Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 63

• 107 566
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря за отговора, Нандин! Полезна си, както винаги! bouquet Попитах и допълних поста. Успех на всички!💞

# 121
  • София
Аз с док не разговарям за пари, не защото ме е срам, а защото не очаквам да знае всички цени наизуст. Като знам какво ще правим си питам на регистратура.
Успех ти желая Simple Smile

# 122
  • София
Тук ми е толкова у дома..Пожелавам късмет на всички и търпение !
Групата Бебетата на др Персенска стремглаво расте.Ще се радвам на всички нови попълнения.
Да питам ,ако искам да ме прегледа Перси пак ли ще чакам близо година или като стар пациент ще имам час по-рано?
Не съм ходила при нея от 11г.с,а това е от февруари 2016г.😉

# 123
  • София
Stefa, не би трябвало да чакаш много. Аз съм при доктор Стаменов, но, когато се обадих за преглед, ми записаха час за след две седмици. Дъщеря ми беше вече на година и половина, а последно и аз бях ходила в 11 г.с.

# 124
Стефа, щом си вече в системата на Надежда, няма да чакаш година, най много две до три седмици.
Успех!

# 125
  • София
Благодаря,момичета! 💐

# 126
  • София
Някой да знае метод за пукане на огромни фоликули?
Освен противозачатъчни.
Отгледала съм два големи, доктора отказа пункция, нямало да излезе нищо читаво и е прав. Ама исках да вместя една стимулация преди почивките.

# 127
При мен ходене пеша съчетано с  прием на иноситол помага, а понякога след МЦ сами изчезват. Ако това не помогне са ми назначавали оргаметрил или производни.
От размерите зависи от колко време са задържани, минали ли са в размер за киста, тогава само с пункция или лапаро ме е оправяла.

Не знам с прегнил могат ли да се спукат? newsm78

Последна редакция: нд, 18 юни 2017, 17:19 от Анонимен

# 128
  • София
Освен противозачатъчни.
Отгледала съм два големи, доктора отказа пункция, нямало да излезе нищо читаво и е прав. Ама исках да вместя една стимулация преди почивките.

Чувала съм за коремни преси. Лично аз съм пробвала и не ми се получава, но аз съм с Луф синдром, та по принцип при мен е тегава работа.

# 129
  • Burgas, Bulgaria
Момичета, да питам нещо извън стимулациите. От известно време забелязах , че има поставена една малка библиотека с книги до тоалетните. Някой запознат ли е с каква цел е там. Докато чаках за преглед видях, че един мъж мина и си взе 2 книги. Та висейки там цели 3 часа ми мина през главата следващия път като отида в Надежда да оставя там няколко книги, които ми се повтарят ,само че не знам дали е редно и дали трябва да питам някой. Мислех да попитам момичето на регистратурата, но бях вече много изморена и просто забравих. Та някой знае ли нещо по въпроса?

# 130
Идеята е да оставиш книга с послание. Може да си вземеш друга  Инициативата е безсрочна и е с цел насърчаване на четенето.

# 131
# 132
Какво значи "с послание"?

# 133
Освен противозачатъчни.

Аз правих коремни преси. Спука се, но не съм сигурна дали е от тях.

# 134
Фуликули се пукат освен с ходене, коремни преси и с чистене /рецептата е от Щерев/. Ако са много големи и са кисти-може до болят и с хапчета.

Общи условия

Активация на акаунт