Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 63

• 107 508
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
Ехаа, мила видях новината! ЧЕСТИТО!!! bouquet bouquet bouquet
Знаех си аз че резултата ще е чудесен!Мисля си че са двечки Hug

# 61
  • Варна
Да се отчета и тук, 12 ден от трансфер на бластоцисти чхг 324,31  Heart Eyes

Hug Hug Hug

Аз мисля, че е едничко.  Simple Smile

Другата седмица много се надявам да разберем, че нямам търпение...  bouquet

# 62
Мистика, толкова се радвам!!!! Браво!  Hug
Кога те викат на преглед?

# 63
  • София
Тихичко честито и от мен  Hug.

# 64
  • пазарджик
Честито!Страхотен резултат! bouquet

# 65
Много благодаря, момичета  Hug Да ви се връща  bowuu Карфиола, и аз се надявам на едничко  Mr. Green Клиърче, още чакам да ми върнат обаждане за час.
П.С. Между другото, лентата на уринарния от сутринта още не е достатъчно тъмна, дори при този резултат! Правете сметка  ooooh!

# 66
  • София
някакви обучения са обявили за 16 и 17, ама не видях в колко часа.
чудя се дали стаменов ще преглежда тия дни, някой да е записан  newsm78

# 67
  • Варна
Момичета,  моля кажете през колко дни звънят ембриолозите с информация за развитието на ембрионите? Обадиха ми се преди 3дни, за да ми кажат колко са оплодени и от тогава нищо  Cry

# 68
  • София
1, 3 и евентуално 5 ден.
звънни на регистратурата да помолиш да ти звъннат, че са те пропусналли.

# 69
Когато се попълва заявка за първичен преглед през сайта мога ли да отбележа някъде, че искам да съм при д-р Стаменов или има разпределение на пациенти и кой където се падне? Също никъде в сайта не видях цени? Каква е цената на първо посещение, фоликулометрия и примерно МБ?
А ако запазя час след като взема заповед от Фонда пак ли се чака толкова много и имам ли право на избор при кой лекар?

# 70
  • София
Мисля че лекарите избират пациентите, евентуално после може да смениш.
А защо ти е точно стаменов, с него е сложно и все гледат да те прехвърлят при друг.

# 71
Ясно Simple Smile. Защото се слави като най-добър там, но доколкото съм чела поема по-сложни и интересни за него случаи.

# 72
  • София
Момичета моля за съвет, миналия четвъртък правих имунологична биопсия при д-р Персенска, разбрахме се на следващия цикъл да започна от втори ден с естрофем, ако всичко е наред да правим ЗЕТ и да си запиша час за 10 ден, но докато се обличах, дойдоха и я извикаха в операционната и тя тръгна, аз въобще изключих да попитам сестрата как ще си разбера резултата, чета, че пращате SMS - такава ли е практиката, а и аз и нямам тел. номер  newsm78

# 73
Честито, Мистика Simple Smile

# 74
Благодаря, Кристи  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт