Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 63

• 107 582
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Фоликули се пукат само и единствено под влиянието на хормони и никакви упражнения не могат да са причина за пукането им

# 136
  • София
Като ги дебнем за пункция се пукат лесно.
Сега обаче порастнали и си стоят  ooooh!
Явно ще ги почакам още малко и после ако се налага ще пия нещо.

# 137
Съгласна съм с Нандин  Peace
Аз като съм имала, какво ли не правих, не се пукаха, даже за малко да отложим стимулация по дълъг протокол заради задържани, всеки път като имам се счупвам от коремни преси и какви ли не акробатики, нищо не става.

# 138
  • София
Когато бях пациентка на друга клиника, след всяка инсеминация ме караха да правя коремни преси, за да ми се пукат фоликулите.

# 139
  • Burgas, Bulgaria
Какво значи "с послание"?
И аз не разбрах, трябва ли да надпиша книгата с някакво пожелание към този,който ще я чете или направо да я оставя на рафта? Моля някой, който ходи на преглед скоро да разгърне няколко книги и да пише после тук.
 Бамба, благодаря за линка. Скоро чух,че Радина ще води по Надежда ТВ, но не бях я гледала.

# 140
Когато бях пациентка на друга клиника, след всяка инсеминация ме караха да правя коремни преси, за да ми се пукат фоликулите.

Мене ме караха преди инсеминацията и се пукаха.

# 141
  • София
Пукат се от ЛХ и прегнил

# 142
  Здравейте ! Знаете ли кога последно записват за старт на стимулация преди ваканцията ?

# 143
  • София
  Здравейте ! Знаете ли кога последно записват за старт на стимулация преди ваканцията ?
питах, казаха ми началото на юли ама не и точна дата.

# 144
Благодаря ! Очаквам 1,2.07 цикъл ,та ми се ще да направя опит , че септември ми се вижда далече .

# 145
Седя и си чакам ...и по едно време гледам, че само че седя  Mr. Green Всъщност, има ли вариант след полижителен тест да ме види пак Стаменов или вече те прехвърлят на друг  newsm78 Чакам за час от четвъртък насам.

# 146
  • София
Не чакаш ли за определен ден, защото те се обаждат на предния.

# 147
Не чакаш ли за определен ден, защото те се обаждат на предния.
Ами, просто казаха, че ще ми върнат обаждане. Не разбрах, че ще е предишния ден.Но дано пък така да стане, макар да е трудно с плановете, защото аз не съм от София..

# 148
  • София
Явно пак са сменили реда.
Аз бих им звъннала пак.
Стаменов нали го няма другата седмица.

# 149
Именно, защото го няма, подозирам, ще ме запишат при друг. Ще пробвам пак да питам утре, макар да ми е за трети път  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт