Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 63

• 107 682
  • 751
  •   1
Отговори
# 330
На мен пък Зарзиото ми беше еднократно, т.е. само една инжекция. Естрофема ми го спряха в 6 гс. На прегледа ми замениха фраксито с АП. Медрола към 10-11 гс го спрях по схема. Утрогестан и дуфастон до края на 12 гс.
Въпреки че за всеки е индивидуално, а и при различни лекари нещата се правят по различен начин.

# 331
Останала съм с впечатление, че естрофема се приема поне до 8-9г.с., за да поддържа лигавицата, не е ли опасно да се спира по-рано?

# 332
Ами на мен нищо не ми стана.
Персенска ми го спря, имах й доверие. Ако е имало риск щеше да ми го остави, предполагам Simple Smile

# 333
Ами на мен нищо не ми стана.
Персенска ми го спря, имах й доверие. Ако е имало риск щеше да ми го остави, предполагам Simple Smile
Ее да разбира се, че трябва да се има доверие на лекаря.

# 334
  • София
Iris, честито! Много късмет и леко бременеене!😊

# 335
Теди, Стефа  Hug  Така ме е страх да повярвам, че наистина се случва.

# 336
Ще имаш време да повярваш  Hug

# 337
  • София

Тихичко честито и от мен Hug
Чудесата са за това за да се случват и ние да повярваме  в тях.

# 338
Здравейте, момичета. Ако някоя от вас има опит със събирането на яйцеклетки на естествен цикъл, с "лека стимулация", би ли споделила каквато и да е информация.
Има ли предимства например по отношение на зрелостта на яйцеклетките?
Колко я. се получават в рамките на един цикъл с такава "лека стимулация"?
Не на последно място и финансовата страна - медикаменти + манипулации колко би ни струвало за един цикъл...
Колко дни преди пункцията трябва да съм на разположение за прегледи и т.н. (не живея в София)?
Ще съм ви благодарна за всичко, за което се сетите. В кабинета не се сетих да питам... Знаете как е...

# 339
  • София
Аз събирам така, защото с нормална стимулация все излизат малко яйцеклетки.
Много зависи за каква лека стимулация сте говорили. Може да е само с хапчета, 20-40лв, може и по един два менопура в добавка, има и още варианти.
После е стандартно, плащаш пункция 350лв, оплождане за всяка яйцеклетка по 250 и евентуално замразяване по 200 май беше.

# 340
Благодаря, Бамба. Не мога да намеря ценоразпис в сайта, май въобще няма там?
Има ли начин да се информираме за цени по телефона, например?
Че напоследък доста оголяхме откъм финанси и много трябва да внимаваме със сметките...

# 341
  • София
И ние от на есен започваме по тази схема

# 342
  • София
цени има на входа на болницата, има ги и на информираното съгласие, което дават.
а някой се е погрижил и тук да ги сложи на първата страница на темата.
виждам сгеа че за броя посещения си питала, аз ходя по 3 пъти , 3-4 ден, после след 4-5 дни и после след още 2-3 вече зависи от размера на фоликулите, на третия път назначават пункцията.
максимума яйцеклетки при мен беше 4 броя.

# 343
  • София
И аз ще мина на тази опция, и да замразяваме, ако има какво разбира се, че явно да разчитаме само на стимулацията по фонда няма да стане.
А всеки месец ли е или не е препоръчително?

# 344
  • София
аз ходя всеки месец, но не всеки път започваме нещо.
преценяваме според положението в момента.
но ми се е случвало и в поредни месеци да стимулираме, най-вече с хапчета.

Общи условия

Активация на акаунт