Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 63

• 107 627
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
  • София
те готови за пункция тия фоликули  Rolling Eyes

# 211
  • София
Абсолютно.
Защо не ги пунктирате и да замразите

# 212
Здравейте,бихте ли ме насочили към кой доктор в Надежда да се ориентираме за проследяване на бременност след 12 г.с.
В сайта има цял списък но нищо не ми говорят?
Аз бих се следила при Личева.
Иначе тук може да питаш за повече мнения http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=982136.60

# 213
Момичета казаха ми,че Стаменов ще е в отпуск до края на юли.Накой знае ли повече по въпроса

# 214
  • София
не е ли до края на юни  newsm78

# 215
  • Благоевград
Д-р Стаменов преглежда ли днес и има ли някой записан за утре.Благодаря.

# 216
Д-р Стаменов преглежда днес и  е казал на една позната,че ще е в отпуск до края на юли,но от кога не е питала newsm78 Малко развален телефон стана ама

# 217
Доктора утре и вдругиден нямало да го има, поне така ми казаха днес от регистратура. И утре пак съм при Тихомирова.

# 218
  • София
Момичета тъкмо се връщам от клиниката, че ходих да пускам кръвен и естествено пак отрицателен  Sad
Като си записвах час за коментар ми казаха, че Стаменов е отпуска от 15 юли до 1 август. Мен ме записаха за 10 август тъй като преди това всичко е заето.

# 219
Дами, много съм ядосана... Преди месец бях на хистероскопия, махнаха полип и взеха биопсия. Извика ме след две седмици, всичко беше наред при прегледа, но не бяха излезли резултатите. Доктора ми каза да ги търся по-късно на регистратурата, но няма да ми ги кажат по телефона, а да отида на място. Обаче на регистратурата ме отрязаха - не можело да ми дадат резултатите, ако искам да си запиша час за коментар. Защо обаче да губя един работен ден, пък и време на доктора, ако резултатите са добри? Няма да се виждаме с него поне още 3 месеца и сега се чудя какво да правя... На вас дават ли ви резултати или наистина само доктор може да каже нещо за изследвания? Все пак са мои, платила съм ги и доктора ми каза да си ги търся от регистратурата newsm61

# 220
Абсолютно.
Не, каза спираме сега и продължаваме др. месец. Сега малко се обърках за отпуската на докторите.Нали беше от 15 юли до 15 август?

# 221
  • София
Абсолютно.
Не, каза спираме сега и продължаваме др. месец. Сега малко се обърках за отпуската на докторите.Нали беше от 15 юли до 15 август?
Ти при кой лекар си

# 222
Споко, и моята лигавица е 6мм при фуки 15мм.До ову си става съвсем ок.

# 223
Абсолютно.
Ти при кой лекар си
При Стаменов.

# 224
  • София
аз не разбрах последно кога го няма стаменов  newsm78
1-30 юли, на 1 август е наличен, ама сигурно само ще преглежда, за процедури дали ще има налични ембриолози?
и тая година пак не успяваме да се срещнем лятото с него, все ни се разминават почивките  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт