Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 63

• 107 681
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Да,  понеже и аз имах спомен за по-дълъг срок,  но беше готов и го взех.

# 316
Цял ден чаках резултата от второто ЧХГ, но до 22 ч. така и не го дочаках. Но пусто любопитство... В 2 ч. се събудих и проверих - 192.2, 13 ден от трансфера. Удвоява се на 26 часа.  Shocked И безсънието започна! Хайде сега, Герда, момче ли е, не е ли? Сутринта ще звъня в клиниката, предполагам на спешния трябва, защото не знам дали трябва да продължа със Зарзио всеки трети ден. Освен това и Клексан трябва да намеря до вечерта. Страх ме е да се зарадвам. (А сега да ви разсмея малко: Естествено, събудих и милото, че и той чака. Казвам му: „Мило, май съм бременна!”, а той „Нищо де, спинкай”. Joy Е, усети се бързо след това..)

Последна редакция: вт, 04 юли 2017, 04:18 от Iris Fairy

# 317
  • пазарджик
 hahaha
Много хубав резултат.Честито и до финал

# 318
И моето чхг беше толкова, но на 12-ти ден. Оказа се момче Simple Smile

За Зарзиото док трябва да си питаш, защото всеки има нещо предвид като назначава терапията. На спешния ще кажат продължи го.
Аз след + теста пратих смс на моята док с името, егн-то, дата на трансфера и всичко, което пия/слагам, за да ми каже какво да продължавам.
Хайде лека и до термин Simple Smile

Последна редакция: вт, 04 юли 2017, 08:45 от Elektra.13

# 319
Дани, Електра, благодаря ви много! Съмнявам се от регистратурата да ми дадат телефона на д-р Стаменов, но нищо не пречи да опитам. Или пък ще помоля те да му предадат, за да знам дали да купувам лекарствата, тъй като не съм от София.

# 320
Много хубави новини Iris, лека бременност и всичко да е по мед и масло до финал Simple Smile

# 321
Някой от темата може да ти го даде Wink
Аз го нямам, защото бях при Перси, но все ще се намери някой.
Зарзиото могат с куриер да ти го изпратят ако трябва да го продължаваш.

# 322
Dream, благодаря ти! Simple Smile Електра, права беше - казаха да продължавам всичко, но докога - не се знае. Аз как да знам докога и колко лекарства да си купя. Ще пращам родителите на мъжа ми да ги купят от клиниката, за да не пътувам аз. Стоят хората на телефона и чакат дали да тръгват.

# 323
  • София
отиват и купуват.
лекарствата се продължават същите до прегледа, тогава доктора ще каже длаи да спираш нещо.

# 324
отиват и купуват.
лекарствата се продължават същите до прегледа, тогава доктора ще каже длаи да спираш нещо.
А кои от лекарствата спират най-често?

# 325
бамбарадамбара, благодаря ти! Имаш ли представа след колко време трябва да си запазя час за преглед? Много въпроси задавам, извинявайте, но не съм стигала до такъв положителен тест досега.

# 326
  • София
медрол, естрофем, утрогестана чак след 10 седмица.
зарзиото и то по-късничко.
поне при мен така ги спираха, все пак си зависи и за всеки отделно.

час за преглед винаги записвам на 20 ден след трансфера.

# 327
медрол, естрофем, утрогестана чак след 10 седмица.
зарзиото и то по-късничко.
поне при мен така ги спираха, все пак си зависи и за всеки отделно.

час за преглед винаги записвам на 20 ден след трансфера.
То значи всичко си остава докато се чуе сърдечна дейност поне. А Аспирина се продължава евентуално, ако има предразположеност към тромбофилия или и нвго си го продължават?

# 328
  • София
аспирини и фраксипарини са по преценка вече.
някои имат нужда, други нямат  Rolling Eyes
но до прегледа се продължава всичко, което епредписано, после доктора се изказва.

# 329
аспирини и фраксипарини са по преценка вече.
някои имат нужда, други нямат  Rolling Eyes
но до прегледа се продължава всичко, което епредписано, после доктора се изказва.
Много благодаря за информацията bouquet
Айриш, тихичко честито пожелавам ти успешен финал до края Praynig

Общи условия

Активация на акаунт