Звездни компромати - 327 част

• 120 686
  • 768
  •   1
Отговори
# 135
  • Once there was a Hushpuppy...
Кобилкина като булка  Simple Smile
Скрит текст:

Съща Софка tooth
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 136
  • София
Сега се върнах да чета новата тема и ми направи впечатление, че снимките на Вергара са от сватбата на Дан и Милена. Да не е някое наше момиче?

# 137
  • в 1001-та нощ
Роналдо 2 пъти избира децата му да са износени от сурогатна майка?!?!? А яйцеклетките от донори ли са?  Shocked Аз не му следя личния живот, но ако е така - каквото и детство да е имал, не мога да приема това решение за човешко и за нормално - децата му да нямат майка и семейство. Не очаквам с неговата заетост да е много ангажиран родител Sad

# 138
На мен и от гледна точка на приятелките му ми е странно. Да имаш връзка с някого, който си прави деца с друга жена (макар и само като сурогатна майка), а да не иска такива от теб... Малко ми е извратено.

Иначе се радвам много за Клуни и Амал.

# 139
  • София
той в общ план не изглежда нормален, та...

# 140
  • където ми харесва
Ти кво каза, все едно да имаш дете от сурогатна майка или донорска яйцеклетка, не е човешко?!
Би ли обяснила същото ня някоя гей двойка?

# 141
  • В полите на Пирин планина
Записвам се в темата с една Поли Генова, която си татуирала еднорог:

Скрит текст:

Много инфантилна татуировка.  Mr. Green

# 142
  • bad@ss
Много сладък еднорог!  Heart Eyes

# 143
Роналдо си е много ангажиран родител, прекарва време с детето си в правене на съвсем нормални неща, каквито бащите правят със синовете си. За разлика от доста не толкова заети бащи, така че не го съдете толкова строго.

Супер инфантилна татуировка, като самата Поли.

# 144
  • Оптимист по принуда
На 65 ще е с вид на уморен катър с рог.

# 145
  • София
Joy hahaha Joy
Много хора на 60 ще са така, бая народ брутално се надраска в последните години.

# 146
  • София
Сватбата на Кобилкина, вярно много прилича на Софка.

https://www.blitz.bg/layfstayl/svetski/prikaznata-svatba-na-kobi … o_news520627.html

# 147
  • Вестерос
На мен ми е сладко татуто, няма да си го сложа, но на нея ѝ отива някак  Mr. Green

# 148
Joy hahaha Joy
Много хора на 60 ще са така, бая народ брутално се надраска в последните години.
Crazy Crazy
Скрит текст:

# 149
  • Оптимист по принуда

Sad, sad story..

Общи условия

Активация на акаунт