Що е то домашна ноктопластика? -тема 9

• 40 314
  • 427
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте искам да ви попитам за няколко пили коя от тях бихте ми препоръчали BGN 21.72  31%OFF | 30000RPM Milling Cutter For Manicure Pedicure Machine Nail Drill Bits Electric Accessories Tool Kit Cuticle Gel Remover JIDR402
 https://s.click.aliexpress.com/e/c3RzUJHW    BGN 52.97  26%OFF | Professional Manicure Machine 30000RPM Milling Nail Drill Bits Gel Cuticle Remover Electric Nail Polisher Apparatus JIHBS-288
 https://s.click.aliexpress.com/e/c5zRA3cc BGN 43.36  26%OFF | Nail Drill Electric Professional Machine for Manicure Accessory Pedicure Files Kit Nail Art Equipment Polisher Tools Bits JI#021
 https://s.click.aliexpress.com/e/bSdFqV6C

# 181
Здравейте момичета.От доста време ви следя и много ми помогнахте като начинаеща.Благодаря ви.Искам да си поръчам nails xtreme гел но незнам от къде,защото от години не живея в бг.Изобщо има ли го в други сайтове освен в бг.Препоръчайте ми нещо.Благодаря предварително.Само да кажа,че парвите ми 2 опита са с Лина и сега искам да пробвам нещо по гъсто и качествено,защото тя много се разлива.

# 182
  • Paris, France
Милена, а къде живееш, ако не е тайна? Ако си в Европа препоръчвам продуктите на NDED. Съфорумката Potrebitelka1 ги е описала на предишни страници. Фокси писа наскоро в темата за гел-лакове, че NDED builder ICE cool, комбинираният и идва доста гъст, но на мене ми харесва. Има го в Амазон ако не ти се плаща доставка само за един гел. Ако си в Америка CND Brisa са много добри. Komilfo и Kodi имат здрави гелове и kodi.pro доставят по цял свят.

Може да погледнеш и акригеловете. Не се разтичат и се работят като акрил. Може да се поставят и с двойни форми. Пълниш формата, изравняваш, лепиш, чистиш излязлото отстрани с потопена в спирт четка, печеш, махаш формата и ако няма остатък около кутикули си готова. Краката си вече ги правя само така. Успех

# 183
Момичета,на ноктопластика с гел какъв лак слагате отгоре ,за да не е постно,имам предвид цветово?Обикновен лак,гел,ши?И кое е най-подходящо,за да може после да се свали без да нарушим ноктопластиката?

# 184
  • Paris, France
Гел-лак слагам, но може и обикновен. Обикновения може да се махне с безацетонов лакочистител, но не е добре да се прави често, защото може да повдигне гела и акрила. Гел-лакът се изпилва с фина керамична приставка без да се развали гела отдолу.

Имам сърорумки, които слагат белеща се база върху готовия, добре полиран акрил или гел и после белят, но аз не успявам лесно. За да стане номера белещата се база се слага по-дебело и гел-лакът трябвало да е мек, не твърд като китайските. Над белеща се база може да се постави гел-лак или обикновен. Ако се слага обикновен се бърше лепкавия слой.

# 185
Живея в Ирландия.Веднага ще си поръчам от Амазон на NDED и не само гел,но и база и топ да са ми на 1 марка.Ще разгледам и тези на Kamilfo и Kodi.Не се бях сетила за акригел 🤔.А може ли да попитам ти от какъв акригел си доволна?Много ти благодаря за отговора Nevena.

# 186
  • Paris, France
Гелът на НДЕД, когото препоръчваме е Cool ICE builder monophase, Може да се поставя без база, Potrebitelka1 пише, че можело и топ да не се слага, така че нямаш нужда от друга база. От топа на НДЕД не съм доволна. Пробвала съм комбинираната база и топ в едно за гел-лак Twincoat. Не е лъскав. Сега имат и други.

Акригел - Доволна бях от WillA Prinzyes. Gelish Polygel е долу горе същия, но $$$. От алиекспрес ми харесаха два - GDCoco - в туба, без лепкав слой. Имат два вида. Първият, този с лепкав слой е боклук. Този без лепкав е в най-големите квадратчета, 45мл или грама и в момента струва 8€. Има един на Yayoge - в кутийки е и това много ми харесва. Има лепкав слой, но за работа над хартиени форми или за крака е хубав. За удължаване с двойни форми не бих го ползувала заради лепкавия слой от задната страна. Prinzyes е абсолютният ми фаворит и от 6-7 години по-добър не съм намерила, но доставката е скъпа и се продава само в Германия. NDED имат акригел в кутия, но не съм го пробвала. В Амазон го нямаше доскоро. Фокси, съфорумка от темата за гел-лакове го поръча и тества, но го е получила скоро и не може да е сигурна в качествата.

Успех и да се похвалиш!

# 187
Неви - потвърждавам, че над Куул Айс на НДЕД може и без топ, а може и той самият да се ползва като топ. Има прекрасен блясък и според мен няма да се драска лесно.

Акригела на НДЕД го получих, но не съм тествала на нокти и не мога да дам отзив.
Имам голямо желание да тествам всичките нови придобивки от НДЕД, но нямам физическото време покрай годишното приключване на фирмите, ДДС декларациите, хаоса с неготовия софтуер за осигурителните декларации + спешната офанзива за документите към ДАНС от последните дни.
Веднага щом имам преки впечатления от нещо ще ги напиша.

# 188
Много ви благодаря.Страхотни сте!Прочетох последната тема за гел-лаковете и научих още доста неща и видях много красоти.Поръчах си гела на НДЕД макар и с доста спънки.Оказа се,че Amazon не предлагат този гел до Ирландия.Пробвах да го поръчам от NDED.com,но за 30мл гел за 8е трябва да платя 35е с доставка и VAT.Не се отказах и продължих да търся.Имах успех в eBay или за 5мл(не помня колко струваше) или 50мл за около 18е и естествено избрах голямата кутия.Нямам търпение да пристигне и да се похваля.Скоро ще взема лампа Sun2 и пила JSDA jd400.Имам още доста да науча,но от 1 месец чета и гледам клипове и малко ми стана миш-маш в главата 😁.Спрях се и на акригела на GDCoco без лепкав слой дано само не поръчам някой друг.

# 189
  • Paris, France
Milena, благодаря за информацията. Не ти препоръчвам Sun2 за домашна употреба, защото копчетата са отзад и е трудно да се нацелят. Сън1 пече за същото време. Принцесата похвали новата 86w nail lamp, която е с 39 лампи вътре, но има и екран.

https://m.fr.aliexpress.com/item/32953974661.html?pid=808_0002_0 … XU4g1550496373917

Акригеловете без лепкав са на последния ред и последния, в дясно, на предпоследния ред. Виж ги тук, макар организация цената им да е двойна в линка. Те са в черни туби.

https://m.fr.aliexpress.com/item/32815523764.html?spm=a2g0n.orde … XU4g1550495150862

Тези двойни форми са като моите, от които съм доволна и на сууууупер цена в момента. Само опаковката е мека, а не кутия. Стават и за крака, но за крака ползувам други, по-плоски:

https://m.fr.aliexpress.com/item/32880948706.html?spm=a2g0n.orde … XU4g1550496162936

Чакаме да се похвалиш

# 190
Здравейте момичета Simple Smile Благодаря за темата. Пробвали ли сте това и какво е мнението ви?
https://www.youtube.com/watch?v=dJ_qCDWNvXU

# 191
  • Paris, France
Здравейте момичета Simple Smile Благодаря за темата. Пробвали ли сте това и какво е мнението ви?
https://www.youtube.com/watch?v=dJ_qCDWNvXU

Писах си наскоро с момиче, което слагаше гел-лак, но имаше проблеми с белене и мина на диппинг. Доволна е, държи и, но се маха бавно и трудно, като акрила. Не бих си увредила ноктите са диппинг. Пробвах диппинг върху гланциран нокът, лаково каре, белеща се УВ база и УВ матов топ. Държа 3-4 дена и някои нокти се напукаха. Е, лесно се махна, но не ми се занимава. Махането ме отблъсква. Предпочитам гел.

# 192
Момичета, може ли да попитам когато при счупен нокът удължавате с гел първо базата ли слагам на нокътя и съответно удължавам по-формата или директно с гела? И колко време пека счупения нокът?Аз съм с печка sunone с 30 лампички.
Моите индиид пристигнаха но аз поръчах база и изграждащ гел, следващия път ще поръчам този който не се нуждае от база.

# 193
  • Paris, France
И при счупен, и при цял нокът процедурата е същата. Подготвяш нокътя, обезпрашаване, дехидратирана, праймър. Камалия слага кисел. Ако слагаш ултрабонд може да пекнеш. Като изсъхне слагаш база. Ако изграждащият гел е база + други в едно слагаш тънък слой като база. Печеш колкото пише на кутията. 2 минути е предостатъчно в сън1. Оттам нататък си продължаваш с удължаването - слагаш форми, подложка, пекваш и щипеш, ако искаш Итн. Успех и да с похвалиш!

# 194
Nevena, аз съм още боса, това ще ми е първото правене🤦♀ Доколкото разбрах от темата мога да обезмасля ноктите със спирт нали? И след това базата-пека, гел и пак пека. Имам топ лак , удължители и какво ли не, снабдих се с много неща но чаках геловете доста дълго.
Задължително ще кажа какво съм направила и ако издържат седмица като за първи път ще съм хепи. 😂

Общи условия

Активация на акаунт