Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 63

• 107 612
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
  • София
poooh, съжалявам много за отрицателният тест.

Аз не съжалявам изобщо, че се довериха на имунолозите в Надежда. Сумата която платих за всички изследвания и вливки не беше никак малка, но мисля, че благодарение и на доц. Балтаджиева и д-р Пенкова, успях да износя и родя две прекрасни деца. Както съм го споделяла и друг път има четири загубени бременности след първото раждане. Незнам на какво се дължи и по точно дали вливането на Октагама( и някои добавки към него), дали не и  късмет, но сега се радвам на тези прекрасни и многооого дълго чаканите близнаци. 

# 181
  • София
Момичета, да ви попитам след неуспешен опит по фонда, какво трябва да се направи. В смисъл Румяна ми каза, че ще ми приключи документите и ще ми се обади да мина да си ги подпиша, че опита е приключил. Но от тогава мина седмица и тя още не ми е звъннала. Искам да подавам за втори път, но сега не зная как се процедира. Знаете ли какво трябва да направя сега...да и се обадя ли или да чакам тя да ми звънне?
Съжалявам за отрицателния резултат  Hug
Звъни и искай да ти подготви новите документи. Другите теб не те вълнуват поне сега

# 182
  • Sofia
Благодаря ви момичета, но то нямаше отрицателен тест, дори нямаше трансфер Sad. Но както и да е, ще звънна след малко да я попитам какво да правя и да и кажа за новите документи Simple Smile
Благодаря ви Simple Smile

# 183
Момечета, някой правил ли е инсеминация, като преди това е имал стимулация? Днес ми изписаха стимулация, не разбрах с какъв препарат (беше нещо с М). До сега не съм чувала за такава инсеминация. Ако някой има опит, моля да сподели.

# 184
Момечета, някой правил ли е инсеминация, като преди това е имал стимулация? Днес ми изписаха стимулация, не разбрах с какъв препарат (беше нещо с М). До сега не съм чувала за такава инсеминация. Ако някой има опит, моля да сподели.
Аз съм чела по темите за стимулация с хапчета/клостилбегит/ и после инсеминация. Имала съм инсеминации без стимулация. Това с "М" хапче или инжекции ?

# 185
  • София
Менопур ползват за инсеминации, само че в по-малки дози.
Аз имам две такива.

# 186
Аз имам 1 стимулация с Мерионал преди инсеминация.

# 187
Някоя от вас чувала ли е или да е лекувана с "балон" в матката за подпомагане на лигавицата? Как се поставя? Само такава екстра не бях имала  hahaha При чакане за една пункция една жена разказваше за такова нещо, но нямам спомени за подробности и колко време се носи.

# 188
С инжекции е стимулацията. Имала съм една инсеминация на естествен цикъл само.

# 189
С инжекции е стимулацията. Имала съм една инсеминация на естествен цикъл само.

Успех, Барбаронче !

# 190
  • София
И аз имах инсе след инжекции Менопур.Беше успешно,друг е въпроса,че завърши с извънматочна бременност.Успех!

# 191
Балонът, ако не се лъжа,  е за много специфични случаи, някакъв синдром беше, при кжйто стените се "слепват".

Последна редакция: пт, 23 юни 2017, 12:25 от Анонимен

# 192
  • София
Синдром на Ашерман се казва. Образуват се сраствания в матката.

# 193
Здравей, на мен ми се случи нещо подобно
Запознахме стимулация за ин витро процедура , всичко си вървеше по план, но в деня в който трябваше да ми е пункцията на ехографския преглед се оказа изненада -- всички образувани фоликули са се спукали. Тогава моята лекарка реши да направи инсеминация на момента!
За голяма изненада на всички, след 2 направени преди това инсеминации - тази се оказа успешна. За сега бремеността ми се развива добре!

# 194
  • Благоевград
Здравей те някой знае ли д-р Стаменов дали ще преглежда утре 24.06

Общи условия

Активация на акаунт