Що е то домашна ноктопластика? -тема 9

• 40 326
  • 427
  •   1
Отговори
# 135
  • Перник
Поръчах цветно, холограмно фолио и чакам доставка. Правилно съм разбрала, че не ми е нужно лепило към него, нали? Мога да го отпечатвам направо върху лепкав слой, нали? И запечатвам с два слоя топ, нали?

Да. На мен ми се получава без лепило, върху лепкав слой на изпечен цвят. Това за двата слоя топ не го знаех и започна да се отлепя фолиото.

Гледах клипчета и там се споменаваше, че трябва вече отпечатаното фолио за се запечати добре с два слоя топ или с топ гел. Тази техника на отпечатване се наричала гел фолио.Ще видя скоро как стоят точно нещата, много лесно и ефектно ми изглежда. Наблюдавам и техниката мокро в мокро /с гел лакове/ върху ноктопластика- също стои страхотно. Имате ли опит?

Последна редакция: ср, 02 май 2018, 14:24 от rostipernik

# 136
Зависи какъв ти е лака. Някои имат по-силен лепкав слой, други по-слаб. Най-добре става на черна гелова боя с лепкав слой. Печеш малко, отпечатваш, печеш 1мин, запечатваш с база и топ или два слоя топ.

# 137
Ками би ли предложила такава боя?

# 138
  • Перник
В клипчета, които съм гледала се ползват различни марки гелови бои в различни цветове. Но на черна гелова боя най-ярко изпъква ефекта на отпечатваното фолио. Едва ли има особенно значение и вероятно е въпрос на съвпадение, но на мен са ми са се "набили на очи" гелови бои на Фърст гел.

# 139
На Фърст и на Е. Ми. Хвалеха на Макс, взех я, но не съм очарована

# 140
Момиче, а на фърст и Еми от къде се поръчват?

# 141
Старлет продаваха Еми преди, руска марка е

# 142
  • Gotham City
Може би не е най-подходящата тема за въпроса ми, но ще го задам.

Сутринта в опит да не се пребия си отцепих естествения нокът барабар с удължителя. Въпроса ми е, имате ли съвет как да намаля болката, че едва се издържа, буквално повече от 70% от нокътната ми плочка го няма и тече кръв отдолу. Сложих лепенка, колкото да не го закачам, ама така закачам лепенката и пак боли.

# 143
Трябва да зарасте за да се сложи покритие

# 144
  • Gotham City
Ами аз на този етап е ясно, че няма да го пипам, че то само гел му липсва отгоре сега Grinning , но ми беше интересно, дали няма някакви идеи как да го предпазим в този период

# 145
Просто си ходи с лепенката

# 146
  • София
Момичета ,един въпрос /тъп:confused:/върху изграден нокът с гел мога ли да сложа ши лак?
Гледам много хубави цветове и искам да си поръчам

# 147
Не виждам никакъв проблем.

Обикновено, когато ми изграждат ноктите, отгоре слагат цветен гел. Simple Smile

# 148
  • София
върху гел, акрил, акригел може да се сложи всичко (геллак, гелова боя, гел паста, обикновен лак, акрилна боя, водна боя, флумастери и т.н.)

# 149
Здравейте, мисля да си направя ноктопластика но много се чудя с гел или с удължители, вие как мислите?

Общи условия

Активация на акаунт