Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 63

• 107 660
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
  • София
да

# 286
Момичета, някой пил ли е фемара? Чета листовката всичко е противопоказно в моя случай, а док ми го изписа. За какво помага?

Аз съм я пила...при мен има винаги по -добър резултат от Клостила...повече фоликули и все пълни...но предполагам е индивидуално....а да..и гърдите не ме болят Wink

Последна редакция: пт, 30 юни 2017, 15:44 от reninel

# 287
Момичета, някой пил ли е фемара? Чета листовката всичко е противопоказно в моя случай, а док ми го изписа. За какво помага?
aз съм пила.
за стимулация я ползват, но с малък ефект.
Благодаря!

# 288
Успешния ни опит беше с Фемара - 4 добри фоликула, 3 бластоциста, 2 ритащи бебета. Успех!

# 289
Ами, лейдис, след питането вчера, ЧХГ 29,5 на 10-ти ден от трансфер на два петдневни свежи ембриона и един размразен тридневен. От спешния ми казват, че съм избързала, но е доста нисък и да повторя след два дни, за да видя дали ще се удвоява. А на мен гърдите ми съвсем спаднаха и имам едва доловима чувствителност/болка, която отдавам на прогестерона. Не е на добре резултата... Сега пак полудяване до понеделник.

# 290
Споко, хората така раждат момчета. Успокой топката.

# 291
Да споделя какво научих тези дни. Цитото се е бавило толкова, защото само един човек обработва пробите Rolling Eyes Вече били двама и трябвало да става по-бързо. Ще кажа после дали е така. Резултата - само от лекарския кабинет - такава била политиката.

# 292
Аз пуснах вчера цито, каза ми Еленчев две седмици, пък ще видим  Whistling
Ирис, стискам палци за хубав резултат  Praynig

# 293
На мен също ми казаха две седмици, дано е така наистина. Че някаква раничка имам. Дано са ни добри резултатите на всички.

# 294
Здравейте, знае ли някой имейла за получаване на резултатите от цитонамаска. Беше нещо администрация, но не съм сигурна. Благодаря ви предварително...

# 295
  • гр.София
На мен на 28-ми ми взеха проба и д-р Еленчев каза след 20 работни дни да търся резултата newsm78

# 296
Не мисля, че ще пратят цитото по и-мейл...
Казаха ми само на място и то в кабинета.

# 297
Изпращат го с коментар, от информация ми го казаха.

# 298
Интересно. А защо на мен ми каза док в кабинета? Коментарът от този, който е взел пробата ли?
Сетих се сега да погледна в пощата - на този и-мейл съм писала за резултати от изследвания administracia@invitro-bg.com

# 299
  • пазарджик
Аз вече си поисках резултата на този имейл,ако случайно ми го изпратят ще споделя Hug

Общи условия

Активация на акаунт