Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 63

• 107 529
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро  Hug
Нека новата тема е пълна само с положителни новини!
Мистика, лека бременност  bouquet
Остават само 300 номера до моя от фонда  Flutter

# 91
Kupu, аз разбрах резултатите от имунологичната биопсия на следващия преглед. После не съм си ги искала да ми ги дават.  Laughing

# 92
  • София
някакви обучения са обявили за 16 и 17, ама не видях в колко часа.
чудя се дали стаменов ще преглежда тия дни, някой да е записан  newsm78
Бамба за прегледи незнам, но аз днес съм за ЗЕТ и първо часа ми беше в 11.30, а вчера ми звънаха и ме преместиха за 16.00 часа. Явно преди това са обученията.
Kupu за биопсията на мен ми звънаха ( предполагам акушерките ) за резултата.

# 93
  • София
Kupu, аз разбрах резултатите от имунологичната биопсия на следващия преглед. После не съм си ги искала да ми ги дават.  Laughing
Една съфорумка ми прати телефона на д-р Персенска, за което и благодаря, ще пратя днес смс, ако ми отговори ще е добре. На мен самите резултати не ми трябват, щеше ми се да знам дали е ОК, за да знам дали ще правим ЗЕТ.
pepe83 съмнява ме някой да се обади, но пък знае ли човек.

# 94
Утре има ли някой за трансфер.

# 95
Мистика, тихичко честито, дано всичко е наред до края Simple Smile

coconuD, то не останало, приисква ми се и на мен Simple Smile

# 96
Момичета, преди малко бях на преглед на 2ри ден за започване на стимулация по фонда при Д-р Персенска.Според нея да опитаме с Елонва, досега само с това не са ме стимулирали.Ние искахме пак с Пурегон, защото само тогава имахме хубав бластоцист.Имате ли добри впечатления от Елонва, страх ме е , това ми е последната стимулация.
Сега чакаме хормоните и ще решим. Уж сме по фонда ,а си ги платихме..

# 97
Момичета, преди малко бях на преглед на 2ри ден за започване на стимулация по фонда при Д-р Персенска.Според нея да опитаме с Елонва, досега само с това не са ме стимулирали.Ние искахме пак с Пурегон, защото само тогава имахме хубав бластоцист.Имате ли добри впечатления от Елонва, страх ме е , това ми е последната стимулация.
Сега чакаме хормоните и ще решим. Уж сме по фонда ,а си ги платихме..
И аз съм била при Персенска. И на мене прави такава стимулация при 4-ти опит. Бях към 40г.+, после прочетох, че се прилага до 35г. на жената. Хубавото беше, че след инжекцията отидох на преглед с хормони след 5 или 7 дни. Не помня резултата, може да проверя, но нямаше особенна разлика с др.вид стимулация. След елонва се продължава с др.препарат При всеки е различно.
УСПЕХ ти желая!

# 98
MeryDik,
 Първите хормони, преди стартиране на процедура, не се поемат от фонда. И аз съм си ги плащала винаги. Иначе за Елонвата , на мен Перси ми е казвала, че не е вълшебна, само дето е по-скъпа. Последния ми опит беше с нея и успях да го докарам до 1 ранен бластоцист и 2 морули. Извадихме 8 добри яйца, нищо не остана за замразяване. На 43 и малко съм. Успех newsm10

# 99
  • София
Последният ми опит беше с Елонва. Образувах същия брой фоликули като при останалите стимулации.
Разликата е, че тази инж. ми я поставиха на 2-ри ден и после чак на 7-ми ден ходих на преглед.
И аз четох, че се прилага на жени до 35г., а аз бях на 37.
При Стаменов съм.

# 100
  • София
Елонвата не беше ли пурегон всъщност?
Само че дозиран.

# 101
CoconuD, Elektra, благодаря, момичета  Heart Eyes Аз днес бях при Начев, заради високото тсх, предписа ми л-тироксин от 50 мг и каза да го следя всеки месец. Каза, че и от медрола се покачвало  baby_neutral

# 102
Благодаря ви момичета за коментарите! Hug
Сложихме Елонвата , на преглед съм на 6ти ден, понеже съм с високо ЛХ. На 38 години съм.

# 103
Ако може някой да ми каже на кой ден от мц се изследва пролактин.

# 104
Пролактин се изследва на чист ден, най-добре след овулация. Ако имаш по-високи стойности и знаеш за това, може да пуснеш заедно с прогестерон 7 дни след О. Ако прогестеронът е в нормални граници, се счита, че пролактинът не подтиска нормалната овулация.
Не трябва да са стимулирани гърдите 1-2 дни преди това и трябва тялото да е в покой 30 минути преди взимането на кръв.

Общи условия

Активация на акаунт