Неочаквана бременност

• 10 711
  • 38
  •   1
Отговори
# 30
  • град-държава
Имам приятелка, която също забременя с презерватив, но и тя смята, че е станало от недоизмити ръце и пр. варианти покрай същинския секс.
Повтори теста до ясен резултат. На мен  2 дни след закъснение ми беше с втора бледа черта. След още 3 дни беше ясен и то с някакъв евтин, световно неизвестен тест.
Говори с приятеля си, не се настройвай предварително, само защото ти не би повярвала, ако си на негово място.

# 31
  • Далече, далече
Колкото по-бързо му кажеш, толкова по-скоро ще знаеш дали ще можеш да разчиташ на неговата подкрепа и евентуално ще можеш да решиш какво да правиш.
При неправилно съхранение на презервативите също може да се стигне до фал. Например, ако са с изтекъл срок на годност, ако са държани в чанта или протмоне  в близост до остри предмети, могат да се спукат.
При едновременна употреба на презервативи и вагинални свещички, първите могат да се спукат и да станат ненадеждни.
Ако приятелят ти го е сложил от неправилната страна, а след това го е обърнал, ползата от презерватива е била нулева.
На около 30 години според мен човек би трябвало да знае как да си служи с контрацептиви.

# 32
  • Варна
Направи ли си кръвен тест и какво излезе?Въпреки,че май няма смисъл да питам тъй като авторката не е влизала от 2 дни  Laughing Sunglasses Tired

# 33
Направи ли си кръвен тест и какво излезе?Въпреки,че май няма смисъл да питам тъй като авторката не е влизала от 2 дни  Laughing Sunglasses Tired
Сигурно и е дошло вече и празнуват.

# 34
Аз забременях с поставена спирала,така че нищо не би ме очудило.Кажи на бъдещия баща и после след неговата реакция ще я мислим.Така на сляпо е трудно да се даде съвет.
ПП: Ти искаш ли бебе?

Последна редакция: вт, 13 юни 2017, 22:40 от Рибозом

# 35
Беше в дните след овулация. Няколко след. Според календара и усещанията ми.
...според календара и усещанията- единият вече изкласи втори клас, второто "на усет" е вече тригодишно. Ако темата не е пързалка, все нещо е станало. Говорете си и мислете, на 30 вече повечето бременности са на принципа "опа...", но не го връщат, щото си е време.

Но и да не е станало, вече имаш някаква представа що за гадже си хванала...по реакцията го преценяваш що за човек е.

# 36
След толкова философстване и мъдри мисли край печката продължаваш да забременяваш като циганките.

# 37
Ми не, не продължавам, все още имам само три деца...както казах- само третото е планирано.

Абе защо гледате толкова негативно на забременяването- няма много други начини да имаш деца, а това си е най-лесният и безплатен...но по принцип хората, които гледат негативно на бременност и деца, имат доста дълбочък дефект в характера и светогледа...

Може би за интелигентните жени трябва да има някакъв друг вид забременяване, така по-интелигентно, календарно, пресметнато с един Ексел по години и месеци...айде стига глупости, много не-циганки забременяват полу-планирано.

# 38
Егати, хората, които искат деца, може да се мъчат с месеци, дори години, докато се получи, а на други, на които дори не им минава през ума за момента, гледай какви неща се случват...

Няма място за паника. Ако ми се беше случило на мен, щях моментално да говоря с партньора си -  за 2 месеца все трябва да има наблюдения, особено ако са прекарвали повече от свободното си време заедно. Аз, за всеки случай, на втория месец бях сигурна, че ще остана с въпросния мъж  Mr. Green
Съгласна съм, че случаят може и да не е такъв, но все пак...

Общи условия

Активация на акаунт