Подготовка за малкия човек

• 75 080
  • 884
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Аз имах живачен, електронен (обикновен) и инфрачервен. И трите мереха точно, само че за различно време.
За малкият използвах инфрачервения.
Преди две седмици купих нов инфрачервен - за чело и ухо.

# 721
Какви са тези термометри за уши?

Ами удобни са, допира се във ухото, не влиза навътре, но бебешките са с по-различни накрайници. Такъв примерно, въпреки, че тоя е много скъп, има и на нормални цени.

https://www.johnlewis.com/braun-thermoscan-7-age-precision-in-ea … &gclsrc=aw.ds

# 722
Температурата на бебето, като нашата ли е?
Инфрачервен не мери ли в някакви различни часла и да трябва да добавяш /махаш някакви?

# 723
Ми на моя в указанията пишеше от колко до колко е ок температурата в зависимост на челото или в ухото се мери, инфрачервен е от Лидл, на нас поне ни мери вярно. За секунда в ухото - ако има температура светва в червено, ако не в зелено, на дисплея пише и колко е. На пръв прочит сме доволни ще видим за в бъдеще.

# 724
Скоро ли сте го купували?

# 725
Аз купих на Омрон, инфрачервен, за чело, повърхности и въздух. Омрон имат и за уши, но трябва да се купуват консумативи.

# 726
Аз преди месец мисля беше купих безконтактен на Лидл

# 727
Скоро ли сте го купували?
Ами поне преди два месеца беше, не много скоро, не помня кога го пускаха, но реших да взема. Помня, че беше от по-първите покупки, което значи, че не е било много скоро, но може някъде да има, някои неща остават, но не съм виждала поне аз.

# 728
  • Стара Загора
Имам дигитален на Лорели от 5лв, меря в дупето и махам 0,5. Точен е, и нямам проблем.

# 729
А също ползвам дигитален, но на Chicco. Също се мери в дупето и отнема 10 секунди. На нас ни казаха, че тези са най-точни, а освен това са и най-евтини. В началото и аз се бях засилила да купувам за ухо, за пъп...помислете дали си заслужава. Единственото условие е, че за този тип термометър е важно да се почиства със спирт преди и след употреба.

# 730
Накрая на март ще се престраша да купя легло. Мисля да е от ИКЕА. Матрака и чаршафчетата са отделно нали? А какъв матрак?

# 731
На Икеа са им хубави кошарите особено, ако не държиш на шкафчета и чекмедженца и пространството където ще я слагаш е малко.
Ние взехме матрак на Magniflex  от серията бамбо надявам се да си е заслужавал повечето пари. За бебета препоръчват да е твърд матрака има и кокосови и нишки от овча вълна. Ти ще си прецениш колко ти се дават все пак бебето спи до около 3-4 годишно примерно в кошара.

# 732
Ние поръчахме бамбук мемори , това ни препоръча продавача.
Другия вариант беше алое вера мемори.
http://www.pif.bg/dizain-baby-bebeshki-matrak-bambuk-memori

# 733
https://matraci.bg/baby-pierre-cardin

Нашият е този. Имаме близки които ползваха същия и са доволни. Отделно взехме пржтектор за матрак и комплект чершафи. Сега се чудя дали няма да са ми неудобни чершафите като са без ластик?

# 734
Жозефин, твоят твърдият матрак от Икеа ли го купихте? Някакъв линк или цена може ли?

Общи условия

Активация на акаунт