Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 63

• 107 584
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
Това с книгите е страхотна идея. Много ми хареса.

# 151
Именно, защото го няма, подозирам, ще ме запишат при друг. Ще пробвам пак да питам утре, макар да ми е за трети път  Mr. Green
Мистика, до 12 седмица видях д-р Стаменов 2 пъти - за сърцето и последния преглед преди жк за "чао". През другото време ме записваха при Тихомирова и не съжалявам - не съм чакала изобщо пред кабинета точно, когато ми беше най-лошо; не се изисква кой знае колко на предстоящите прегледите и общо взето бързо минават; ако имаш притеснения Тихомирова не е толкова натоварена и можеш спокойно да я разпитваш, знаеш как е при доктора... Плюс, че всеки път ще те бавят за час от регистратура за Стаменов.

# 152
  • София
Мистика, ако мислиш, че ще се чувстваш по -добре с прегледи при д-р Стаменов според мен би могла да настояваш, но аз съм била ( до 12 г.с) и на прегледи при д-р Тихомирова. Прегледите ми при д-р Тихомирова минаваха чудесно, както е споделила и Клиър тя не е толкова заета.

# 153
  • София
След + тест ме прехвърляха при Тихомирова. Всеки път се разправях с момичетата, че си искам при Стаменов и съответно всеки път бях при Тихомирова. Е, накрая Тихомирова ме прати при Стаменов, но, за да ми потвърди спрялото развитие на ембриончето... Sad

# 154
Petkata80, много съжалявам за случилото се, но мислиш ли, че ако не беше при д-р Тихомирова, нещата можеха да се развият по друг начин?
На мен на тези прегледи само отразяваха дали растат ембрионите и имат ли сърдечна дейност. Не са променяли коренно първоначалната терапия. Бяха по-скоро за мое спокойствие...

# 155
  • София
Clear, със сигурност резултатът щеше да бъде същия. Това ми е четвърта неуспешна бременност, така че дали съм при Стаменов или при друг, след + тест, мисля, че няма никакво значение. На всеки преглед Тихомирова ме питаше какво ми е изписал доктор Стаменов и само ми казваше всичко да продължавам по схема. Жената нищо не е променяла. Просто аз съм дълбоко привързана към доктор Стаменов и за това със зъби и нокти драпам да се добера до него.
Е, уредих си неговото присъствие за още една стимулация, пункция и трансфер, че даже и бонус абразио по спешност (малко черен хумор).

Последна редакция: пн, 19 юни 2017, 23:57 от Petkata80

# 156
Petkata 80,много съжалявам, че така се е получило при теб. Тези дни се чудех какво става с теб, знаех, че си с положителен тест но не разбрах за развитието на ембриончето. Доктора има ли някакво обяснение защо се получава така,назначи ли някакви терапии и изследвания?
Колкото и да ти е трудно, стисни зъби и продължавай напред докато стигнеш заветната цел.  Hug

Аз за днес имам записан час при Стаменов но вчера ми се обадиха и ми казаха, че док е много натоварен и ще ме прегледа Тихомирова. На мен ми беше важно да е той, сега не знам да паля ли колата до София,  за първи път ще съм при нея и не знам какво да очаквам.  newsm78

# 157
  • София
След положителен тест аз имам два прегледа при Тихомирова. Честно казано изгубих надежда, че ще се добера до доктора. Всеки път разправии по телефона, но без никаква полза. Уж съм щяла и при доктор Стаменов да имам прегледи, но нещо не ми се вярва вече.

# 158
Не се притеснявайте от д-р Тихомирова. Имате ли час за нея, значи всичко е наред.Тя обяснява много.

# 159
  • София
Тихомирова фоликули трудно вижда, но досега никой не се е оплакал че не вижда при бременност.
Аз преди време предпочитах шефкетова за тия прегледи. Фотосесии ми вадеше. Стаменов мълчи и само по физиономията му се разбира дали има проблем.

# 160
Момичета, здравейте! Имам нужда от малко помощ. Трябва да направя консултация с доктор Хедер, но в "Надежда" ми е доста далече. Знаете ли в кои други болници преглежда?

# 161
Не, но имам някакъв мобилен. Мога да ти го пратя, за да се чуете?

# 162

Ще ти бъда много благодарна! bouquet

# 163
  • София
Andji_1, все още чакаме хистологията на ембриончето, за да видим какво се е случило. Иначе, както всичко беше ОК, така замря в 8 г.с. + 1 ден.
Предполагам, че като отида на преглед доки ще ме прати за изследвания, но дори и да не ме изпрати, съм рашила да пусна имунологични и някакъв крос-мач тест. Аз идея си нямам за какво става въпрос, но чета, че при ранни аборти тези неща се изследват. Решила съм сега да действам, защото семтември-октомври ще ми излезе третата заповед по фонда и продългаваме с нови сили.
Иначе, имам един трансфер при Тихомирова, на който беше проспала ниския прогестерон (7.29) и стигнах до спонтанен аборт, но това е друг въпрос.

# 164

Ще ти бъда много благодарна! bouquet
Пратих  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт