено за вечерна разходка.

# 438
  • Sofia
Тази година морето ни се измести много късно - от 25-ти Септември. Били сме в Гърция в края на Септември и винаги сме случвали на чудесни дни, но това е било края на почивката. Сега ще започне от 25-ти. Към кои райони да се ориентираме за този период? С дете на 3г ще сме и търсим по-лежерна почивка, което не изключва пътуване с кола до хубавите плажове.

# 439
  • Сф
Благодаря за Кавала.

# 440
  • София (Възраждане)
Посъветвайте ме дали да купувам предварително билети за ферибот - Игуменица -Лефкими.  Пътуваме в средата на месеца, което си е силен сезон и е добре да имаме билети. Но понеже пътят  до там си е дълъг, не ми се иска да се ангажирам с конкретен час, който бихме могли да пропуснем. Какъв е вашият опит?

През последната седмица на август преди 4 години нямаше проблем с билетите, не сме купували предварително нищо и в двете посоки. Но преди два дни нямаше да можем да се прехвърлим от Кефалоня на Лефкада ако нямахме резервация, имаше списък с чакащи да качат коли! Пробвай да направиш само резервация без плащане. Приятна почивка!

# 441
  • на пистата
Вижте, няма да споря с вас.
Информирам ви, че вече може и така.
И аз бях скептичен и допълнително съм го проговорил по телефона със служителите от Гранична полиция които имат отношение към въпроса.
На линкна, който приложих по-горе, има описано какви документи се изискват - там акт за раждане не фигурира като нужен документ.
Всяка година ми искат акт за раждане на детето на Кулата,нямам случай от години насам да не са ми го поискали.Тримата сме с различни фамилии Simple Smile доказвам,че е мое,но от друг баща..не от този,който пътува с нас Simple Smile

# 442
  • Сф
Как стои въпросът с бакшишите? Очакват ли се, винаги ли, по колко?

# 443
Здравейте, решила съм тази година да сме на Ормос Панагиас, някой може ли да ми сайт за стая за двама. В букинг вече всичко хубаво е изчерпано, даже си мислих да рискуваме без резервация, но мъжа ми е против. Миналата година бяхме в Торони останахме доволни,но тази ни се иска да разгледаме ръкава от другата страна.

# 444
  • София...........
Параход, много благодаря  bouquet  Heart Eyes
За Кампи или Кери по-скоро идеята ми е да снимам красив залез и да може да вечеряме междувременно Wink  Embarassed
Качвахте ли се до някой от хълмовете над Закинтос?

Последна редакция: нд, 02 юли 2017, 22:12 от divna_

# 445
Според мен кръчмите в Камби са по-добри, нашата домакиня също ги препоръча. На Мизитрите наистина ме отврати печалбарството, иначе може и да си е ОК заведението, не седнахме там. Самите скали са доста хубави и си струват снимката, де (която ние не успяхме да направим). Аз мога да ти пусна снимка от Схиза, но още нямам хостната в нета, тия дни ще закача някъде.
Иначе през Бохали минавахме, но не сме разглеждали специално, кой е вторият хълм?

# 446
  • София...........
Simple Smile, Параход-че, дилемата ми е между хълмовете Бохали и Страни ...
За плажовете не държа да съм в гмеж-та, даже обратно, но да е пясъче и от плитко към дълбоко да е спокойно за децата Wink,ще се ослушам за вашето плаж-че  Hug

# 447
  • Варна
плажуваме в Тасос - Голдън бийч. Щом отидохме там, разбрах какво има в предвид Петераки казайки "Ако ще е Керамоти, 100 пъти по-добре да е Тасос"  Grinning Много ни допадна плажа, водата, всичко... много вероятно е догодина да запазим места там.

За тези които познават и двете места е необяснимо предпочитанието на Керамоти пред Тасос

# 448
Някой със скорошни отзиви и снимки от този хотел в Керамоти?
http://apartament-keramoti.net/%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0 … 1%81%D1%82%D0%B0/

Здравейте,
И ние мислим да резервираме този апартамент но не намирам никъде отзиви за него.Ако имате някаква информация ще съм благодарна да споделите!   

# 449
  • Варна
Спахме в Керамоти на 3 юни на път за Тасос.
Абсолютно необяснимо ми е защо се харесва това тъпо село при положение , че отсреща е много по хубавия Тасос и на много по хубавия плаж Голдън Бийч има по хубави апартаменти от Ариста и на туй отгоре с 20 евро по евтини.

Общи условия

Активация на акаунт