Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 63

• 107 542
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Добре съм миличка, утре влизам в 15 седмица. В четвъртък бях на скрининг и казаха, че за сега бебо изглежда добре. Надявам се все така да е до края Simple Smile

# 676
Ех, че хубава новинаа!😘😘😘 Сега видях лентичката, божее..отвикнах. Отдавна не бях влизала. Да си седи на топло до термин лимончето!😘😘😘

# 677
  • София
Мерси миличка. Да нацелуваш малката шушулка  bouquet

# 678
Здравейте мили момичета, искам да попитам в събота и неделя правят ли изследвания в Надежда или само в делнични дни, и колко дни след менструация може да се пусне микробиология, уреаплазма, микоплазма, извинявайте че досаждам но не съм много наясно, предстои ми ходене и съм се панирала Simple Smile

# 679
  • София
Нали между 3 и 5 ден трябва да ми дойде след спирането на Дуфастона? Днес ми е пети ден и няма и това си е. Никога не ми се е случвало това, а Дуфастон пия от много време.

# 680
  • София
До 10 дни след спиране на прогестероновия препарат е нормално да ти дойде.

# 681
  • София
Значи имам още малко време преди да почна да се панирам. Винаги на трети ден ми е идвало. Защо ме стряска сега, не знам?

# 682
  • Sofia
Значи имам още малко време преди да почна да се панирам. Винаги на трети ден ми е идвало. Защо ме стряска сега, не знам?

здравей, на мен с Дуфастона изобщо не ми дойде, не разбраха каква е причината... Предписаха ми Фемостон после. С Оргаментрил имах по-голям успех като че ли..

# 683
Момичета, искам да попитам нещо, свързано със записването на часове при репродуктивните специалисти. Аз съм при д-р Цветков, но съм ходила само веднъж досега, на първоначалния преглед и то беше в началото на тази година. Мога ли да се обадя сега за час при него, като кажа, че съм негова пациентка или пак трябва нещо да попълвам и пак да чакам?

# 684
Казваш,че си пациентка на д-р Цветков и искаш час.

# 685
Мацки преди блокираща ,но кой ден те викат за преглед

# 686
Здравейте,искам да питам момичетата, които скоро са правили оперативна хистероскопия ,как протича процедурата?Аз имам 3,но преди 4 год.и тогава беше с пълна упойка.Сега до колкото ви чета разбирам,че вече се прави в кабинета без упойка или как и аз не разбирам.Какви изследвания искат преди това и колко време ви оставят под наблюдение,разбрах,че и цената е друга:rolling_eyes:

# 687
  • София
За д-р стаменов в списък ли записват или направо дават час?

# 688
В списък си, рядко дават час направо.
Блокиращата я слагат около 21 ден, но проследяваха един два пъти около ову.

# 689
Аз правих преди 2 седмици диагностична. Доктора е взел парченце за хистология. Имаше подозрение за полип, но не е имало. Тези дни ще ходя за хистология. На мен ми излезе 880лв., но съм здравно неосигурена. При осигурените знам, че са две цените за диагностична и оперативна. С пълна упойка е. Мисля че я водят кратка венозна. 2-3 часа след това си тръгваш. В деня на самата процедура като минеш през приемен кабинет ти взимат кръв за ПКК и вирусология. Включени са в цената на процедурата. Минаваш през интернист и те качват горе. Като се събуждах имах болки, веднага ми сложиха обезболяващо и след максимум 5 мин. болката изчезна. За цената най-добре звънни в болницата и питай ако си осигурена колко е оперативната. Мисля че беше около 600, но не съм сигурна.
Има момичета, които я правят без упойка. Моята я прави друг лекар, не репродуктивен. Беше по времето на отпуските на репродуктивните. Предполагам ще се включат момичета, които са я правили без упойка. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт