Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 63

• 107 672
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
  • София
 Ако започнат да изпращат резултатите от цитото по имейл с коментар ще бъде чудесно, но малко ме съмнява. Аз бях при д-р Еленчев през м.февруари и ми каза след 20 дни за резултата на мясно, но пропусна да поясни 20 работно дни. Та се сдобих с резултатите когато пролет пукна Mr. Green Mr. Green Дано да подобрят и това забавяне.

# 301
  • пазарджик
Аз вчера им писах на администрация и днес ми изпратиха резултата. Crazy
Бяхме коментирали с Перси,тогава тя каза,че е ок -група по папаниколау-порцио 2 C,група по папаниколау-цервикален канал 2А,но аз сега като гледам резултата ме притесни това: адекватност на цитонамазката задоволителна,но ограничена от левкоцити.Клетъчни промени свързани с възпаление(включва типично възстановяване) и препоръки:контрол след лечение.Доп.описание:PV суперфициални,интермедиерни клетки,слуз,паваж от левкоцити,лактобацили.СС ендоцервикални,единични интермедиерни клетки,обилно слуз,левкожити.Правена е в дните около овулация,ако това има значение и 2 месеца след мисед.Не би ли трябвало,ако има проблем док.да ми назначи някакво лечение?Сега съм решила да пусна нова цитонамазка да видя какво ще излезе.Според по-запознатите от вас какво значат тези наименования?

# 302
Момичета, някоя от вас знае ли Д-р Тихомирова как ще работи през юли и август? Дали ще е в лятна отпуска?

# 303
Здравейте,момичета вярно ли е че в клиниката издават направление за хистероскопия.

# 304
В Надежда издават направление за хистероскопия. Моята така я направих.

# 305
Благодаря!Значи няма нужда да ходя до личната! Simple Smile

# 306
  • София
Годишният отпуск на Медицински център "Надежда Репродуктив - София" е от 20 юли до 13 август.

нещо хептен се обърках с тия графици  Rolling Eyes

# 307
И аз се обърках . Вчера звънях да ги питам записвт ли още за стимулация при Стаменов и казаха "да" . Днес идвам и ми казват , то не се знае ще има ли кой да направи трансфер . А на въпроса кога излизат в отпуска , отговора беше "не се знае " И сега пуснах хормони и си чакам . Тотално объркват хората . Ако ми  бяха казали вчера ,изобщо нямаше да се разхождам ...  от Бургас  Sad

# 308
  • София
ами да вземеш да го питаш него и да споделиш какво ти е казал  Rolling Eyes
аз го питах миналия месец, тогава ми отговори че началото на юли може да почнем стимулация.
оттогава обаче тука се изредиха няколко версии кога ще почиват.
то аз почти отписах летните месеци, ама може пък да размисля, ако се случат подходящи дати.

# 309
Д-р Стаменов излиза в почивка на 15.07.
Моя опит ще стартира и завърши с трансфер , надявам се . Доктора каза , че до 15ти имаме време .

# 310
  • София
Момичета, някой да знае дали д-р Персенска ще отсъства тази седмица?

# 311
  • пазарджик
На информация миналата седмица ми казаха,че от 02.07 до 09.07 я няма,но за по-сигурно им звънни да ти кажат.

# 312
  • София
Благодаря !

# 313
  • София
Момичета имате ли представа болничните след колко дни са готови,  друг път ми казваха,  сега пропуснах да попитам,  за да не се разхождам до клиниката напразно.

# 314
  • София
Момичета имате ли представа болничните след колко дни са готови,  друг път ми казваха,  сега пропуснах да попитам,  за да не се разхождам до клиниката напразно.

Последния път моя беше готов за два дена. Предишните пъти се бавеха повече, може би вече е по-бързо.

Общи условия

Активация на акаунт