Звездни компромати - 327 част

• 120 690
  • 768
  •   1
Отговори
# 150
  • bad@ss
И на Бижу бабката е супер  Laughing

Кучетата ми приличат на бодипейнт.

# 151
# 152
  • София
Супер са бабите. Точно това ще гледаме на старини, т.е. ще се присмиваме на по-младите старци, защото по татусите горе-долу се вижда кой е роден преди и кой след 80-та година.

Бащата на Чочо Попйорданов пак ще става баща на 78.
Скрит текст:

# 153
Той ли е бременен? Crazy
Иначе, нищо не е каквото е било... Природата е притисната до стената. Всеки, който на нас ни се вижда странен, има своите си причини и те са достатъчно основателни за него. Много неща не разбирам, но не мога да ги съдя.

# 154

Скрит текст:

Диана Андреева.   Shocked Макар, че наистина вече трябва да си малко луд. Леко бременеене и желая.

# 155
Бионсе си направила родилно отделение в дома си...яко изперкаха тези Whistling

http://life.dir.bg/news.php?id=25899354&nt=5

# 156
  • Варна
На 65 ще е с вид на уморен катър с рог.
Хаха, как ме разсмя само  Joy

# 157
Почти категорично ми изглежда вече, че първото дете на Бионсе е от сурогатна майка. Направо се изчепи с тая, вече реална бременност! ooooh!

# 158

Скрит текст:

А милият Чочо до последно се бореше да си осинови дете..

# 159
  • Пловдив
Чочо вчера е щял да има рожден ден. Това е написал за него Ласкин на стената си:
Скрит текст:
Знаеш, че днес ти донесох руски люти кисели краставички, които ти обожаваш и един ловен патрон, защото постоянно ми ги крадеше патрон по патрон и си ги редеше в хола като трофеи. Пак се смях на бюста , който ти е изваял Вежди, защото приличаш на нещо средно между карибски пират и Годзила в мено- пауза. Смея се, любими приятелю...хубав си! Александра и Джовани изпушиха 757438 цигари. Довечера няма да отида с другите. Ще си остана вкъщи и ще гледам или “Адио, Рио” или “Вчера”...май и двата. Александра и Софи ще отидат, за да си играят с Катето)))
Пиша на страницата си, защото имам нужда да споделя на всички, колко много те обичам! Сещам се , когато си сцепи главата на снимките на “Дунав мост”, как ти промих раната с газирана вода и после всички момчета ти се подигравахме, че си като отворено шампанско. Понякога тая в себе си злоба, и лечението ми идва, когато в изблик на злобата си, ти моментално изкачаш пред очите ми и ми казваш да не съм такъв! Да, ще се старая да съм като теб. Въпреки, че моето сърце е обикновено, човешко, а твоето е голямо колкото НДК и е Ангелско! Хем ми липсва смеха ти, хем го чувам всеки ден! Честит Рожден Ден! Обичам те големи батко! Обичам те непрежалими Петър Иванов Попйорданов!

# 160
Много е лиричен и словоизлиятелен Ласкин за хората, които обича. Да, красиво е, но не знам нужно ли е да е достъпно за всички? Явно на него му е нужно. Защо? Дефицити... Не го казвам саркастично, а защото ми е познато и да, затова знам, че не е нужно, да е достояние на всички.

# 161
Първата дама пак е написала едно пространно изявление, в което аз лично мога да се съглася само с едно изречение. Интересно е откъде й е хрумнало и въобще какво асоциативно мислене има госпожата. smile3544

Цитат
Заведох 6-годишния ни котарак Чарли на ветеринар – рутинната процедура против бълхи и кърлежи. И така, съвсем между другото, докторът ме попита искам ли да го изследвам за котешки СПИН. Шах с пешката! Даже не ми е минавало през ум, че това заболяване съществува при котките. Попитах: И, ако резултатът е положителен, какво правим? Отговорът беше: Нищо, просто си знаете. Не се лекува! Продължих с въпроса: Заразен ли е за хора, за кучета? Не – отговори симпатичният доктор – Предава се по полов път, само при котките.

Някак асоциативно се присетих за Прайда ....

цялото тук http://dnes.dir.bg/news/prid-prezidentat-radev-parvata-dama-25900402?nt=4

# 162
Това щях да пиша.
Ласкин пише нещо публично и го оставя така, а тя след като цитират ПИк МиК и всички, се сеща да го направи видимо само за "прЕятели".
И не се научи да си заключва профилната снимка...

# 163
А, не се научи?! Flutter Мислиш ли? Whistling
Нищо няма да кажа за творбата ѝ, че тук взеха да си мислят, че делим нещо, щото не сме на едно мнение доста често.  ooooh!

# 164
  • София
А, не се научи?! Flutter Мислиш ли? Whistling
Нищо няма да кажа за творбата ѝ, че тук взеха да си мислят, че делим нещо, щото не сме на едно мнение доста често.  ooooh!
То нейното не е мнение, а публично самоубийство.

Общи условия

Активация на акаунт