Подготовка за малкия човек

• 74 657
  • 884
  •   1
Отговори
# 75
По време на безкрайното кърмене в началото всеки онлайн магазин ще ми е на разположение. После само ще чакам куриер или ще пращам таткото да взима пратки от доставчици. Като си спомня с първото дете що книги изчетох, като нищо ще уплътня времето и с шопинг. И без това днес отново се дивих на цените в нашите магазини и хич и не мисля да ги обикалям повече.

# 76
Хубаво е поне, че живеем в такива времена, в които имаме възможност да пазаруваме онлайн.. в много отношения това, че живеем в 21 век е преимущество. Peace

Имам една приятелка, маниячка на тема онлайн пазаруване.. бременеем заедно и вече  е направила пълен рисърч - знае кое къде е най-изгодно.  Mr. Green

# 77
Онлайн пазаруването е чудесно нещо, да, стига да можеш да се контролираш  Laughing Понякога напълно губя контрол Simple Smile

# 78
Аз също напоследък пазарувам предимно така-доставя ми по-голямо удоволствие. Засега не бързаме да купуваме, може би само количката ще дебнем по-рано, защото ще е втора употреба, но ако някой попадне на някоя страшна оферта, да свирка Grinning
Преди време гледах кошари чисто ценово и в ИКЕА имаше за по 80, а сега от 120 нагоре. Или аз съм се заблудила Rolling Eyes

# 79
Poliiii, не знам от кога са ти спомените, на Икеа цените на детските легла ги помня такива каквито са поне от 2 г. Имат една евтина кошарка на цена 89.90, дървена е, небоядисана, а следващата ценово е 129 лв.

Преди време гледах кошари чисто ценово и в ИКЕА имаше за по 80, а сега от 120 нагоре. Или аз съм се заблудила Rolling Eyes

# 80
  • Стара Загора
Ние решихме да лакираме кошарата от моето детство, и да купим ново матраче за нея.
Иначе още нищо не съм купила, чакам да влезна в 9-тия месец. Не е заради суеверия само, има и други причини.
Иначе майка ми е отредила една сума пари да ми даде, и аз й казах, че не обичам да ми се дават пари, искам да купи за тази сума неща за бебето. И тя си пазарува, и ми споделя какво е взела да отмятам от списъка, много е щастлива.
Освен ако не се наложи не бих пазарувала онлайн точно за бебето, ММ държи да излизаме заедно, той да мъкне запръхтян торби с неща, и да това да са си наши специални моменти.  Simple Smile

# 81
  • София
Как искам и ММ да има време да обикаля с мен :Д Аз поразгледах какво имам налично вкъщи и намерих доста неща, които определено ще ми влезнат в употреба, например ританки и одеалца, хавлии и шапчици, които са на моята възраст, но адски запазени и супер като материи. Направо не мога да повярвам, че не са се разпаднали, но факт. Аз още съм в дилема дали да взема нова или втора ръка количка. Има наистина много запазени, но трябва да уцелиш момента :Д Между другото видях, че има намаление в babylifemalechko на някои модели колички Simple Smile

# 82
Аз си харесах няколко колички, все ми се ще да е хем хубава, хем да дам под 1000лв, защото имам да купувам всичко по 2, освен това през зимата ще ми трябват повече дрешки. А и какви са тези цени на детските мебели 8/900лв за гардероб, 6/700 за легло, още толкова за скрин, сякаш Ричи Рич ще отглеждам...

# 83
Майко мила аз пък се чудя какви са тия колички за по 1000лв #Crazy #Crazy. Аз тук в Щатите дадох 100$ за чисто нова количка от магазин, в която моя син не искаше да стои или стоеше прав. Не че и за 2000$ няма да намери човек, но на  средностатистическия човек 100$ са му напълно по джоба. В момента в който чукна 5 месеца и почна да пълзи, направо возенето в количка си беше ад. До преди това пък, на 3,5 месеца почна по корем да се обръща като това обръщане продължаваше и в количката. Много ми се виждат 1000-2000лв за количка, особено по покупателната способност на българина. Те са се самозбравили тия продавачи там. То ясно, че всеки търси най-доборото за детето си, ама малко безмислено ми се вижда толкова пари за няколко месеца, но явно това е предлагането.

# 84
Ами така е, но това са цените, в чужбинските сайтове са макс 50/100 евро надолу... Има и за по 2/300лв, но в повечето случаи за нищо не стават или се разбиват бързо, тук в БГ количката трябва да е с гуми и конструкция като тракторче, за да можеш да маневрираш с нея и едновременно с това да е лекичка. Щото аз с моите 50 кг просто няма как да разнасям тежка количка + две бебета,  + голямото дете...

# 85
Съгласна съм и разбирам всички ви Hug. Не ви виня или съдя. Просто не мога да се начудя на нашите търговци. Самозабравили са се определено.

# 86
  • София
Това с мебелите е ужасно наистина. Аз си купих легло от Украйна. Супер качество и всички възможни екстри, а също и супер красиво за...300лв. Тук сходни са за над 6/700лв. Сега търся шкафове и гардероб, които да му паснат, но се отчайвам. В сайта на икеа гледах едни скринове за по 150лв и гардероб май за 250 или 350 не помня. Мебелите, които гледам, не са типично бебешките, защото никак не ми харесват, някак си са ми много ръбати, а и материалите, които са използвани не ми допадат. Някой ако се сеща за мебелен магазин, в който се предлага нещо друго от обичайното, моля да свирка хаха

# 87
Кати - Някъде в и-нет ли се сдоби с украинското легло?  Много бих искала да си взема оттам мебели, но нямаме възможност да ходим натам към момента, тъй като трябва да лежа, но пък ако в и-нет има добри предложения мога да поръчам до адрес на роднини в Украйна и после да го предвижим насам,

# 88
  • София
Кати - Някъде в и-нет ли се сдоби с украинското легло?  Много бих искала да си взема оттам мебели, но нямаме възможност да ходим натам към момента, тъй като трябва да лежа, но пък ако в и-нет има добри предложения мога да поръчам до адрес на роднини в Украйна и после да го предвижим насам,

По-голямата част от родата ми е там :Д Та, в нета не намерих, купих ги по време на почивка миналия месец. Мислих варианта с доставка до Болград и да си взема количката от там, но пак си е бензин и примерно нощувка, така че цената ще стане същата като да си взема от тук. Имате ли други идеи за доставка? Иначе аз пазарувах от магазин пупсик.укр - легло, матрак и още 2 дреболии.

# 89

По-голямата част от родата ми е там :Д Та, в нета не намерих, купих ги по време на почивка миналия месец. Мислих варианта с доставка до Болград и да си взема количката от там, но пак си е бензин и примерно нощувка, така че цената ще стане същата като да си взема от тук. Имате ли други идеи за доставка? Иначе аз пазарувах от магазин пупсик.укр - легло, матрак и още 2 дреболии.

Много ти благодаря Simple Smile Варианти за доставка имам, баща ми пътува поне веднъж месечно до Украйна, а адрес ще дадем на роднини, които да вземат пратката.  Благодаря за сайта, ще разгледам.

Общи условия

Активация на акаунт