Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 63

• 107 521
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Пролактин се изследва на чист ден, най-добре след овулация. Ако имаш по-високи стойности и знаеш за това, може да пуснеш заедно с прогестерон 7 дни след О. Ако прогестеронът е в нормални граници, се счита, че пролактинът не подтиска нормалната овулация.
Не трябва да са стимулирани гърдите 1-2 дни преди това и трябва тялото да е в покой 30 минути преди взимането на кръв.
Мерси за отговора. Истината е, че никога не съм го изследвала, което отчитам като пропуск. Сега реших да го проверя за всеки случай.

# 106
  • София
Референтните стойности на пролактина са за фоликуларна фаза (до 10ден)
И не е вярно, че Елонва се прилага при женш под 35

# 107
  • София
Момичета, искам да си направя изследване за НК клетки. Мога ли да отида при момичетата на регистратура и те да ми пуснат изследването или трябва доктор да ми го назначи? Аз съм при доктор Стаменов и си мисля, че ако трябва да чакам за час само за го помоля да ми го пусне, то много време ще загубя.
А знаете ли каква е цената и изобщо как стои въпроса с това изследване? После трябва ли да си запиша час при някой имунолог за разчитане на резултатите или?

# 108
Записваш час директно при имунолозите, те вземат кръв за изследването. Ако има проблем, отново минаваш консултация при тях. По спомен: цената на пълен пакет имунология е 250 лв. Само НК клетки - 130.

# 109
  • София
Записваш час директно при имунолозите, те вземат кръв за изследването. Ако има проблем, отново минаваш консултация при тях. По спомен: цената на пълен пакет имунология е 250 лв. Само НК клетки - 130.
Благодаря ти.

# 110
Здравейте, имате ли представа дали днес работят секретарките за записване на часове?

# 111
Здравейте, имате ли представа дали днес работят секретарките за записване на часове?
Работят...аз трети ден чакам да ми върнат обаждане за час. И док като няма да го има от 24 до 30.... Tired

# 112
Работят...аз трети ден чакам да ми върнат обаждане за час. И док като няма да го има от 24 до 30.... Tired

Благодаря, ти Мистика и честито  bouquet

# 113
Благодаря ти, Ели Д  Hug

# 114
  • София
Момичета ,кога да чакам обаждане от ембриолозите.Пункцията беше на 14.06.На 15.06ми се обадиха да кажат колко са оплодени.А за трансфера и информация как се развиват кога да чакам обаждане.
Мистика ,честито мила.Лека до края:-) Simple Smile Simple Smile

# 115
  • София
Днес трябва да се обадят.
Сигурно ли е че стаменов го няма другата седмица?

# 116
Днес трябва да се обадят.
Сигурно ли е че стаменов го няма другата седмица?
Ми така беше написал тук някой - от 24 до 30, а юли - от 15 до края  Tired А вчера на регистратура ми каьаха, че заради отсъствието бяват часовете.
Биско, благодаря ти, желая ти същото  Mr. Green

# 117
  • София
Бамби,Мистика.Благодаря ви Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 118
Добро утро! Следващата седмица, ако всичко върви по план, ще правим трансфер на пресни+един замразен ембрион. Знаете ли дали цената за размразяване се заплаща отделно? Комбинираният трансфер 800 лв. ли би трябвало да струва или повече след размразяването? Вече направо не мога да си предвидя разходите, а предстои да теглим кредит, за да си платим и оплождането, и трансфера. Поне да знам дали може след трансфера да платим след няколко дни общата сума, а не на момента. Срам ме е да говоря по финансови въпроси с доктора, а не знам кой да питам за подробности. Съвети?  
                                  Момичета, да допълня поста: Разговарях с една много мила дама на регистратурата, която ми обясни, че в деня на трансфера, когато знаем окончателната сума за оплождане, трансфер, размразяване (ако има) и замразяване (ако има), ще мога да подпиша с тях споразумение за заплащането, както и възможност за разсрочено плащане, например на два пъти, т.е. може да не заплащаме всичко в деня на трансфера. Дано тази информация е полезна!😊

Последна редакция: сб, 17 юни 2017, 11:10 от Iris Fairy

# 119
  • София
Че какво срамно има? Не си отишла да си купуваш дъвка.... докторите ни все пак живеят в същата тази държава като нас.
Но пък винаги можеш да питаш на регистратура

Общи условия

Активация на акаунт